saunus aparatas Vaidai tai lauksim pirmuju kadru su nauju aparatu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo fotoaparatas
Collapse
X
-
Parašė VaidasNikon D50 turbūt jau populiariausias fotoaparatas forume
Mano naujas pirkinys:
Ir su objektyvu gerai padarei Sis daug bus naudingesnis ir kokybiskesnis, nei standartiniam komplekte.
Beto nepamirskit UV filtru objektyvams. Saugoti juos vertetu, o ir filtra vos ne i maikute galima valyti, ko nerekomenduociau daryti su objektuvu
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė NikasŠiandien mano technikos padaugėjo, dabar turiu tris ZENITus(E,ET,TTL). kelis naujus filtrus ir visą analoginę fotolaboratoriją.
Su soda ir spiritu valydavau savo langą ir ant jo džiovindavau gliancines nuotraukas
Comment
-
Parašė vytaucAtsimenu ir aš buvau pasinešęs nuotraukas pats daryti Turėjau didintuvą- tokį baisingą gargarą pagaminta dar kokiais ~1950, bet jis labai gražiai ir kompaktiškai susipakuodavo į "čemodaniuką"
Su soda ir spiritu valydavau savo langą ir ant jo džiovindavau gliancines nuotraukas
Tai gana moderni ekipiruote lyginant su pirmuju fotografu irankiais: pradedant Niepsu, Dageru ar Talbotu, kurie vargsai turejo tampyti baisingus svorius Nuo 1827 m., kaip ir nuo 1950 m. toli pazengeme
Comment
-
Su skaitmeniniais fotoaparatais irgi galima ne tik "nuspausti mygtuką"
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EddBet kai pagalvoji, visi tie veidrodiniai fotikai su daug megapikselių ir už didžiules kainas daro blogesnės kokybės nuotraukas nei visi tie seni zenitai, kievai ir pan.
Ar skaitmeninių fotikų yra profesionalių ir kiek tame tiesos nežinau.
Comment
-
Parašė LlinassTeko kalbėt su fotografu prancūzu tai jis prieš visus skaitmeninius fotikus, turi kažkokį agregatą kur šiaip pažiūrėjus net į fotiką nepanašus ir sakė kad skaitmeniniai fotikai ne profesionalams.
Ar skaitmeninių fotikų yra profesionalių ir kiek tame tiesos nežinau.
Comment
-
Parašė Aug1zCanon EOS 5D, 1D serija vadinami profesionaliais. Tokie ir yra. Tiems seniems profesionalams, nusiteikusiems prieš skaitmeninę fotografiją, labiausiai nepatinka nuotraukų apdorojimas kompiuteriu, kad tai yra nenatūrali sintetika. Bet kokiu atveju, juostelių gamyba vis mažėja arba yra visai stabdoma, tad greitai neskaiteminė fotografija taps itin retu reiškiniu...
Comment
Comment