ten reguliuojamas ne išlaikymas... išlaikymas ten kur 500, 250, 125 ir t.t. šiaip diena kai būna rūkas dažniausiai 125 dedu. prie saulutės 250-500. o naktį b nusipirk tą juostą ir išmėgink, nėra viskas ten labai sunku
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Zenit
Collapse
X
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąTuriu "Zenit 12 SD" ir 4 objektyvus jam (M42). Ar galima juos panaudoti prie Canon/Nikon/Olympus/Pentax kameru?Jedi power!
Comment
-
Parašė Andas Rodyti pranešimąPrie Pentax tikrai gali Pats naudoju
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąpas Pentax irgi M42 objektyvai?
Comment
-
dėl zeint'ų..
aš jį tik ką tik į rankas paėmiau, tad įdomu, žiūrint pro skylutę ir bandant fokusuot matosi ryškiai tik vienoje skylutėje, ten tokia per vidurį kaip maža skylutė matosi objektyve(atsispindi nuo veidrodžio), ar taip turi būti?
ir gal galite kas nors paaiškinti apie ratuką kairėje pusėje? man vis tiek neaišku jis.
Comment
-
Parašė kaiptu Rodyti pranešimądėl zeint'ų..
aš jį tik ką tik į rankas paėmiau, tad įdomu, žiūrint pro skylutę ir bandant fokusuot matosi ryškiai tik vienoje skylutėje, ten tokia per vidurį kaip maža skylutė matosi objektyve(atsispindi nuo veidrodžio), ar taip turi būti?
ir gal galite kas nors paaiškinti apie ratuką kairėje pusėje? man vis tiek neaišku jis.
Comment
-
žinau, kad ratukas ir juostelėje turi būti vienoje tiesėje, tada gerai. m?
bet juk išlaikymas tas vidurinis rutuliukas, na dešinėje pusėje.
ir vistiek kaip su tuo kairiniu rutuliuku? nes ten yra daug skaičiukų, nuo kurių net galva sukasi.
Ten kažkaip juostos jautrumą irgi reikia nustatyti. ar ne?
Comment
-
Ką duoda nustatymai MF ir X (rankenėlė prie ratuko, kur nustatomas išlaikymas) Zenit-E?
Dar eksperimentuoju su Zenit-B (obj. Industar-50-2). Tik deja, jis neturi integruoto eksponometro, tai reikia kitą aparatą tampytis.Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2009.04.23, 13:33.
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąKą duoda nustatymai MF ir X (rankenėlė prie ratuko, kur nustatomas išlaikymas) Zenit-E?
Dar eksperimentuoju su Zenit-B (obj. Industar-50-2). Tik deja, jis neturi integruoto eksponometro, tai reikia kitą aparatą tampytis.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
Comment