Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo fotoaparatas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė dts Rodyti pranešimą
    http://sigma-photo.com/popup.asp

cia visas sigmos geris surasytas, kokios raideles ka reiskia
    Va pažiūrėjau ir ten pamačiau šitą 18-200mm f3.5-6.2 DC OS HSM tik kaina OHO bet svarbiausia jis turi antidrebulio lęšius, jums gerai jūsų kūnai ją turi, o manasis ne, tai kaina grįžta į vietą t.y. susilygina
    Kūnelis +ojektyvas su antidrebuliu= kūnelis su antidrebuliu+ objektyvas be antidrebulio.

Comment

man mano fotikas mano tragedija, nors ir geras, skaitmeninis, bet nekenciu JO. Jau geriau muiline
      xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.

Comment

Na tai Casio Exlim ir yra muiline...
        Jedi power!

Comment

Parašė Ramunas Rodyti pranešimą
          Na tai Casio Exlim ir yra muiline...
          Žiūrint kas ką vadina muilinėmis
          xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.

Comment

manau del muilines suvokimo klausimu daugeliui nekyla

Comment

mano fujifilmas irgi muiline. atsimenu kazkas buvo labai isizeides kai to zmogaus sena, aisku nebloga ultrazooma sony, pavadinau muiline
              www.tomflagman.com

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                mano fujifilmas irgi muiline.
                Nedrįsk
                Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                Retromobile 2007
                "Kova 1". Driftingo čempionatas
                "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Maniškis S6500fd didelė muilinė, jūsiškiai irgi. ) Pačiu fotoaparatu nesiskundžiu.Kai diafragma 2.8-5.6 tai vaizdas puikus, tačiau naudojant labiau užvertą jau gaunamas muilas, nors kitavertus ko norėti dar neteko matyti skaitmeninės muilinės kur naudojant pvz. F8 nebūtų muilas.Na bet naktį fotkinant ne taip labai tas muilas pasimato kaip pvz. fotkyjant peizažą.Makro fotkint tai F8 tinka puikiai uždėjus dar HARD sharpness, kad vaizdas būtų panašiai aštrus su F4.Ryškumo gylis tada būna pats tas viduriukas, nors retai aš tuos makro fotkyju.
                  Paskutinis taisė artaz; 2007.11.13, 18:33.

Comment

O tai ne atvirkčiai turėtų būti? T. y. kuo mažesnis F, tuo labiau ryškėja objektyvo minusai?

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                      O tai ne atvirkčiai turėtų būti? T. y. kuo mažesnis F, tuo labiau ryškėja objektyvo minusai?
                      Bent jau šitam aparate ne, nebent pas mane viskas aparate sumaišyta.Prie labiau atvertos skylės vaizdas būna aštresnis ir nėra muilo, o diafragmą privėrus iki 8 ir daugiau jau muilas atsiranda.Taip ir turi būti.Nors ir didelė lyginant su kitais fotoaparatais matrica, bet visgi per maža, kad nebūtų muilo privėrus diafragmą.

Comment

Jei tu muilu bokeh vadini tai sneki ne i ta puse. Priverus diafragma ryskumo zona dideja, atverus mazeja. Ir siaip kuo didesne matrica, tuo ryskumo zona mazesne, nors pakankamai uzdarius jokio skirtumo.
                        Paskutinis taisė Cholerikas; 2007.11.14, 07:59.

Comment

Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
                          Jei tu muilu bokeh vadini tai sneki ne i ta puse. Priverus diafragma ryskumo zona dideja, atverus mazeja. Ir siaip kuo didesne matrica, tuo ryskumo zona mazesne, nors pakankamai uzdarius jokio skirtumo.
                          Eik tu su savo bokeh'ais.Ne apie tai kalba eina..Faktas tas, kad šitam fotike kuo labiau pridariau tuo vaizdas muilinesnis ir sakyk ką nori, bet taip yra.
                          Paskutinis taisė artaz; 2007.11.14, 14:22.

Comment

Pavyzdziais tada parodyk. Betkokia foto optika duoda prastesni vaizda ribiniuose galuose yapch prie atviros diafragmos, kitaip sakant prie 2.8 vaizdas turetu buti muiliniausias, o prie 5.6 kurkas geresnis, kaip ir prie 8, nebet optika gan prasta ir turi problemu su riba ties 8.

Comment

Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
                              Pavyzdziais tada parodyk. Betkokia foto optika duoda prastesni vaizda ribiniuose galuose yapch prie atviros diafragmos, kitaip sakant prie 2.8 vaizdas turetu buti muiliniausias, o prie 5.6 kurkas geresnis, kaip ir prie 8, nebet optika gan prasta ir turi problemu su riba ties 8.
                              Vaizdas su F2.8 kraštuose būna tikrai prastokas, bet su F2.8 ir pan. vaizdas būna aštresnis ir geresnis.Aš gali būti, kad netinkamai paminėjau tą muilinumą.Prie pvz. F4 ar F5.6 kraštuose vaizdas jau būna maždaug geresnis, bet didinant F skaičių pati nuotrauka jau ne toki aštri (nebent nustatau Sharpness ant HARD) ir visos detalės jau ne tokios aiškios pats kadras lyg toks minimaliai blurintas, bet labai minimaliai tai ir pavadinau vaizdo muilinumu.Beto Bitėj + berots dėl to muilinumo man pasakė irgi, kad ant muilinių taip būna ir nėra kuo stebėtis..
                              Paskutinis taisė artaz; 2007.11.14, 18:50.

Comment

Parašė artaz Rodyti pranešimą
                                Beto Bitėj + berots dėl to muilinumo man pasakė irgi, kad ant muilinių taip būna ir nėra kuo stebėtis..
                                Muilinės muilina muiliną muilą. Ką čia ir bepridursi: viskas aišku.

Nesu technofilas, bet gal minėtas efektas gaunasi dėl mažutės matricėlės ir difrakcijos (ar kaip ji ten), nes muilnėse berods mažiau nei F/8 nebūna, ir jei 8 jau extremas tai ir 5.6 g.b. neoptimalu. Bet Cholerikas buvo teisus, sakydamas "klok pavyzdžių nuotraukas ant stalo" (desktopo)

Comment

Parašė jungengg Rodyti pranešimą
                                  Muilinės muilina muiliną muilą. Ką čia ir bepridursi: viskas aišku.

Nesu technofilas, bet gal minėtas efektas gaunasi dėl mažutės matricėlės ir difrakcijos (ar kaip ji ten), nes muilnėse berods mažiau nei F/8 nebūna, ir jei 8 jau extremas tai ir 5.6 g.b. neoptimalu. Bet Cholerikas buvo teisus, sakydamas "klok pavyzdžių nuotraukas ant stalo" (desktopo)
                                  Tingiu dabar ieškot pavyzdžių, nes visos foto CD.Fuji S6500fd forume kai paklausiau dėl šito gavau atsakymą apie difrakciją ir linką..Matrica šio fotoaparato yra 1/1.7" ir tai yra gan didelė lyginant su kitais skaitmeniniais kai dažniausiai kišama 1/2.5".

Comment

Parašė artaz Rodyti pranešimą
                                    Tingiu dabar ieškot pavyzdžių
                                    Tamstos tinginystė eliminuoja bendruomenę pažinimo džiaugsmo

Comment

naujas prikinukas mano
                                      Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/

Comment

micro?

Comment

mhm
                                          Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/

Comment

Working...
                                          X