As ne profesionalas... man jis nereikalingas... kaip ir daugumai...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo fotoaparatas
Collapse
X
-
tuomet pats sau priestarauji...
Parašė x21 Rodyti pranešimąO ka? Veidrodinius tik profesionalai perka?
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąO ka? Veidrodinius tik profesionalai perka?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimątuomet pats sau priestarauji...
Raw irgi ne tik profesionalai naudoja.
Comment
-
Negaliu niekaip suprast vieno dalyko, jei zmogus turi pinigu, jei jis jaucia malonuma fotografuodamas jis gali ir Canon mark'a nusipirkt ar galu gale Haselblad'a. Kam svarstyt ka jis galejo uz tiek pirkt, o ko jis negalejo pirkt.
Zmones nebukit juokingi.
Paaiskinkit man savoka profesionalas? O, kas lieciant, del RAW formato, bent jau jusu minimi profesionalai, butent sporto zanro (isskirciau) fotografus kurie fotografuoja jpeg formatu.Paskutinis taisė _Bead_; 2009.01.25, 14:42.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąO kas dar?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąNesutinku. RAW reikalingas profesionalams. DSLR-like jiems neskirtas. Jei muiline turi RAW, tai tai ne daugiau, nei reklamine fiška...
...kaip ir megapikseliai...
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąna as ne PRO bet kada paskutini kadra i jpg dariau nepamenu
Comment
-
Kiekvienas dirba taip kaip jam patogu. Man rawus sutvarkyti uzima 2gubai maziau laiko nei jpg, o efektas 3gubai geresnis ir kokybiskesnis. Dazniausiai buna priesingai ir jpg tausoja zmonems laika, apsaugo nuo jiems bereikalingu konvertavimu ir etc. ne nekalbant apie uzimama vieta ir kadru skaiciu korteleje. Is esmes viska ka darai raw gali pasidaryti ir jpg, netgi tapati jpg gali atsidaryti per raw tvarkykle ir turesi lygiai tapati lankstuma. Reziume jei turi savo pastovia darbo eiga ir sugebi viska efektyviai isnaudoti, gali laimeti nemazai laiko, uzimamos vietos, fotografavimo greicio ar kokybes, priklausomai nuo to ko tau reikia, pasirinkes tiek .jpg tiek .raw ir jokio skirtumo ar tai dslr ar slr-like
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąKiekvienas dirba taip kaip jam patogu. Man rawus sutvarkyti uzima 2gubai maziau laiko nei jpg, o efektas 3gubai geresnis ir kokybiskesnis....
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąPradėjau ir aš fotkinti i RAWus. Daug klausimu kol kas turiu, bei disko vieta greičiau tirpsta, o apskritai esu patenkintas rezultatais. Panašu kad ir toliau fotkinsiu i RAWus.
Nu va pabandei ir patiko rezultatas
Comment
-
Parašė Edgazas Rodyti pranešimąNu va pabandei ir patiko rezultatas
Comment
-
Labas,
Gal rasau ne i tema, bet nzn i kokia skilti galeciau sios informacijos gauti. Tai pradedu; atsitiko taip, kad turiu fotoaparata skaitmenini (tik juostelini) minolta X-300s su objektyvu MD Zoom 28-70mm 1:3,5-4,8 Japan, taciau neturiu naudojimo instrukcijos. Gal zinote kur gauti sio fotiko naudojimo instrukcija, nes sak, kad jis gerai fotkina. O jei nera kaip gauti instrukcijos tai gal eina kur ji parduoti, bent jau objektyvas tai tikrai naudingas. Laukiu atsakymo. Aciu
Comment
Comment