Taip ir galvojau, sėsk, du!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokį fotoaparatą pirkti?
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąTaip ir galvojau, sėsk, du!
Comment
-
Paaiškinu ant pirštu. Nuotrauku kokybe (vienas is techniniu aspektu) priklauso nuo uzfiksuotu detaliu kiekio. Jei tavo optika nepajegus uzfiksuoti dideli kieki detaliu (jau Lettered sake kad virs 10Mpx optikos vargu ar surasi), tai is kur tos detales atsiras kad ir 15 Mpx matricoje. Interpoliacija cia dar toli ne detalumas!Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimą...O gal Kaune yra kokia fotoaparatų parduotuvė?
VilbraFoto "melyni stiklainiai" Savanoriu, http://vilbrafoto.lt/
Fotofabrikas netoli "SAVAS", http://www.fotofabrikas.lt/Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąTaigi mpx lemia, bet optika lemia labai daug teko spausdinti 6 mpix fotke 30x45. detalumas superinis, o superinis todel, kad fotkinta buvo su labai astriu objektyvu
Panašu, kad stiklas, visgi yra pats svarbiausias dalykas
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą...Panašu, kad stiklas, visgi yra pats svarbiausias dalykasEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąManau šitas tiks prie temos. Demonstracija, ką reiškia brangus kameros "body" su pigiu stiklu ir brangus stiklas su pigiu "body"...
Youtube video
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąManau šitas tiks prie temos. Demonstracija, ką reiškia brangus kameros "body" su pigiu stiklu ir brangus stiklas su pigiu "body"...
Youtube video
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąjeigu tau reikia 10 fps, jeigu reikia 25K iso tai dek stikla koki tik nori, jis nepades to isgautiPaskutinis taisė Lettered; 2010.10.19, 21:03.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO daugeliui to reikia? Šiaip tai atvirkščiai reiktų sakyti, gali pinigus mest brangiam fotoaparatui, ir naudoti kitinį objektyvą, su kuriuo gausi nuotraukas kokybiškas kaip su muiline. Ir kas tada iš tų iso, ir kadrų per sekundę? O vat nusipirkęs patį pigiausią dslr su brangiu objektyvu, gausi labai gerą kokybę nuotraukų, tik fotografavimo malonumas/galimybės mažesnės. Plius dar žiūrint į perspektyvą, objektyvai beveik nesensta, o vat fotoaparatai kasmet po naują išeina. Žodžiu toks moralas to video, nes kompromisas 99% atvejų reikalingas, kai biudžetas ribotas
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO vat nusipirkęs patį pigiausią dslr su brangiu objektyvu..
Comment
-
Parašė jungengg Rodyti pranešimąJuokingas japonas.
Šaunus vyrukas. Nenuobodu žiūrėti, kaip absoliučią daugumą visokių "reviu" kanalų, kad ir apie ką tai būtų.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKaip suprantu, jis yra "British of Hong Kong descent" arba labai gerai britų tarmę įvaldęs kinietis
Šaunus vyrukas. Nenuobodu žiūrėti, kaip absoliučią daugumą visokių "reviu" kanalų, kad ir apie ką tai būtų.
Čia panašiai, kaip japoniškos kilmės pilietė man rimtu veidu pareiškė "I'm from Sweden" ir man teko bandyt išlaikyt nesusikrenkštus...
Comment
-
Parašė Meier Rodyti pranešimąMan labai juokingi tokie. Na čia tas lietuviškas kaimietiškas požiūris matyt. Kai Kinijoje viešėjau, tai ten CCTV angliška versija duodavo vaizdų: kinietiško gymio žurnalistai, ir visi grynai britiškai, tai taip ausys girdi viena, akys mato kita :-)
Čia panašiai, kaip japoniškos kilmės pilietė man rimtu veidu pareiškė "I'm from Sweden" ir man teko bandyt išlaikyt nesusikrenkštus...
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąprofai, ką papasakosit apie seną fotoaparatą FujiFilm FinePix S7000 ? Pats jis naudotas mažai... Aš nebaisus fotografas...
http://www.dxomark.com/index.php/eng...brand3)/Pentax
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąprofai, ką papasakosit apie seną fotoaparatą FujiFilm FinePix S7000 ? Pats jis naudotas mažai... Aš nebaisus fotografas...
Comment
-
Sveiki, ką manot apie tokį fotiką - Fujifilm FinePix HS10? O gal kitokių pasiūlymų turit? Svarbus optinis priartinimas. O gal veidrodinis vistik geriau būtų? Nors jie ir brangesni.. Dėkui
Comment
Comment