Sveikas atvykęs į mūsų forumą Šioje forumo skiltyje gali drąsiai siųsti savo bandymus ir tikėtis forumiečių kritikos bei komentarų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo fotoaparatas
Collapse
X
-
farbrom
-
farbrom
Na vienas jau senokai, o kitas... Ekstremalus sportas taip sakant
Kaip matot, daba tik senas nuotraukas čia dedu
Comment
-
Parašė ^aRaS^Nu stai viena is pirmuju mano nuotrauku :
Gal kokios pastabos ?
thx
Kitą kartą susikurk fotografijos subforume naują temą ir ten prašyk patarimų, komentarų, ar vertinimų
Šiaip geriau būtum fotografavęs "stačiai", nes dabar pastato špilis nukąstas, iš šonų styrantys pastoliai ir kito namo kampas darko vaizdą
Comment
-
Parašė vytaucPo ilgų apmąstymų, skaitymo, konsultacijų ir lyginimo nusprendžiau vistik įsigyti "veidroduką". 350D atkrito iš karto, nes pavartęs rankose supratau, kad jis man "nelimpa"- negaliu pasakyti kodėl.
Iš esmės renkuosi tarp Nikono D50 ir Olympus E500. Linkstu link Olympuso, nes jo kitinė optika pasirodė tikrai nebloga, yra ultragarsinis matricos "valytuvas" ir kas svarbiausia- rankose jis man labai malonai "sėdi".
Nikonas yra aišku žinomesnė markė, objektyvų antrinė rinka nedaug nusileidžia Canono. Jo ne kitinė optika yra tikrai aukštos kokybės, bet brangi- tai man nepatinka. Nauja Olympuso E klasės optika susilaukė tikrai gerų atsiliepimų ir yra gerokai pigesnė tiek už Canon, tiek už Nikon, bet ją įsigyti yra sudėtingaiu, dėl kol kas mažo populiarumo.
Ko gero griebsiu Olympusą- turite dar kokią savaitę, kad atkalbėti
Čia yra paprasta 350D, D50 ir E500 palyginimo lentelė:
http://www.dpreview.com/reviews/olympuse500/page19.asp
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė samotNa manes Olimpus'as tikrai nesuviliotu. Kazkaip pasitikejimo jis man nedaro, bei kaip ir veliau del priedu. Nors kaip visada sakau, cia tik mano nuomone
Šiandien turėčiau parsigabenti patį aparatą su 2 objektyvais
Comment
-
Parašė vytaucLinzes ir kitus priedus jam jau vis daugiau firmų pradeda gaminti. Visus priedus pasirodo galiu lengvai gauti Olympuso atstovybėje Vilniuje.
Šiandien turėčiau parsigabenti patį aparatą su 2 objektyvais
O jei siaip kils kokiu klausimu, klausk gal galesiu padeti
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Dėkui vyrukai.
Šiaip čia pirmas mano veidrodukas po kokių 11-12 metų kai sulūžo mano ZENIT.
Reikia dabar viską prisiminti
Pirmieji komentarai ir pastebėjimai:
1. Kaip ir rašoma daugelyje apžvalgų- labai mažas vaizdo ieškiklis. Kol naudojiesi autofokusu tai dar nieko, bet su rankiniu fokusu tai pradeda erzinti. Teks pirkti ieškiklio didintuvą už ~100 lt, bet tam aš buvau morališkai pasiruošęs.
2. Aparatas gerai sukurptas, kai laikai- jauti , kad rimtas daiktas.
3. Patogus meniu, labai geras 2,5 colių LCD.
4. Visi pagrindiniai nustatymai yra pasiekiami vieno mygtuko paspaudimu- labai patogu.
5. Sunkus velnias- po mano Kodak DX7440 svorio skirtumas yra ryškus- ranka net paskaudo
Kol kas tiek- normaliai pafotografuoti dar neturėjau laiko. Išsivežu jį su savim į Maskvą- ten jau išbandysiu karo lauko sąlygomis.
Comment
Comment