Aš taip pat. Tikiuosi kad greitu metu jau turėsiu. Skaičiau internete atsiliepimus ir t.t. Pirma galvojau apie SB-600 ir 800 bet jie dideli ir tada pradėjau žiūrėti į SB-400. Ką apie jį kiti mano? Gal kas turi? Kas man patinka: mažas ir lengvas ir turi bounce flash.
Aš taip pat. Tikiuosi kad greitu metu jau turėsiu. Skaičiau internete atsiliepimus ir t.t. Pirma galvojau apie SB-600 ir 800 bet jie dideli ir tada pradėjau žiūrėti į SB-400. Ką apie jį kiti mano? Gal kas turi? Kas man patinka: mažas ir lengvas ir turi bounce flash.
Hm, ir aš kaip tik šiuo metu mąstau apie blykstę. Bet pradėjau iškart nuo SB 600 žvalgybą, nes besisukinėjanti galva yra esminis dalykas, galima sakyti
Hm, ir aš kaip tik šiuo metu mąstau apie blykstę. Bet pradėjau iškart nuo SB 600 žvalgybą, nes besisukinėjanti galva yra esminis dalykas, galima sakyti
Palaikau. Matau labai mažai prasmės pirkti išorinę blykstę su nesisukinėjančia galva.
Strobist'o forume flickre zmogus keikesi kad nusipirko ta SB-400.
O kuo kiti gamintojai nepatinka? Pats pries pora dienu isigyjau Metz 48 Af-1, labai saunus daiktas, ir nebrangus. Veikia su nikon wireless blyksciu sistema.
Strobist'o forume flickre zmogus keikesi kad nusipirko ta SB-400.
O kuo kiti gamintojai nepatinka? Pats pries pora dienu isigyjau Metz 48 Af-1, labai saunus daiktas, ir nebrangus. Veikia su nikon wireless blyksciu sistema.
kokiais kriterijais rėmeisi pasirinkdamas ši modelį?
kokiais kriterijais rėmeisi pasirinkdamas ši modelį?
Galva kraiposi i visas puses(yra balta kortele ir plataus kampo difuzorius), galios man uztenka(GN 48), turi slave rezima(galima valdyti su canon/nikon/pentax/olympus fotoaparatais/blykstemis bevieliu budu), kaina salyginai nedidele, dedasi 4 baterijos, veikia TTL.
SB400 neverta demesio, nebent kaip slave naudojant siaip pasviest ka nors, bet tada jau ir masterio reiketu zmonisko. O kaip stand alone varianta tai SB600 turetu pilnai uztekti, jei negaila gali investuoti ir i SB800, isvis idealus variantas. 3rd party, irgi yra vartojamu variantu, sigmos pigiu, nors apie jas negirdejes daug, Metz yra keli tikrai geri variantai, nepamenu tiksliai modeliu, Rimanto turbut vienas is ju. Kokybes, galingumo ir panaudojimo galimybiu atzvilgiu viskas puiku, vienintelis minusas meniu valdymas ir vartotojo sasaja, bet prie visko priprantama.
Čia apie mane Rimantą chole? Neturiu aš metz, turiu pentaxinę, bet Metsai sako geri, tiek 48 tiek 58 jei gerai pamenu skaičius... Ir daug pigesnės už orginalias.
Comment