Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo fotoaparatas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė robizz
    turiu klausimą, būčiau labai dėkingas jeigu kas nors atsakymtumėt.Ar įmanoma istraukti is fotiko jau istrinta nuotrauką? :/
    ne. jeigu jau ištrynei - vadinasi prarasta
    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė robizz
      turiu klausimą, būčiau labai dėkingas jeigu kas nors atsakymtumėt.Ar įmanoma istraukti is fotiko jau istrinta nuotrauką? :/
      Jei būtų įmanoma, ji nebūtų ištrinta...

Comment

Parašė robizz
        Turbūt galima, jei tos nuotraukos duomenų dar neužrašei kitomis nuotraukomis. Pamėgink Internete paieškoti disko duomenų atstatymo programų.
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

turi eiti istraukti dar jai kaip Mantaz sake nesi uzvares ant virsaus ko nors.
          Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/

Comment

Parašė Meier
            http://www.dpreview.com/reviews/spec...nic_dmctz1.asp labai jau įdomus variantas. Gundo mane
            pats tokį įsigijau prieš mėnesį, mažas ir geras, tad kolkas labai patenkintas pirkiniu
            Paskutinis taisė pablonis; 2006.06.14, 18:35.

Comment

Turiu šitokį preparatą
              http://www.dpreview.com/reviews/spec..._stylus500.asp
              tik va fotkinant naktį labai dažnai juodos nuotraukos gaunas, nors blykstė ir suveikia, o objektas yra vos už 2m. Ar čia rimta bėda man atsitikus yra ar kaip, kas žinot ką nors parašykit, iš anksto ačiū

Comment

Nebėda. Tiesiog visi tie įmontuoti bliciukai yra silpni.
                - Zoom -

Comment

Tai žinai, mano nuomone, jaigu fotkini iš 1m, tai kad ir kokia blykstė bebūt, turėtų apšviest kaip reikiant...

Comment

Nusipirkau IXSUS 800 IS
                    Minusas kol kas kad didesnis už savo "Ankstesniuosius brolius"
                    reiks bandyti galimybes

Comment

Turi omeny IXUS .

Patinka man tas modeliukas, su IS ir milzinisku ekranu !

Comment

Parašė acdc
                        Turiu šitokį preparatą
                        http://www.dpreview.com/reviews/spec..._stylus500.asp
                        tik va fotkinant naktį labai dažnai juodos nuotraukos gaunas, nors blykstė ir suveikia, o objektas yra vos už 2m. Ar čia rimta bėda man atsitikus yra ar kaip, kas žinot ką nors parašykit, iš anksto ačiū
                        Nenaudok "flasho" ir viskas bus gerai.

Comment

Sveiki, kaip pastebėjau, tai čia yra nemažai nusimanančių apie fotoaparatus, tai va, turiu klausimą. Ketinu pirkti Canon Powershot A700 fotiką. Ar vertą? Šiaip nesu kažkoks meninkas ar panašiai, tiesiog reikalingas fotikas kokį baliuką pafotkint, išvykas gamtoj, na žodžiu toks buitintis aparačiukas reikalingas, tiesa, bus galima ir čia Kauno projektų foto įmest. Dėkui už patarimus

Comment

Parašė eNjoy
                            Sveiki, kaip pastebėjau, tai čia yra nemažai nusimanančių apie fotoaparatus, tai va, turiu klausimą. Ketinu pirkti Canon Powershot A700 fotiką. Ar vertą? Šiaip nesu kažkoks meninkas ar panašiai, tiesiog reikalingas fotikas kokį baliuką pafotkint, išvykas gamtoj, na žodžiu toks buitintis aparačiukas reikalingas, tiesa, bus galima ir čia Kauno projektų foto įmest. Dėkui už patarimus
                            neturėtų būt blogas Bet šiaip kiekvienas fotoaparatas yra geras - tik reikia mokėti jį išnaudoti
                            You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Na bet ir iš degtuko malkų nepriskaldysi

Comment

/\ A700 Pagal parametrus tai tikrai labai neblogas variantas

Comment

Šiandien jau gavau naujutėlį Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 macro. Įspūdžiai kol kas labai geri. Išlaikymas su mažiausiu arčiu tam pačiam apšvietimui padidėjo nuo 1/30 (gamyklinio f3.5) iki 1/40 (f2.8 ), o fokusuoja net ir priglaudus stiklą prie fotografuojamo objekto, dėl ko išeina itin artimos makro nuotraukos. Žiūrėsime, kaip naudosis

Mano galerija Flickr'yje

Comment

/\ Lauksim Macro kadrų

Comment

Ačiū, jau nekantrauju jį išmėginti Dabar netgi jaučiasi, kad turiu rimtą stiklą ant fotoaparato, kadangi svoris apylygis pačiam fotoaparato pagrindui
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Sveikinimai, Mantai. Paskaitinėjau apie šį stiklą- gerulis Tikiu, kad tavo rankose jis pavirs dar geresnių kadrų serija šiame forume

Aš, savo ruožtu, jau 2 dienas negaliu atsidžiaugti štai šiuo daiktu:

ZUIKODIGITAL 14-54mm 1:2.8-3.5

Tuo pačiu įsigijau ir neblogą poliarizatorių, tai dabar belieka laukti savaitgalio kai galėsiu prasinešti su juo kur nors rimčiau
                                        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Ačiū. Smagus ir tavo daikčiukas, taigi taip pat sveikinimai O filtrui man jau nebepakako lėšų, bet kitą savaitę ketinu tokį įsigyti
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X