Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Renkantis PENTAX objektyvą ~300mm.

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na štai mano monstras po kitinio tikrai įspūdingai atrodo...

Comment

Nu jo, monstras kaip reikiant.

IT. Sicilija
      PT. 11 dienų Portugalijos keliais
      LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Be blendos jis man labai normalaus ir patogaus dydžio, tik su blenda atrodo didokas, kaip ir Hunte-r nuotraukoje

Comment

:]~ super

Comment

Įdomu ar kas nors bandė savo DSLRus su senais objektyvais? T.y. pvz kad ir rusiškais kaip Jupiter 9 ar pan. Aišku dažnai tokiems objektyvams reikia m42 adapterio. Skaičiau forumuose, kad rezultatai tikrai geri, o seni objektyvai kainuoja labai pigiai.
            Čia šiaip egzotiškas vaizdelis

Comment

Pazystamas ant canon`o 300d mamya`os sekor berods objektyvus suko, rezultatai fantastiski, detaluams nerealus.

Comment

:o oba, atrodo tai nerealiai kaži kas taip įpatingo tam dumpliniam, kad gautūs kažkas nerealaus...

Comment

Gal kas galite paaiškint kaip naudotis ir kam to reikia: būtent and mano sigmos APO yra F nustatymas nuo 22 iki 4 . Būtent pats pats pirmas ring'as nuo fotoaparato :/ ji pasukus negaliu nuotrauku daryti tiesiog rašo F error ir viskas

Paskutinis taisė Ežiukas; 2007.02.09, 00:47.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Su juo galima valdyti diafragmą, kai objektyvas uždėtas ant senesnių fotikų arba per adapterį. Visais kitais atvejais, kai veikia diafragmos nustatymas fotoaparate, iš jo jokios naudos

Comment

Working...
                    X