Parašė Hunte-r
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokį fotoaparatą pirkti?
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąO kokias jums ten nuolaidas Vilbra daro? Gal žinai kokiom dar firmom daro? gal rasiu pažystamų... Nes dėl 16-50mm f2,8 nenori tartis, bent jau dar neatrašė, o jei ką tai gal nors filtriuką tada pridėtų...Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
sveiki gyvi
jau gera savaite zvalgausi ir brandinu minti apie d80 'jamima' is ebay. gal tai ir klaidingas zingsnis, del kazkokiu man nezinomu priezasciu. jei kazka zinot, brukstelkit.
o seip klausimelis butu daugiau apie objektyvus/-a. ebay bene 63 puslapiai su ivariom d80 komplektacijomis. lagaminai ir korteles manes neitin domina, stova jau turiu. tad pagrindinis dalykas zinoma lieka objektyvai. na ir dar geras flashas. prisiskaiciau gana daug apie 'nieko vertus' didelio zidinio nuotolio objektyvus ir panasiai, o jie turbut ir dominuoja daugumoje tu komplekteliu. seip norisi gana plataus kampo (kas mano supratimu yra kazkur nuo 18 mm) ir mazo f skaiciuko. bet kazko optimalaus nerandu.
gal kas gali nepatingejes tiesiog pasakyti kokio objektytvo man reiktu. na bent i ta puse. zinoma kaina irgi gana svarbu.
dekui
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąNeisku kiek kokybes istikruju tau reikia, kiek lesu gali skirti ir kiek darysi su ta fotografija. Ale galima pasiimt koki 18-200mm VR ir bus pradziai ir tele ir platus plius stabilizavimas, kokybe uz kitinius garantutai geresne.
nebuk toks griežtas kitininių atžvilgiu. jų visokių būna, ir apie Nikon'o kitus, nesu girdėjęs blogų atsiliepimų, o apie 70tuko kitinį tai net labai gerai atsiliepia.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Ar as blogai atsiliepiu apie juos? Tiesa jie prasti yra, bet to neturejau galvoje.
18-200 kokybes atzvilgiu yra geresnis. Zidinio nuotolio diapozono atzvilgiu jis isvis superinis yra, plius turi stabilizavima. Naujokui fotografijoje toks objektyvas mano galva yra bene geriausias pasirinkimas.
Comment
-
Parašė Cholerikas Rodyti pranešimąAr as blogai atsiliepiu apie juos? Tiesa jie prasti yra, bet to neturejau galvoje.
18-200 kokybes atzvilgiu yra geresnis. Zidinio nuotolio diapozono atzvilgiu jis isvis superinis yra, plius turi stabilizavima. Naujokui fotografijoje toks objektyvas mano galva yra bene geriausias pasirinkimas.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
jeigu cia taikytina man, tai suklydai. kodel, aiskinti neverta.
apie 18-200 nuomone supratau, ivertinsiu. o kaip Nikkor AF 1,4/ 50mm D ? nes man nera toks svarbus zidinio nuotolis tiek kiek diafragmos gylis.
Parašė aesde Rodyti pranešimąna taip, kai pagrindinis kriterijus pixeliai ir zoom'as, tai geriau nerasi
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąjeigu cia taikytina man, tai suklydai.
tiesiog, kuo didesnis objektyvo zoomas, tuo daugiau tarpinių linzių, tuo sunkiau jas sureguliuoti ir apskritai sunkiau padaryti objektyvą normalų, ir savaime aišku tuo daugiau toks objektyvas kainuoja. taip, geriausia kokybė išgaunama su fixais, tačiau jų neprisipirksi ir neprisitampysi, todėl ieškai tarpinio varianto.
taip kad 18-200 geras ir patogus kelionėse, tačiau jei ambicijos yra nors kiek didesnės už buitines nuotraukas, vertėtų 18 pakeisti į 80, o kas žemiau, gal būt kurį laiką pasinaudoti kitiniu (paaukojant kažkiek židinio), kuris šiaip jau nėra toks blogas. žinoma vėliau kitą reiktų pasikeiti, kad ir į umbrelos pasiūlytą objektyvą.
P.S. cia tiesiog variantas kaip ribotomis lėšomis greičiausiai pasiekti geriausią variantą. tačiau nuomonių gali būtų ir kitokių.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
Comment