Sugebejimas yra ne PS naudotis, o isisvaizduoti galutini varianta, pastebeti esamus trukumus nuotraukoje ir tai nera lengvai isugdoma. Pataisyti darba kurkas lengviau nei atlikti pirmaja uzduoti.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nuotraukų redagavimo programos
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNepaisant blogo oro, nuotraukos vistiek gražios. Tik vienas pastebėjimas: programa, su kuria keitei nuotraukų dydį, šiek tiek viską sugadino, turbūt labiausiai iškraipymai matosi šioje nuotraukoje:
http://foto.terpe.lt/inkelti/20070422/DSCF0511.jpg
Ir dar vienas pastebėjimas: ar čia tik taip atrodo, ar vėliava ant "Gedimino 9" kažkokia kreiva?Tiesa atnaujinta versija nuvylė su savo resize'inimo galimybėmis
Praėjusioj versijoj nustatydavai kokį nori plotį gražiai resize'indavo, o dabar reikia rinktis iš duotų variantų ir su 800x600 buvo daug bėdų su siaurom bet aukštom nuotraukom
Jas iš naujo talpinau mažindamas nuotraukas procentaliai, kad gautūsi mažesnės. O Tavo minėta foto tokia ir originale
Na o dėl veliavos tai gal tiesiog vėjo kaltė, kuris vakar ir storesnius medelius lankstėMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAbejoju, kad originalioj nuotraukoj linijos tokios iškraipytos, čia manau kaltas resize'inimas.6Mpx vakar viską fotografavau. Iki šiol 3 visad naudodavau.
Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNa visos linijos manvienodai atrodo originale, nieko nepastebiu, tik va kampuotumai sumažinus atsirado, nes visgi nuotrauka net kelis kartus sumažinta6Mpx vakar viską fotografavau. Iki šiol 3 visad naudodavau.
Atrodo, kad jau kiek nuklydom nuo temos.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąVa apie ką aš kalbėjau. Apačioje yra vaizdeliai, gauti sumažinus vieną ir tą pačią nuotrauką, tik skiriasi sumažinimo algoritmai:
Atrodo, kad jau kiek nuklydom nuo temos.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Na šiokį tokį "test'ingą" padarauPirmoji foto resize'inta su Tadux programa, antroji su PS 7.0
edit: Na va... Kaip matau skirtumas akivaizdusAčiū Edd. Reikės nepatingėt pačiame PS resize'int
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNėr už ką.Aš irgi naudoju photoshop, nors yra ir programų, kurios gerai pakeičia iš karto didelio kiekio nuotraukų dydį, kad nereiktų vargti su kiekviena atskirai. Jei ieškosi programų parsisiųsti, tai lygtais "Lanczos" algoritmas yra neblogas.
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO kokiu principu ten keičia? Į fixuota dydį (y x y nuroyti galimi)ar tiesiog nurodai tarkim aukštį ar plotį pats ir visas proporcingai pagal tą kraštinę?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąPavyzdžiui, nemokamoj paveikslėlių peržiūros programoj XnView galima ir taip, ir taip. Geriau nurodyti vieną kraštinę (aukštį arba plotį) ir pažymėti "keep ratio". Nes pačiam nurodant neproporcingus aukštį ir plotį išsikraipo vaizdas (susipaudžia/išsiplėčia).Na reikės išsirinkt kurią programą ir naudot resize'inimo tikslais
Retromobile 2007
Comment
-
Žiūrėkit, kas galėtų padaryt tai:
kokybiškai?
Nieko sudėtingo (jums), reikia ant salos brėžinio tinkamoj vietoj uždėt krepšinio kamuolio linijų kontūrus (be to, dabar matomo, fono). Ir salos brėžinio ir kamuolio linijų kontūrų paveikslėlius atsiųsčiau. Tuomet nubrėžt likusias matomas linijas (atitinkamom spalvom). Aš pats tai darydamas naudojau MS Paint ir MS Word (apgailėtina)Būčiau dėkingas, nors, manau, tai liečia ne vien mane. Kauniečiai turėtų pasisiūlyt savanoriškai
Paskutinis taisė Aš; 2007.04.22, 21:28.
Comment
-
labai naudingas dalykas pradedantiesiems, o ir tiems kurie nori peržiūrėti CS3 siūlomas naujas galimybes:
http://www.adobe.com/designcenter/video_workshop/Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Su kokia dar programa galima su trais HDR'ais pazaisti neskaitant photoshopo?Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/
Comment
-
Comment