O ką gi jūs manot apie Sigma 30mm f/1.4 EX DC HSM? Kažkaip prisiskaičiau labai jau prieštaringų vertinimų internete.
Sigmos dažnai tokių vertinimų susilaukia, nors pats turiu 3 Sigmas ir kol kas nesijaučiu apsišovęs Kiek teko matyt kadrų su 30mm, tai vertas dėmesio stiklas.
Sigmos dažnai tokių vertinimų susilaukia, nors pats turiu 3 Sigmas ir kol kas nesijaučiu apsišovęs Kiek teko matyt kadrų su 30mm, tai vertas dėmesio stiklas.
Tai ir "televyką" Sigmos įsitaisei?
Beje, ar patenkintas savo 10-20mm? Labai jau norisi sau Kalėdinę dovanėlę pasidaryt
O dėl 30mm - viena pažįstama turėtų artimiausiom dienom gaut. Reikės paprašyt pabandyt. Šiaip tikrai turėtų būti smagus daiktas, nes 50mm tai daugelyje situacijų stipriai stiprai per siauras :/
Siūlau per daug nesitikėt, kaip akivaizdu iš mano paskutinio laiko aktyvumo fotografuoti Nors šitas objektyvas man įdomesnis ne žmonių fotografijoj, įmetu porą pavyzdžių, daugiau galima atrast mano paskutinėj temoj iš Talino
Turiu canon kitini 18-55mm objektyva ir 55-300 usm (tas pigiausias televykas ) ir vis galvoju apie Canon EF 50mm f/1.8 II. Kaina jo yra stulbinanciai maza, o atsiliepimiai per geri... Patarkit, ar vertas jis demesio? Ar nebus man kaip su tais dviem kuriuos turiu, kad kiek jie kainuoja, taip ir fotografuoja?
PS. Beje, koks yra jo minimalus fokuso atstumas?
Imk ta 50mm niekur nesidaires, turbut pats geriausias objektyvas kainos/kokybes atzvilgius ir tai nereiskia jog pibus, bet pusetinai geras. Jis pigus taciau super kompaktiskas, ultra sviesus, ir fantastiskai astrus
30mm objektyvui pinigu kolkas nenusimato. nes ir sito neziureciau, jei nepastebeciau netycia jo kainos!
O ar labai didelis skirtumas palyginus su kitiniu? (ikalbekit mane, nes grauzia sazine kad ir taip per daug siam reikalui leidziu pinigu 0 )
Ne nu cia tai manau be kalbu, Canono kitinis garseja kaip didelis muilas, o sitas 50ukas tikrai garseja savo astrumu, tuo labiau su tokia kaina, prasauti negali.
Comment