num taip is parduotuves
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Objektyvai
Collapse
X
-
Vis ziurineju koki objektyva reiketu isigyti. Taciau kazko neissirenku, ziniu lyg ir turiu, taciau truksta apsisprendimo... Taigi, jei galite prasau jusu patarimu.
As galeciau skirti iki 2500 Lt objektyvui.
Prioritetai:
1. Naudojamas viduje, dazniausiai prastai apsvieciamose patalpose. pvz. baznyciose, masiniuose renginiuose ir t.t As kol kas renkuosi nuo 2,8diafrogmos. nes nuo 2 yra labai aukstos kainos.- neipirksiu. Manau sis objektyvas ne tik turetu buti sviesus, bet ir aprepiamo kampas geras - arhitektura. Taigi, siulykite variantus, koki galetumete patarti.
Aciu uz atsakymus.
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąVis ziurineju koki objektyva reiketu isigyti. Taciau kazko neissirenku, ziniu lyg ir turiu, taciau truksta apsisprendimo... Taigi, jei galite prasau jusu patarimu.
As galeciau skirti iki 2500 Lt objektyvui.
Prioritetai:
1. Naudojamas viduje, dazniausiai prastai apsvieciamose patalpose. pvz. baznyciose, masiniuose renginiuose ir t.t As kol kas renkuosi nuo 2,8diafrogmos. nes nuo 2 yra labai aukstos kainos.- neipirksiu. Manau sis objektyvas ne tik turetu buti sviesus, bet ir aprepiamo kampas geras - arhitektura. Taigi, siulykite variantus, koki galetumete patarti.
Aciu uz atsakymus.
Toliau fiksai - Canon 50 f1.8 super šviesus ir vos 300lt, bet trūks plataus kampo. Canon 20 f2.8 - 2000lt, šis ir šviesus ir platumas gan patenkinamas, bet iš praktinės pusės apie jį nieko negirdėjau. Iš Canon daugiau variantų lyg ir nežinau...
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąo jeigu rinkciausi alterantyvu: pvz Tamron? koki tada galetum pasiulyti?
Man kol kas siulo si varianta: Tamron SP 2,8/17-50 XR Di II LD Aspherical. kaip manai?
Comment
-
Parašė Bolidas Rodyti pranešimąobjektyva gali koki nori uzdet kad ir pentaxo,zenit,nikono,canono,tamrono,sigmos tik kai kuriems reikia
perexodo
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąTavo parodytas adapteris neleis fokusuot į begalybę, nes yra tas bortelis, kuris jau prailgins židinio nuotolį, ir kodėl sakai kai kuriems, juk visiems reiks adapterio, tik va su Nikon sunkiau, jiems visi adateriai prailgina mm ir nebefokusuoja į begalybę, nebent objektyvas plačiakampis ir priverta diafragma...
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąo jeigu rinkciausi alterantyvu: pvz Tamron? koki tada galetum pasiulyti?
Man kol kas siulo si varianta: Tamron SP 2,8/17-50 XR Di II LD Aspherical. kaip manai?
patenkintas jais.
90 tai isvis super papuole, netgi kambary pradejau naudoti, nors nepatogu. Tik garsokas jis yra.
Antrasis be jokiu ypatybiu, geras, patogus biudzetnikas.Žmonės sako -nuprotėjęs, daktarai nenustatė
Medžio dekoracijos ir suvenyrai - http://www.woodatelier.com
Comment
-
Jai galima as issirpeiu su savo klausimais.
Ar man kas nors gali paaiskinti ar Canon obkejtyvai turi toki daikta kaip VR. ir kas gali paaiskinti ka reiskia ultrasonic.?Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/
Comment
-
o tai ultrasonic nuo ultrasonicmotor skiriasi kuom nors ?Mano foto http://hasidas.deviantart.com/gallery/
Comment
-
Parašė balvonas Rodyti pranešimąo tai ultrasonic nuo ultrasonicmotor skiriasi kuom nors ?
elementarno doktor vatson...
Comment
Comment