Parašė NoBoDyX
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo fotoaparatas
Collapse
X
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą...į k100d daugiau 2gb neįdėsi :/
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąkada k10d kas nors nusipirks? beje DuonaTc Kodėn ne k100d super? į k100d daugiau 2gb neįdėsi :/
Beto ir finansai mano riboti... Turiu dabar 1gb atminties kortele. Aisq mazoka, nervuoja kelt nuotraukas pastoviai... Bet dabar pirksiu stova aparatui, tada kortele didesne, o tada jau optika...
P.S. Dabar iskilo dilema... Ar paciam valyt matrica ar nest i taisykla... Gal kas koki gera ir patikrinta buda zinot kaip isvalyt..? Nes internete pilna visokiu patarimu, bet nezinau ka pasirinkt...
Comment
-
Na, mano nuomone, matricą reikėtų valyti tik tada kai nuotraukose jau pastebimi defektai. (:
Gaila, kad matricos kompaktiškam fotoaparate neišvalysi.Yra pas mane tų dulkelių, nors nuotraukose nelabai dar kas pastebima.Tad smulkmena.Dulkės ant pačio objektyvo irgi smulkmena beveik nekreipiu dėmėsio ir nevalau (na retkarčiais su optikos valikliu - šepetuku).Beje norėčiau šiektiek pasiteirauti dėl Skylight filtro.Dabartinis mano UV filtras jau subraižytas ir įskilęs netgi, tad planuoju pirkti nebrangų HOYA Skylight filtrą už maždaug 48LT (Vilbroj).Naudosiu kaip apsauginį, tačiau noriu paklausti ar be apsaugos realiai skaitmenai kiek nors padeda tie filtrai (pvz. UV, Skylight)?Paskutinis taisė artaz; 2007.08.13, 20:17.
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąMatricos valymas 90lt. oho... Girdėjau po 15 ar 20 kažkur valo...
http://en.wikipedia.org/wiki/Supersonic_Wave_Filter
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąSveiki. Aš NIKON D80 naudoju. Objektyvas Nikkor AF-S VR 3.5-5.6/ 18-200mm. Pakankamai universalus ir kokybiškas. Tuo labiau, kad nesu mėgėjas dažnai keisti objektyvus.Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment