O ką gi jūs manot apie Sigma 30mm f/1.4 EX DC HSM? Kažkaip prisiskaičiau labai jau prieštaringų vertinimų internete.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Objektyvai
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąO ką gi jūs manot apie Sigma 30mm f/1.4 EX DC HSM? Kažkaip prisiskaičiau labai jau prieštaringų vertinimų internete.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąSigmos dažnai tokių vertinimų susilaukia, nors pats turiu 3 Sigmas ir kol kas nesijaučiu apsišovęs Kiek teko matyt kadrų su 30mm, tai vertas dėmesio stiklas.
Beje, ar patenkintas savo 10-20mm? Labai jau norisi sau Kalėdinę dovanėlę pasidaryt
O dėl 30mm - viena pažįstama turėtų artimiausiom dienom gaut. Reikės paprašyt pabandyt. Šiaip tikrai turėtų būti smagus daiktas, nes 50mm tai daugelyje situacijų stipriai stiprai per siauras :/
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąTai ir "televyką" Sigmos įsitaisei?
Beje, ar patenkintas savo 10-20mm? Labai jau norisi sau Kalėdinę dovanėlę pasidarytMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą/\ 70-200 F/2.8 ar ką nors paprastesnio?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Turiu canon kitini 18-55mm objektyva ir 55-300 usm (tas pigiausias televykas ) ir vis galvoju apie Canon EF 50mm f/1.8 II. Kaina jo yra stulbinanciai maza, o atsiliepimiai per geri... Patarkit, ar vertas jis demesio? Ar nebus man kaip su tais dviem kuriuos turiu, kad kiek jie kainuoja, taip ir fotografuoja?
PS. Beje, koks yra jo minimalus fokuso atstumas?
Comment
-
mačiau skelbiu.lt 50/1,4 už 600lt.
buciau stveres, bet kad jau nusipirkau 50/1,8.Žmonės sako -nuprotėjęs, daktarai nenustatė
Medžio dekoracijos ir suvenyrai - http://www.woodatelier.com
Comment
Comment