Čia galite pasisakyti apie savo fotoaparatų trikojus,taip pat nepakenks ir vaizdinė informacija .Pats ruošiuosi pirkti šį daikčiuką,ieškau kažko iki 100lt,tik nelabai žinau kokio aukščio jis turėtų būti,kokios patikimos firmos ir t.t..Taigi,laukiu patarimų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Trikojai
Collapse
X
-
Pats savo neturiu, taciau ilgam laikui pasiskolines esu. Velbon daikciukas, kainavo iki 100litu beros dar pries kelis metus, prastas jis toks, netvirtas, jei reikia naktines daryti su pora sekundziu islaikymu tai nelabai tinkamas, tenka det 2sec shutter lag, na jei eksponuojama daugiau nei 10sekundziu tai minimalus judesiai neturi itakos praktiskai. Uz tokia kaina toks tik ir iseina, megejui manau pakanka, ebt ateityje noretusi rimto daikto uz 300-500lt, ypach jei kokiems rimtesniems darbeliams ar reportazams daryti. Manau praverst toks, kuris lengvai konvertuojasi i monopod`a.
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąPats savo neturiu, taciau ilgam laikui pasiskolines esu. Velbon daikciukas, kainavo iki 100litu beros dar pries kelis metus, prastas jis toks, netvirtas, jei reikia naktines daryti su pora sekundziu islaikymu tai nelabai tinkamas, tenka det 2sec shutter lag, na jei eksponuojama daugiau nei 10sekundziu tai minimalus judesiai neturi itakos praktiskai. Uz tokia kaina toks tik ir iseina, megejui manau pakanka, ebt ateityje noretusi rimto daikto uz 300-500lt, ypach jei kokiems rimtesniems darbeliams ar reportazams daryti. Manau praverst toks, kuris lengvai konvertuojasi i monopod`a.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąNa trukdziu nebus, tiesiog uz 100lt jie nera labai stabilus, spausdamas shutteri sujudini kazkiek, jei islaikymas ilgas tai nesukeliu problemu bet jei koks nuo 1/4 iki
~2-3sec tada jau tenka shutter lag panaudot.
čia maniškis už ~ 100 lt
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Aš už 69 pirkau, ir ne dėl seksualios kainos Tuomet dar turėjau muilinę, per akis buvo, o dabar DSLR + 70-300 jau nebe taip stabiliai laiko, bet turiu nuotolinį valdymą, ant laido, hand workas tai jei nėra stipraus vėjo, manau pakanka ir tokio... O jei Ozi suksi w100 tai tikrai užteks ir už ~100lt.
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąAš už 69 pirkau, ir ne dėl seksualios kainos Tuomet dar turėjau muilinę, per akis buvo, o dabar DSLR + 70-300 jau nebe taip stabiliai laiko, bet turiu nuotolinį valdymą, ant laido, hand workas tai jei nėra stipraus vėjo, manau pakanka ir tokio... O jei Ozi suksi w100 tai tikrai užteks ir už ~100lt.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąDar būna maži trikojukai, lanksčiom arba kietom kojelėm, bet jį jau reikia ant kažko aukščiau padėt jis ~10cm aukščio, užima nedaug, nesunku visada turėtis foto krepšyje...
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąVienoj parduotuvėj jo kaina buvo netgi didesnė už didelio trikojo
Comment
-
Parašė Jony Rodyti pranešimąNusisnekejai, jie kainuoja gal 10-20 Lt
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą/\ Įtariu, kalbi apie GorillaPod?
Comment
Comment