Kiek domejausi pardavejas - senas fotografas, kaip teigia fotoaparatas buvo kaip atsarginis. Kiek mazdaug kadru gali atlaikyti jo uzraktas? Kad televykas tai perdaug nesijaudinu, po algos ir antra objektyva isigysiu, beje gal galetumet ka rekomenduoti ne tokio brangaus?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokį fotoaparatą pirkti?
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąKiek domejausi pardavejas - senas fotografas, kaip teigia fotoaparatas buvo kaip atsarginis. Kiek mazdaug kadru gali atlaikyti jo uzraktas? Kad televykas tai perdaug nesijaudinu, po algos ir antra objektyva isigysiu, beje gal galetumet ka rekomenduoti ne tokio brangaus?
ši klasė kiek skaičiau apie 50K, tačiau ten rašė, kad būna, jog ir toliau laiko lyg niekur nieko, tačiau, neretai sustoja.
o dėl stiklų tikrai nieko nepatarsiu, nes jais pastaruoju metu nesidomiu. tiesiog kadangi maniškis 70tukas pamažu miršta*, aš šiuo metu kaupiu pinigus naujam, todėl daugiau domiuosi Nikon naujienom, nes religijos keisti nesiruošiu.
* jei kam įdomu kaip tai atrodo, tai karts nuo karto suveikiant užraktui, veidrodis negrįžta į pradinę padėtį. paspaudžiu dar karta fotografavimui ir veidrodis sugrįžta. kadras nebūna prarandamas ar šiaip kuo nors nukentėjęs. Buvau nunešęs meistrui, tai anas patvirtino mano diagnozę.
P.S. sakai senas fotografas? gal sena fotografĖ, nes neįsivaizduoju, ką tokio reiktų taip stipriai fotografuoti. kad atsarginiam fotoaparatui prireiktų atsarginio akumuliatoriaus.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąši klasė kiek skaičiau apie 50K, tačiau ten rašė, kad būna, jog ir toliau laiko lyg niekur nieko, tačiau, neretai sustoja.
o dėl stiklų tikrai nieko nepatarsiu, nes jais pastaruoju metu nesidomiu. tiesiog kadangi maniškis 70tukas pamažu miršta*, aš šiuo metu kaupiu pinigus naujam, todėl daugiau domiuosi Nikon naujienom, nes religijos keisti nesiruošiu.
* jei kam įdomu kaip tai atrodo, tai karts nuo karto suveikiant užraktui, veidrodis negrįžta į pradinę padėtį. paspaudžiu dar karta fotografavimui ir veidrodis sugrįžta. kadras nebūna prarandamas ar šiaip kuo nors nukentėjęs. Buvau nunešęs meistrui, tai anas patvirtino mano diagnozę.
P.S. sakai senas fotografas? gal sena fotografĖ, nes neįsivaizduoju, ką tokio reiktų taip stipriai fotografuoti. kad atsarginiam fotoaparatui prireiktų atsarginio akumuliatoriaus.
Ne, fotografas, fotografavo ir tebefotografuoja ,kiek žinau, daugiausiai skraidančius objektus ir ne tik, spėju galėjo būt ir reportažistas. Dėl papildomo akumuliatoriaus tai gali būti ir kita priežastis, kiek įtikinamesnė, Prienuose jis turi foto prekių ir paslaugų parduotuvėlęPaskutinis taisė Monteq; 2009.11.18, 23:04.
Comment
-
sveiki, turiu svajone isigyti gera fotoaparata, kuriam galiu skirt iki 1800lt. bet kadangi as juose nieko nesuprantu, tai noreciau jusu patarimo... skaiciau zurnala stuff ir jie ten tope ideje canon powershot G10(cia jie raso is kompktiskuju), o (dslr) fotoaparatai pirmoj vietoj Canon eos 1000d. fotoaparato noreciau nemazo... laukiu patarimuPaskutinis taisė Mantas; 2009.11.27, 22:44.
Comment
-
Jei reikia nemazo, tai ir pirk ta EOS 1000d, jis ir kainuoja nedaug, palyginus su kitais Canon dslr. Zmogui, kuris juose nieko nesupranta, pilnai tiks.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
http://www.fotofabrikas.lt/items/Can...mm-DC-KIT.html
Stai cia jis su tokiu objektyvu. O kas yra tas dslr? Beja gal kokiu dar pasiulimu, geresniu yra?
Comment
-
Parašė mingusas Rodyti pranešimąStai cia jis su tokiu objektyvu. O kas yra tas dslr? Beja gal kokiu dar pasiulimu, geresniu yra?Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Net gi pasakyciau, daugiau, nei tiks. Ta prasme tiks "su atsarga"Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Galima dar pažiūrėti Nikon D3000 su 18-55 VR objektyvu, visgi VR (vibration reduction).
http://www.fotohobis.lt/item.php?id=4,179
Galima ir kitų varijantų paieškoti. Jeigu tau fotoaparato reikia kasdieniam naudojimui (buitiniam) to ir užteks. O jeigu nori daugiau meno gali prie šito pridėti dar pigų bet nepakeičiamą objektyvą 50mm f/1.8.
http://www.fotohobis.lt/item.php?id=5,90
Bet gal šitą pridėsi vėliau, kai geriau susipažinsi su kitinio objektyvo savybėmis ir atsiras toks poreikis.
Na ir aišku, galima pirkti pigiau negu siūloma Lietuvoje.
Comment
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimą..Jeigu kam užtenka tokio ultrazumo, ar vadinkit kaip norit, tai aš nieko neverčiu taupyti į Hasselblad. Kiekvienas renkasi pagal galimybes ir poreikius.
Toki tikrai muiline nepavadinsi:
Bet jis ir ne DSLR.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Noriu paklaust nuo ko skirias foto ryškumas ar skaidrumas? Nežinau kaip pavadint. Pvz ant nikono naktinę foto darant, dangus lieka juodas, o sugeria tik šviesą skleidžiančių objektų, o ant mano olympus oranžinė kažkokia pasidaro ir dangus grūdėtas, nors ISo tik 100 Obejktyvai pas abu kitiniai. Vėliau jei nesuprasit, įmesiu pavyzdį.
Comment
-
Gal imesk pavyzdzius, tikrai bus lengviau suprasti.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąO, kaip su white balance?Paskutinis taisė Mjso; 2009.11.28, 14:49.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąauto ant abiejų. Esmė, kad olympusas oranžinį atspalvį vakare duoda.R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
Comment