Parašė Edd
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Trikojai
Collapse
X
-
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąPatarimas butu saugoti ilgaja rankena, nesunkiai ji luzta, taip pat jei galva su rankenele dar isvaziuoja, tai per prievarta nesukti, nepersukti ir pan, nes plastmasiniai krumpliaraciai labai greit sueina.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė Ramunas Rodyti pranešimąToki pati kai osiz as turiu, kolkas dar nesulauziau.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Mano pirmas tripodas dabar isejo i pensija (guli po lova nenaudojamas). Pakankamai didelis ir ne visada ji su savim pasiimsi. Antra trikoji rinkausi pirmiausiai pagal svori ir gabaritus. Dabar prie mano kuprines visada prisegtas kompaktiskas ir lengvas trikojis, kuri galiu panaudoti bet kada. Is pirmo trikojo pasimokiau, kad sunkaus ir stabilaus studijinio tripodo man nereikia. O stabilumu pasizymi tik labai brangus ir sunkus tripodai. Todel ramia sazine fotografuoju tik su 2 s. paleidimu arba distanciniu pulteliu. Yra nuotraukos ir su 10 min. islaikymu, ir visai nesujudejo
S_P
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąNa logiska kad su 10min jokio judesio. UZstatyk toki islaikyma gedimino prospekte nakti, kai pilna zmoniu - nematysi nei vieno. Nespeja uzsiksuoti judesio, kadangi sviesos kiekis patenkantis ant matricos tuo metu yra ypach minimalus.beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąAš supratau, kad S_P turėjo omeny trikojo judesį. Kad jis nejudėtų Saviškiu esu patenkintas, bet yra vietų, kur pagrindas juda ( ant tiltų ), arba vėjo gūsiai sujudina.
Dar statyvas gali pajudeti del sniego po kojomis. Reikia labai stipriai ispausti, kad per 10 min. nesusmuktu.
S_P
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą@S_P: Koks tas naujas trikojis, jei ne paslaptis?
http://www.videomax.ru/product.asp?idProduct=10067
S_P
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąnera ten ka sakyti... jungi bulb, iso 200 koki, f/8 ir laikai knopke nuspaudes bet itariu pirstai uztintu
Comment
Comment