Parašė dts
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Objektyvai
Collapse
X
-
Edd'ai, jei pavyktų kur nors "prigriebti" 50-200 Samsung versiją, kuri yra techniškai tas pats objektyvas, tik dažnai parduodamas gerokai pigiau (2 mano pažįstami jį nusipirko po 400 Lt), tai tikrai rekomenduočiau jį
O šiaip dėl Sigmos tai nežinau... Kažkaip labai jau retai aš ją naudoju pastaruoju metu, nors jei užtenka šviesos, visai neblogi vaizdeliai gaunasi
Comment
-
atsirado galimybe isigyt kelis objektyvus uz dyka (manau kokius 5) canon fotikui
idomu jusu nuomone kokius rinktumetes jus
kol kas toki sarasiuka pasidariau
canon 85mm f1.2 L Mk II
canon 10-22 f3.5-4.5
canon 16-35 f2.8 Mark II
canon 24-70 f2.8 L
canon 70-200mm f2.8 IS L
fotografuoju dazniausiai atomobilius
Comment
-
Parašė Bolidas Rodyti pranešimąatsirado galimybe isigyt kelis objektyvus uz dyka (manau kokius 5) canon fotikui
idomu jusu nuomone kokius rinktumetes jus
kol kas toki sarasiuka pasidariau
canon 85mm f1.2 L Mk II
canon 10-22 f3.5-4.5
canon 16-35 f2.8 Mark II
canon 24-70 f2.8 L
canon 70-200mm f2.8 IS L
fotografuoju dazniausiai atomobilius
canon 85mm f1.2 L Mk II
canon 70-200mm f2.8 IS L
nors fixas labiau tiesiog chirurgines kokybes daiktas, pats tokio noreciau is pentax 85 tik su 1.4 skyle, bet deja... tai exkliuzyvinis daiktas kuri gauti yra laaabai sunku
Comment
-
@Hunte-r: Manau kad 200mm daugeliu atvejų turėtų užtekti, nors nesu tuo įsitikinęs. Be to, pasiskaičiau kad dėl savo gabaritų ir svorio minėtas pentax 200mm yra labai patogus, o tą Sigmos objektyvą kažkaip paskui visi nedažnai naudoja.
@Vaidas: Tiesą pasakius, išvis pirmą kartą išgirdau apie samsung objektyvus. Reiks pasidomėti.
Comment
-
Parašė Edd@Vaidas: Tiesą pasakius, išvis pirmą kartą išgirdau apie samsung objektyvus. Reiks pasidomėti.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
aš ne iš tų kurie retai, aš net dažniau nei kitinį naudoju, man jis gražiau piešia... O samsung objektyvų net nemačiau pirkti, bet mačiau juos naudojamus ant pentax klonų. Duomenys tokie patys, tik vadinasi ne pentax o samsung su shaider optika, jei neklystu, vadinasi gamina irgi kiti, na dar skiriasi šiek tiek išvaizda, zoom žiedas kitaip padengtas
Comment
-
Žinau, kad kas tinka viskam, netinka niekam, tačiau apie šį objektyvą radau daug gerų atsiliepimų (tiksliau apie ankstesnę jo versiją be "Di"). Dėl šviesumo, jis nesiskiria nuo pentaxo (200mm - f5.6). Bet šio objektyvo ir kaina kiek didesnė - 1169 lt.
Visgi kolkas apsistosiu ties Pentax smc P-DA 50-200mm f/4-5.6 ED, bet negi nėra jokių gerų alternatyvų?
Comment
Comment