mazai info apie juos inete, man pasirode kad nebrangiai ji parduoda atsizvelgiant kad carboninis ir firma ne kokia no name... tai ir griebiau kol kas nors kitas nenupirko.
Na nėra daug pinigų,kad nusipirkt gerą trikoji,tai sumasčiau pasiimt gorilla pad'ą. Apsimoka imt,bent jau turėsiu ant ko padėt fotiką,kad nesusijudintų? .
Na nėra daug pinigų,kad nusipirkt gerą trikoji,tai sumasčiau pasiimt gorilla pad'ą. Apsimoka imt,bent jau turėsiu ant ko padėt fotiką,kad nesusijudintų? .
Kažkaip labai jau įtartinai atrodo. Geriau pataupyk ir nusipirk normalaus dydžio. Verta perkant pasibandyti, nes po to nusipirkus gali paaiškėti, kad su dideliu zoom'u labai dreba. Tavo fotoaparatui neturėtų būti didelė problema, kadangi gan lengvas - ne SLR su "televyku" visgi. O šiaip, bet kokiu atveju, vis tiek patartina naudoti 2 sekundžių laikmatį.
Jeigu fotkinimui mieste - tai puikus dalykas. Kelionėje į Prahą turėjau vietos tik jam. Ir likau visiškai patenkintas. Mieste į kuprinę padedi ir viskas čiki. Tureklai, stulpai...viskas tampa stovais
Paprastas GorillaPod'as tavo fotoaparato, manau, neišlaikys, tam reiktų bent GorillaPod SLR. Nors šiaip tikrai neblogas daiktas, portabilumo prasme kur kas patogesnis už normalų trikojį.
Vislaik statau 2 sec laikmatį,bet susijudina.. O noris vakare be blykstės pafotografuot tai gaunasi š*das. Namuos fotkinant tai tenka susirast kokią vietą ir kompaktus pridėt ;DDD..Bet man vistiek atrodo, jog "skysti" jie.
Paprastas GorillaPod'as tavo fotoaparato, manau, neišlaikys, tam reiktų bent GorillaPod SLR. Nors šiaip tikrai neblogas daiktas, portabilumo prasme kur kas patogesnis už normalų trikojį.
Ar tikrai naudojai GorillaPod Original? Juk jo atlaikomas svoris - vos 375g.
Aš pats turiu GorillaPod SLR ir D90 su Sigma 10-20 arba Tamron 17-50 jis atlaiko ne visose situacijose
Comment