Parašė Daliuss
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo fotoaparatas
Collapse
X
-
Del D50 tai nzn, manau turi, kaip ir visi. Labai patogus dalykas vertikaliam fotografavimui, nereik ranku lauzyt, daug patogiau kadruoti etc. Canonai dar ir ratuka viena turi, tai ant AV ar TV mode`u isvis nagu kisti nereik prie fotiko virsaus, gali ramiai fotografuoti ir keisti parametrus vienu pirstu, stabiliai laikydamas fotika vertikalioje padetyje.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąmanasis gripas irgi turi mygtuka. bet deja priversti ji veikti nepavyko. speju del neoriginalaus gripo.
Pas mane irgi neveikia
Comment
-
Parašė Daliuss Rodyti pranešimąPas mane irgi neveikiaPamišimas... Tų pačių dalykų darymas tikintis kitokių rezultatų.
Comment
-
/\ Nikonas D50, D70, D40(x) ir D60 niekada negamino ir (tikriausiai) neplanavo gaminti grip'ų, dėl to, kaip suprantu, tuose modeliuose tiesiog nėra galimybės naudoti mygtukus ant grip'o (dėl to nebus ir atitinkamo meniu punkto). Kai kurie neoficialūs grip'ai tą galimybę suteikia naudodami optinį kabelį, einantį iki IR imtuvo. Daliaus nuotraukoje jokio optinio kabelio nesimato, dėl to man ir kilo klausimas, ar tas mygtukas veikiaPaskutinis taisė Vaidas; 2008.12.11, 02:35.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąĮsiterpsiu į rimtus pokalbius su savo pirmagimiu:
Tikiuosi, to užteks, kol nuspręsiu, ar man iš tiesų reikia galingesnio aparato
Taip, vaizdo ieškiklio ir man buvo gaila... bet niekas nėra tobulas...
Comment
-
Pagaliau pagaliau turiu ir aš naują žaisliuką Kalėdų senelio prašiau Olympus SP-560 UZ, bet vietoj to gavau SP-570 (ačiū mano brangiausiąjai)!!! Trumpai - 10 MPix, 20x zoom'as (močnas reikalas) ir t.t. Ta proga - keletas bandomųjų fotkių su belenkokiais nustatymais
1. Berods, AUTO režimas. Matot inkilą nuotraukos vidury?
2. Štai ir 20x optinis zoom'as Fotkinta iš rankos.
3. Pro kitą langą. Lempa.
4.
5. Super Makro. Spalva čia tokia ir buvo iš tiesų, pro raudonas užuolaidas saulė švietė.
6. Keli naktiniai Panevėžio vaizdai pro uošvių langus. Matot Panevėžio katredrą dešiniau?
7. O dabar?
Nu ir pabaigai dar keli šiaip vaizdeliai
8.
9.
10.
11.
Tai va. Rezultatais esu baisiausiai patenkintas Tuo labiau, kad čia viskas fotkinta arba AUTO režimu, arba tiesiog pasirinkus naktinio fotkinimo "sceną", be jokių papildomų nustatymų. Photoshopo irgi tik sumažinimui naudota. Žodžiu, esu be galo laimingas ir dabar užversiu šitą forumą naujom nuotraukom
Comment
Comment