Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kokį fotoaparatą pirkti?

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė jungengg Rodyti pranešimą
    ...Kai kartais pagalvoju apie FF fotikus, pirma mintis - dideli jie. Sunkūs....
    Ar gi? Manau toks nedidelis ir nesunkus: 600 g, 139 x 80 x 37 mm
    Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
    Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

Comment

Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
      Yra tokių pilno kadro skaitmeninių fotikų?

Comment

Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
        Na, čia nepigus (~20k Lt) highend'as
        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

butent kad nepigus... bet kam ko reikia...

Leica M9-P
          Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą

Comment

Gal kas turite Canon IXUS 220HS? Kokie atsiliepimai?

Comment

/\ Canon IXUS 220 HS Ultra-Compact

Comment

tokiu atsiliepimų pilnas internetas Iš jų sunku susidaryti objektyvią nuomonę, be to, neturiu laiko skaityti...

Comment

O tai ko nori iš kompakto? Paprasta muiline ir tiek... be to yra naujasne - 230HS...

Comment

Gal kas nikon D7000 turit? Kokie atsiliepimai?

Comment

Tarp kitko, nuo rugsejo Nikon paleido i serija fotoaparatus (V1 ir J1) su visiskai nauju formatu matrica - 1"
                      Matrica uzima nisa tarp muiliniu ir a-la Pro su crop factor 2.7.

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                        Gal kas nikon D7000 turit? Kokie atsiliepimai?
                        Esu bandęs, labai geras fotoaparatas, tik fokusas galėtų būti geresnis.
                        Flickr

Comment

Reiktų skubaus patarimo. Planuoju nusipirkti atsarginį entry level DSLRą, nes mano senukas 350D gali imti streikuoti. Ar verta už 270GBP (1100Lt) pirkti praktiškai naują (oficialiai naudotas, bet labai mažai) Canon 500D body only. Pardavėjas patikimas ir prieš pirkdamas turiu galimybę apžiūrėti ir išbandyti. Aišku ir su garantija. Apie ką nors prašmatnesnio, nei entry level galvoti kaip ir neleidžia finansai.

Comment

/\ Verta

Comment

Ačiū

Šiaip, panašu, kad gal ir verta (su ta sąlyga, kad jis išties yra praktiškai naujas, nors dar pats nečiupinėjau). Kaip suprantu, kameriukas visai neblogas ir tikriausiai nieko optimalesnio pagal kainos/kokybės/galimybių santykį nerasiu, o 550/600D jau kaip ir bent šimtuku £ brangesni, nors realiai vargu ar iš esmės geresni.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                Ačiū

Šiaip, panašu, kad gal ir verta (su ta sąlyga, kad jis išties yra praktiškai naujas, nors dar pats nečiupinėjau). Kaip suprantu, kameriukas visai neblogas ir tikriausiai nieko optimalesnio pagal kainos/kokybės/galimybių santykį nerasiu, o 550/600D jau kaip ir bent šimtuku £ brangesni, nors realiai vargu ar iš esmės geresni.
                                Žinok verta pasitaupyti iki 550d, vis tik daug rimtesnis atnaujinimas (turi tą pačią matricą kaip Canon 7d, puikų FHD filmavimą, gerą 3/2 ekraną).
                                Flickr

Comment

Side-by-side Canon (500,550,600)

Pasižiūrėk koks tarp jų skirtumas ir ar tie skirtumai verti tų pinigų.
                                  Aš tai tą tavo uz tokią kainą paimčiau ilgai negalvojant, nes ir taip aišku kad daug pigiau išeina.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                    Reiktų skubaus patarimo. Planuoju nusipirkti atsarginį entry level DSLRą, nes mano senukas 350D gali imti streikuoti. Ar verta už 270GBP (1100Lt) pirkti praktiškai naują (oficialiai naudotas, bet labai mažai) Canon 500D body only. Pardavėjas patikimas ir prieš pirkdamas turiu galimybę apžiūrėti ir išbandyti. Aišku ir su garantija. Apie ką nors prašmatnesnio, nei entry level galvoti kaip ir neleidžia finansai.
                                    Kažkaip keistai nuskambėjo "gali imti streikuoti". Imti streikuoti gali bet kas, bet nepuolam juk viskam pirkti po atsarginį daiktą.

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                                      Kažkaip keistai nuskambėjo "gali imti streikuoti". Imti streikuoti gali bet kas, bet nepuolam juk viskam pirkti po atsarginį daiktą.
                                      Taigi juk dslr fotoaparatas ne muilinė, turi ribotą kadrų skaičių, net neabejoju, kad John jau senai oficialų limitą prapleškino
                                      Paskutinis taisė Lettered; 2011.12.30, 01:35.
                                      Flickr

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                                        Na matai, mano 350D yra, kaip čia pasakius... gana smarkiai apdrožtas. Ne kartą plojosi ant betono, nebeveikia tokie dalykai kaip blykstės atsidarymo mechanizmas, korpusas atrodo kaip po karo, buvo kankintas lietuje, matė nemažai staigių temperatūrų skirtumų (kas būna, kai iš +18C kondicionuojamos patalpos išeini į drėgme permerktus +35C), turi ne vieną išdegusį pikselį ir t.t.. Na ir šiaip jis fiziškai atitarnavo, nes aš nesu iš tų, kurie cackinasi su visokiais kamerų dėklais, valymais, tausojimais ir t.t. Tai tiesiog "darbinis" daiktas, kurį drožiu tiek, kiek drožiasi, kai tam yra poreikis, o grįžęs namo arba iš kelionių, tiesiog sviedžiu į kampą.

Nepaisant to, jis vis dar veikia ir lyg ir neturi kažkokių smarkių defektų (arba bent jau aš nesuprantu). Tiesiog besiruošdamas rimčiau keliauti planuoju su savimi tampytis abu aparatus su skirtingais objektyvais, nes pastebėjau, kad objektyvų maustymas vidury judrios gatvės yra labai nepatogus, daug laiko užimantis ir fotoaparatui nelabai sveikas dalykas (ant sensoriaus ir kitur prilenda dulkių). O ir šiaip keisti objektyvą 100 kartų (neperdedant) per dieną nėra sveika.

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                        Žinok verta pasitaupyti iki 550d, vis tik daug rimtesnis atnaujinimas (turi tą pačią matricą kaip Canon 7d, puikų FHD filmavimą, gerą 3/2 ekraną).
                                        Na palyginus su http://snapsort.com/, tai bene vienintelis man aktualus 550D/600D pranašumas yra kiek geresnis performansas su triukšmu prie didesnio ISO. Visa kita iš esmės yra smulkmenos, kurios 99% atvejų realiai nuotraukų kokybei įtakos turės labai mažai, jei išvis turės. O tokie dalykai, kaip filmavimas, ekrano dydis, matmenys, svoris, man visiškai dzin. Tiesą sakant, net ir senas 350D mane praktiškai teikina savo galimybėmis, nes naudojant pačius pigiausius objektyvus (kitokių aš tiesiog neišgalėčiau įpirkti), nieko mandriau ir nenufotografuosi. Kitaip tariant, man reikia tokio darbinio "drožtuko", kuris turi daryti pakenčiamas nuotraukas, būti patikimas (nelūžti) ir kainuoti kuo mažiau. O jei jau biudžetas leistų, tai imčiau kokį nors labiau hi-endinį panašaus sensoriaus dydžio aparatą arba apsikritai full framimį. Bet manau, kad tiesiog neverta investuoti tiek daug pinigų, nes tada nebeišgalėsiu ir į Azijas keliauti. Kaip bebūtų, fotografija man įdomi tik tiek, kiek noriu įamžinti įdomesnes vietas ir objektus, o ne kaip užsiėmimas savaime. Tiesiog jaučiu, kad jau ir taip per daug pinigų išleidžiu fotogafavimui.
                                        Paskutinis taisė John; 2011.12.30, 02:04.

Comment

Įvertinus tavo prioritetus bei aparto kainą, manau, kad išties verta.
                                          P.S. prispyrus aplinkybėm, gerą stiklą kartais apsimoka tiesiog išsinuomoti
                                          Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Working...
                                          X