Dėl Photoshop noriu paklausti:
vieną objektą galima pažymėti naudojantis Magic Wand ir Lasso tool. Tačiau, jei objektas yra su daug "iškyšulių" ir skirtingų atspalvių, Magic Wand gali nesuprasti, ką nori pažymėti. Tenka rinktis Lasso.
Gerai. Pasirenku Lasso. Stengiuosi ramiai apvedžioti objektą, tačiau ranka sudreba ir nuklysta į dausas. Viską tenka pradėti iš naujo. Ir visą laiką nuspaudus pelę reikia laikyti. Gal yra kitokia funkcija tokiems dalykams atlikti? Ar reikia velniškai "prizūminti" nuotrauką, kad nukrypimų nesimatytų?
ir su magic ir su lasoo gali zaist, jei kur nuklysta tiesiog spausk delete neatleides mauso, tai istrins viena fixuota taska, issitrini kiek tau reikia ir tesi toliau. Prisizoomint reikia jeigu nori kokybiskai, jei reikia pavaziuoti su slideais, tai tebelaikydamas mouse paspaudi spacebar, crosshairas pasikeis, pasislinksi kiek reikia ir atleides space toliau tesi darba.
Dar vienas klausimas. Gal kas galėtų detaliai paaiškinti, kaip susikurti parašą? Kiek žinau, reikia susikurti atskirą paveikslėlį su Transparent fonu ir dėlioti ant nuotraukų, bet man nieko neišeina. Gal kas galėtų nepagailėti laiko ir trumpai ir aiškiai paaiškinti, kaip tai padaryti?
Ačiū.
Del remelio, tai tiesiog image---> canvas size. O su parasu tai Paulius teisus, susikuri nauja layeri ir su text toolu pasirasai ka nori, arba issikerpi ka nors ir uzsimeti, uzsiseivini kaip .psd filea ir gali metyt kur reik.
Del remelio, tai tiesiog image---> canvas size. O su parasu tai Paulius teisus, susikuri nauja layeri ir su text toolu pasirasai ka nori, arba issikerpi ka nors ir uzsimeti, uzsiseivini kaip .psd filea ir gali metyt kur reik.
Ačiū Dar reikės pasinagrinėt kaip tą rėmą poto modifikuot galima
Nepykit, kad aš čia taip įkyriai klausinėju, bet pasakykit jūs man, kaip sulipdyti koliažą. Norėčiau, kad būtų galima padaryti tarpus tarp nuotraukų. Taip kaip čia: http://www.miestai.net/forumas/showt...iami+keleiviai
Comment