Patarimas butu saugoti ilgaja rankena, nesunkiai ji luzta, taip pat jei galva su rankenele dar isvaziuoja, tai per prievarta nesukti, nepersukti ir pan, nes plastmasiniai krumpliaraciai labai greit sueina.
Patarimas butu saugoti ilgaja rankena, nesunkiai ji luzta, taip pat jei galva su rankenele dar isvaziuoja, tai per prievarta nesukti, nepersukti ir pan, nes plastmasiniai krumpliaraciai labai greit sueina.
Dėkui už patarimus.Reiks saugot tą daiktą,nes,kaip matau, visokių nelaimių gali atsitikti.
[QUOTE=osiz;146358]Štai tokį tripod'ą šeštadienį nusipirkau BMS Megapoly,aišku,su jūsų visų pagalba.Atrodo gana stabilus,o fotkinant su timer'iu išvis auksas.
timer, tai laiko nustatymas, kai po kurio laiko fotografuoja?
Mano pirmas tripodas dabar isejo i pensija (guli po lova nenaudojamas). Pakankamai didelis ir ne visada ji su savim pasiimsi. Antra trikoji rinkausi pirmiausiai pagal svori ir gabaritus. Dabar prie mano kuprines visada prisegtas kompaktiskas ir lengvas trikojis, kuri galiu panaudoti bet kada. Is pirmo trikojo pasimokiau, kad sunkaus ir stabilaus studijinio tripodo man nereikia. O stabilumu pasizymi tik labai brangus ir sunkus tripodai. Todel ramia sazine fotografuoju tik su 2 s. paleidimu arba distanciniu pulteliu. Yra nuotraukos ir su 10 min. islaikymu, ir visai nesujudejo
Na logiska kad su 10min jokio judesio. UZstatyk toki islaikyma gedimino prospekte nakti, kai pilna zmoniu - nematysi nei vieno. Nespeja uzsiksuoti judesio, kadangi sviesos kiekis patenkantis ant matricos tuo metu yra ypach minimalus.
Na logiska kad su 10min jokio judesio. UZstatyk toki islaikyma gedimino prospekte nakti, kai pilna zmoniu - nematysi nei vieno. Nespeja uzsiksuoti judesio, kadangi sviesos kiekis patenkantis ant matricos tuo metu yra ypach minimalus.
Aš supratau, kad S_P turėjo omeny trikojo judesį. Kad jis nejudėtų Saviškiu esu patenkintas, bet yra vietų, kur pagrindas juda ( ant tiltų ), arba vėjo gūsiai sujudina.
Aš supratau, kad S_P turėjo omeny trikojo judesį. Kad jis nejudėtų Saviškiu esu patenkintas, bet yra vietų, kur pagrindas juda ( ant tiltų ), arba vėjo gūsiai sujudina.
Isitikinau, kad ant tilto fotografuoti su ilgais islaukymais beveik neimanoma del vibracijos.
Dar statyvas gali pajudeti del sniego po kojomis. Reikia labai stipriai ispausti, kad per 10 min. nesusmuktu.
Comment