Parašė vytauc
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo fotoaparatas
Collapse
X
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąLinkiu Vytauc ir toliau, pasinaudojant turimą techniką, daryti puikius reportažus. Kaip čia jau buvo paminėta, tik neleisk dulkėti.
Mano žaislų dėžė pasipildė Nikon 50mm f/1.8 AF .
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąUžuojauta vaikui. Kaži ar liks pinigų ant žaislų ar teks žaisti su
Parašė Giedra70Mano žaislų dėžė pasipildė Nikon 50mm f/1.8 AF .
Kaip tik dabar Vilbros katalogą vartau- ar F 0,4 skirtumas tarp 50mm F1,8 ir 50mm F1,4 pateisina trigubą kainų skirtumą?
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąSveikinu giedra. Klausimas kiek suplojai ir iš kur pirkai. Mano žaislų dėžė ruošiasi kažkuom panašiu pasipildyt.
Pirkau iš ebay panaudotą. Su atvežimu iš JAV sumokėjau 97$. Jokių problemų. Veikiant AF dirba žymiai garsiau nei kitinis, bet greičiau.
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąFantastiškas žaisliukas. Dabar aišku ką reiškia 1,8 skylė ir už ką mokami pinigai už gerus stiklus.
Pirkau iš ebay panaudotą. Su atvežimu iš JAV sumokėjau 97$. Jokių problemų. Veikiant AF dirba žymiai garsiau nei kitinis, bet greičiau.
Comment
-
Beje, John, daug informacijos apie tavo norimus objektyvus gali prisiskaityti ar prisiklausinėti šiame diiiideliame Canon forume
http://photography-on-the.net/forum/
Comment
-
Sveiki tautiečiai,
labai reikia jūsų profų rekomendacijos. Kelis metus fotkinau su Canon iXus ir štai atėjo laikas atsinaujint. Bėda ta, kad esu ant tiek žalias, kad nelabai gaudausi visuose tuose fotikų parametruose. Bet kuriuo atveju, žiuriu į perspektyvą ir noriu nusipirkt gerą fotiką, o tada jau mokytis, kokytis ir dar kartą mokytis
Taigi, išsirinkau tokį komplektą.
1. Nikon D40 Digital SLR m/18-55, 6.1MP, 2.5"LCD, Black
2. Nikon AF-S DX 55-200mm f/4.0-5.6G, Black
Ka manot? Ar geros specifikacijos? Ar židinio nuotolio ir diafragmos dydžiai pakankami mokymuisi dviems metams į priekį? Lauksiu jūsų komentarų
Comment
-
Parašė vaidasc5 Rodyti pranešimąSveiki tautiečiai,
labai reikia jūsų profų rekomendacijos. Kelis metus fotkinau su Canon iXus ir štai atėjo laikas atsinaujint. Bėda ta, kad esu ant tiek žalias, kad nelabai gaudausi visuose tuose fotikų parametruose. Bet kuriuo atveju, žiuriu į perspektyvą ir noriu nusipirkt gerą fotiką, o tada jau mokytis, kokytis ir dar kartą mokytis
Taigi, išsirinkau tokį komplektą.
1. Nikon D40 Digital SLR m/18-55, 6.1MP, 2.5"LCD, Black
2. Nikon AF-S DX 55-200mm f/4.0-5.6G, Black
Ka manot? Ar geros specifikacijos? Ar židinio nuotolio ir diafragmos dydžiai pakankami mokymuisi dviems metams į priekį? Lauksiu jūsų komentarų
1. D40 neturi kai poros funkcijų (bracketing ir dar kažko) <- nelabai svarbu.
2. D40 ISO ir WB nustatomas tik per meniu <- gana svarbu, nes atskiri mygtukai - kur kas patogiau.
3 - pats svarbiausias - D40 neturi varikliuko fokusavimui, todėl neveiks jokie senesni objektyvai, net 50mm fixai
Comment
-
Parašė samot Rodyti pranešimąKokios dar detales? Kalbi ir nusikalbi eilini karta. Ne as o butent tu, aiskinai ir draskeisi cia irodinedamas kad Canon geriau, pigiau ir t.t. O tik dabar supratai, kad tas pats Canon irgi kainuoja siek tiek pinigeliu, nei leidzia kisene.
Suprask galu gale, stiklai t.y. geri stiklai, kainas turejo, turi ir tures. Ir pssirenkant sistema tai nereikia pamirsti. Yra daug gamintoju, vieni surenka objektyvus su tais paciais stiklais prasciau, kiti geriau. As kaip minejau, geriau renkuosei Nikon, tai kas vadinama kokybe o ne pigiau.
Taciau, kalba siuo konkreciu atveju eina apie objektyvu kainas, kuriu gamintojas nera nei Canon, nei Nikon (mano minetu atveju del 70-300mm - Sigma). Parasei nesamone, gavai pataisyma, todel baik grybauti.
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąSamot, ar esi ką nors užsakinėjęs iš Amerikos? B&H duoda geras stiklų kainas (kitąkart net trečdaliu žemesnes nei pas mumi net įskaičiavus pristatymą), bet man įdomu kaip ten su muitu ir PVM?
Muitai ir PVM legaliai turi buti, nes tai ne is ES. Bet kaip visur ir viska galima sugalvoti, vienu ar kitu budu sutaupyti pinigelius. Reikia tartis su pardaveju ir t.t. Esu mates lietuviska foruma apie siuntimus, kur geriausiai pirkti internete, bet dabar ant smugio neprisimenu adreso o favorituose pas save neradau. Gal darbiniam kompe yra, reikes kada prie progos paziureti.
O jei domina oficialioji dalis, tai muitus ir mokescius rasi cia:
http://litarweb.cust.lt/taric/web/main_LT
Parašė naglisc Rodyti pranešimąnetingėjau. ieškojau ir buvau netgi susiradęs. net gi kažkur čia yra mano klausimas apie siuntimosi patirtį. bet yra vienas bet: Lietuvoje yra galimybė įsigyti išsimokėtinai, kas deja perkant internetu tampa problematiška. žinoma yra vartotojiškos paskolos, tačiau vėlgi viskas susiveda į tuos pačius skaičiavimus. ir rezultate Lietuvoje tik vos truputi brangiau ir tačiau čia, aišku, viskas gerokai greičiau.
Na o del greiciau, tai zinoma zmoniu savybe nekantrumas, bet objektyvas nera duona ar vanduo, be ko zmogus negali isgyventi. Galima gi viska susiplanuoti ir tureti ta pati daikta, gal ne visai greiciau, bet kas daugiau ar maziau aktualu t.y. pigiau.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNiekada neirodinejau, kad Canon pigiau. Siaip jau yra atvirksciai t.y. Canon produktai paprastai kainuoja brangiau uz, pvz., analogiskus Nikon produktus. Beje, kadangi kainu pats pernelyg nesivaikau, rinkausi Canon.
Taciau, kalba siuo konkreciu atveju eina apie objektyvu kainas, kuriu gamintojas nera nei Canon, nei Nikon (mano minetu atveju del 70-300mm - Sigma). Parasei nesamone, gavai pataisyma, todel baik grybauti.
Kaip ir apie nesamoniu rasinejima. Nori pasirodyti, kad esi labai gudrus, o is to iseina, kad esi tiesiog liurbis paskutinis. Su kurio net neidomu diskutuoti.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Sveiki miestiečiai,
matau čia vyksta labai arši ir, deja, nevisada korektiška kova tarp foto guru, bet gal rastumėt laiko mažam komentarui.
Galvoju įsigyt objektyvą SIGMA 18-200 F/3.5-6.3 DC lens prie Nikono D40 ar D50 'body'. Tai būtų be abejo daug patogiau nei tampytis du objektyvus, bet ar tai nebūtų kokybės sąskaita? Gal tas objektyvas yra didesnis ar šiaip kokių kitų trūkumų?
Ačiū už komentarus
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąAš siūlyčiau imti D50 dėl kelių priežasčių:
1. D40 neturi kai poros funkcijų (bracketing ir dar kažko) <- nelabai svarbu.
2. D40 ISO ir WB nustatomas tik per meniu <- gana svarbu, nes atskiri mygtukai - kur kas patogiau.
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą3 - pats svarbiausias - D40 neturi varikliuko fokusavimui, todėl neveiks jokie senesni objektyvai, net 50mm fixai
Comment
-
Parašė vaidasc5 Rodyti pranešimąBet negi naujesnis modelis yra prastesnis uz senesnį? Gal yra naujų opcijų, kurios nusveria atsiradusius trūkumus?
Comment
Comment