tai kam pirkai tada Fuji?? (nusibodo jau skaityti nesamones jo)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Objektyvai
Collapse
X
-
vat teisingai cia pasakei. mokinkis, zaisk su tuom ka turi. kiti ir tokio neturi, bet domisi kaip pamise. as irgi kazkada turejau Fuji 6500. ir man jo kokius metus uzteko kaip pradziamoksliui. puiku aparatas, bendraja prasme. svarbu isgauti maximuma is to ka turi.
Parašė EdvinasB Rodyti pranešimąNu matai,kad žaliukas ant fotoaparatų buvau ir esu. Tad galvojau,kad geras yra.Pažiūrėjąs keletą review nuėjau ir nusipirkau. O dabar suprantu,kad blogai pasielgiau.Na,bet nieko.Kai visas jo galimybes išnaršysiu ir nebeužteks jų žiūrėsim ką rimčiau.
Comment
-
Parašė EdvinasB Rodyti pranešimąGaila,kad negaliu kur išeiti ir miesto pafotografuot. PRieis prie manęs tokio neužaugos ir atims tą fotoaparatą.
Comment
-
Parašė EdvinasB Rodyti pranešimąGaila,kad negaliu kur išeiti ir miesto pafotografuot. PRieis prie manęs tokio neužaugos ir atims tą fotoaparatą.
Atmink du dalykus:
-visi fotoaparatai yra geri;
-nuotraukas daro ne fotoaparatas, o fotografas.
Ir baikim pagaliau diskutuot ne į temą.
Comment
-
Parašė EdvinasB Rodyti pranešimąTaip aš norėčiau pagerinti,nes pvz su juo plačio vaizdo nepaimsi.
Comment
-
Comment
-
ar kas nors lygino Tamron 17-50mm f/2.8 vs Tamron 17-50mm f/2.8 VC ?
radau vieną testą: http://www.picmuse.com/TamronCompari...mparedHTML.htm ar tikrai senas (be VC) aštresnis, ar gal čia tik toks nesekmingas?
žodžiu, kas gali palyginti saną ir naują?
ir kas žino kur pigiau nusipirkti (įskaitant Londoną)?
kol kas radau ebay.co.uk:
be VC: £254.88
su VC: £365.00Paskutinis taisė [sp]; 2009.12.15, 23:26.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąo tau seno reikia ar naujo? as turiu sena, vykusi, ir noreciau ji pakeisti i "platesni" stikla. pasikeitus poreikiams...
Kai aš turėjau kit'inį 18-70mm Nikkor'ą, man Sigma 10-20mm patiko kur kas labiau, bet nusipirkęs Tamroną 17-50mm f/2.8, daugiausia fotografuoju būtent su juo, taigi siūlyčiau pagalvoti, ar tikrai nori jį pakeisti Nebent šneki apie Nikkor 14-24mm, arba jo ekvivalentą, kurių atveju patirties neturiu
O dėl VC vs. Non-VC nelabai ką galiu pasakyti... Iš pateikto testo Non-VC tikrai atrodo geriau, visgi reiktų manyti, kad tai labai priklauso buo konkretaus egzemplioriaus.
Manau, tarp šių 2 objektyvų rinkčiausi parduotuvėje ir vietoje juos išbandyčiau. Jeigu VC versijos aštrumas tenkintų, imčiau būtent ją Kiek teko bandyti Nikkorus su VR, skirtumas yra mažiausiai 2-3 f-stop'ai, taigi manau, kad stabilizacija tikrai verta tų kelių šimtų litųPaskutinis taisė Vaidas; 2009.12.16, 01:56.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąButent sigma 10-20 arba tamron 10-24 reikia. Tiesiog reikia plataus kampo. Kitus mm dengia kiti stiklai, kuriuos turiu. Dabar is esmes nelabai naudoju tamrona jau kuris laikas.
http://www.efoto.lt/objektyvas/tokina_11-16mm_116
Comment
-
Atsinaujinau pagaliau savo fotoaparato stiklų arsenalą plačiakampiu objektyvu, kol kas tikrai nenusivyliau, geras vaizdas aštrumas visame plote, taip pat spalvos. Korpusas bent vizuoliai atrodo tvirtai sudėtas, metalinis, tik aišku sunkus, jei tai trūkumas. Platus kampas smagus dalykas, galima pastatus prie pat fotografuoti, labai trūko šio dalyko kol kas. Trūkimas objektyvo kol kas tik trumpas zūmas, bet galima su kojomis šį darbą atlikt
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąnusipirkai pentaxaPaskutinis taisė Lettered; 2009.12.23, 22:49.
Comment
Comment