Ačiū labai,.nusipirkau canon, nekantrauju išbandyt
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokį fotoaparatą pirkti?
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Ruošiuosi pirkti veidrodinį Canon'ą gal galite patarti koks maždaug geresnis (už 490 - 600 eurų)? Kiek teko skaityti įvairiuose fotografijos forumuose, tai nėra tokio bendro nusistatymo, gal kiek efoto.lt naudingos info pateikia, tai apie matricas, diafragmas, jau manau esu kiek nusimanantis. Nors šiaip man dabar svarbiausia, kad aparatas gebėtų ,,išplauti" foną, nes maniškis canon'as to nelabai geba, nors instrukcijos ir nurodo, kad jis šitai gali. O be to norėčiau fotoaparato, kuris būtų skirtas peizažų (tiek gamtos, tiek urbanizacijos) bei gyvūnijos fotografimui. Tai jeigu suteiksite info būčiau labai dėkingas...Paskutinis taisė Raelis; 2015.11.30, 15:12.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąRuošiuosi pirkti veidrodinį Canon'ą gal galite patarti koks maždaug geresnis (už 490 - 600 eurų)? Kiek teko skaityti įvairiuose fotografijos forumuose, tai nėra tokio bendro nusistatymo, gal kiek efoto.lt naudingos info pateikia, tai apie matricas, diafragmas, jau manau esu kiek nusimanantis. Nors šiaip man dabar svarbiausia, kad aparatas gebėtų ,,išplauti" foną, nes maniškis canon'as to nelabai geba, nors instrukcijos ir nurodo, kad jis šitai gali. O be to norėčiau fotoaparato, kuris būtų skirtas peizažų (tiek gamtos, tiek urbanizacijos) bei gyvūnijos fotografimui. Tai jeigu suteiksite info būčiau labai dėkingas...
Už šitą kainą geriausias variantas manau Canon 750D.
Comment
-
Kuris maždaug geresnis sunku pasakyti, tokiam kainų lygyje jie daug maž vienodi, reikia žiūrėti kuris geriau rankoj guli, yra patogesnis ir pan.
Foną plauna ne tiek aparatas, kiek objektyvai. čia reik daugiau skaityt apie diafragmą, židinio nuotolį bei derinti su atstumu iki fotografuojamo objekto.
Taip pat ir apie fotoaparato paskirtį, čia vėl labiau objektyvai įtakoja. Vienintelis aparato parametras būtų atsparumas drėgmei ar dulkėms (nežinau ar tokių Canon'ų yra).
Dėl gamtos peizažų reikės labiau trumpo židinio objektyvo, urbanizacijai gali būti įvairiai. O va gyvūnų tai reikės gero zoom'o (t.y. ilgesnio židinio nuotolio, pvz 135-300 mm). Fix'ai ilgo židinio geri, kainuoja brangiai.
Panašu, kad reikalingas objektyvas būtų su kintamo židinio nuotoliu, pvz 18-105 mm ar koks 28-70 mm ir pan.
Taip pat visada geriau investuoti daugiau į gerą objektyvą, nei į kūnelį, nes kūneliai visi daugiau mažiau tą patį atlieka.
Didesnę dalį lemia objektyvai ir fotografas.
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąRuošiuosi pirkti veidrodinį Canon'ą gal galite patarti koks maždaug geresnis (už 490 - 600 eurų)? Kiek teko skaityti įvairiuose fotografijos forumuose, tai nėra tokio bendro nusistatymo, gal kiek efoto.lt naudingos info pateikia, tai apie matricas, diafragmas, jau manau esu kiek nusimanantis. Nors šiaip man dabar svarbiausia, kad aparatas gebėtų ,,išplauti" foną, nes maniškis canon'as to nelabai geba, nors instrukcijos ir nurodo, kad jis šitai gali. O be to norėčiau fotoaparato, kuris būtų skirtas peizažų (tiek gamtos, tiek urbanizacijos) bei gyvūnijos fotografimui. Tai jeigu suteiksite info būčiau labai dėkingas...
O dėl fono plovimo - tik objektyvo funkcija tai.O be to norėčiau fotoaparato, kuris būtų skirtas peizažų (tiek gamtos, tiek urbanizacijos) bei gyvūnijos fotografimui.
Tad gal racionalu būtų pirkt pigesnį fotiką (dėvėtą gal) ir daugiau investuot į stiklus.
Tiek teorinių banalių pamąstymų.
Comment
-
Fono isplovimas peizazams nelabai reikalingas. turbut kad peizazams apskritai nera kazkokiu spec reikalavimu viskas priklauso nuo situacijos tai geriau turet viska
Jei kalbam apie gyvunus tai turbut kad tau reikes kuo siauresnio objektyvo tai yra kuo daugiau milimetru. Paprastai visi nori to didleio zoomo bet dazniausiai tai yra maziausiai naudojamas objektyvas.
Visam tam tau turbut reikes kaip minimum dvieju objektyvu. Nors pati mintis pirkti veidrodini ir tureti viena objektyva yra gan absurdiska. Tada geriau pirkti kompaktini foto aparata jei nesi didelis profas tai nuotrauku kokybeje net nepastebesi skirtumo, kas man labiausiai nepatinka kompaktiniuose tai valdymas, as pats dabar naudojuosi kompaktiniu nors esu iprates prie veidrodinio tai kiekviena karta keisdamas nustatymus keikiuosi, kam reikedavo sekundziu daliu dabar reikia spoksoti i ekrana ir ten kazka pasirinkineti.
Comment
-
Apskritai pats kūnelis fotoaparate yra ir pigesnioji, ir mažiau svarbi dalis, dėl ko manau, kad turint nedidelį biudžetą racionaliausia yra imt galimai pigesnį body ir galimai geresnį objektyvą pagal savo fotografavimo poreikius.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Šiaip kiek teko orientuotis, tai daugelis siūlė šitą
https://www.topocentras.lt/fotoapara...-55is-stm.html
arba šį
http://www.elektromarkt.lt/Foto-Vide...oaparatas.html
O dėl objektyvų tai žinoma, aš suprantu, kad su vienu nieko gero nebus, o prisipirkti bent jau tris kažkaip į bankrotą turbūt nueičiau, tai kaip sakoma, viskas yra su laiku.Paskutinis taisė Raelis; 2015.11.30, 16:10.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąRuošiuosi pikrti veidrodinį Canon'ą gal galite patarti koks maždaug geresnis (už 490 - 600 eurų)? Kiek teko skaityti įvairiuose fotografijos forumuose, tai nėra tokio bendro nusistatymo, gal kiek efoto.lt naudingos info pateikia, tai apie matricas, diafragmas, jau manau esu kiek nusimanantis. Nors šiaip man dabar svarbiausia, kad aparatas gebėtų ,,išplauti" foną, nes maniškis canon'as to nelabai geba, nors instrukcijos ir nurodo, kad jis šitai gali. O be to norėčiau fotoaparato, kuris būtų skirtas peizažų (tiek gamtos, tiek urbanizacijos) bei gyvūnijos fotografimui. Tai jeigu suteiksite info būčiau labai dėkingas...
Jei kalbėtume apei tobulą rezultatą, tai būtų abiejų paminėtų objektyvų tipų mišinys ("šviesus" teleobjektyvas), kurio kaina, galėtų prilygti ir gero automobilio kainą
Objektyvas, kuris būtų tinkamas tiek peizažams, tiek laukinių (?) gyvūnų fotografavimui stipriai priartinus bei atitiktų jūsų kainos ribas - egzistuoja, tačiau bijau, kad jūsų lūkesčių jis gali ir nepateisinti, nes universalus daiktas kaip taisyklė būna netinkamas nei tam, nei tam, tad siūlyčiau žvalgytis dviejų objektyvų - plataus kampo objektyvo (peizažams, pastatams), bei zoom tipo objektyvo (pvz. kokio 70-200mm). Žinoma, norint gero daikto, reikia atitinkamai ir investuoti
Comment
-
Gal kas esat naudoję Canon 700D? Ar tikrai toks prastas, kaip sako britai, jog tinka tik pradedantiesiams ir nekokia rezoliucija?
http://www.photographyblog.com/revie...s_700d_review/,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąPradedantiesiams profesionalams. Tau per akis.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąSveikinu!
Pas mane analogiskas… bet daaaaug senesnis… 450d… ir nesiruosiu keisti kol nesuges nepataisomai, arba sukurs kazko visiskai kosminio…
Kitas reikalas stiklai… ju pas mane dabar astuoni… dar pora ir jubiliejinis…,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąjam jau 2,5 metai… jau islesti 750/760...,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
Comment
-
Nieko naujesnio tarp Canon veidroduku dar nera… tegul tie anglai nusiramina….
http://www.dpreview.com/products/can...goryId=cameras
Comment
-
Sveiki.
Noriu pasiteirauti, kokį veidrodinį Canoną imt: 100d ar 700d? Kokie tarp jų ryškesni skirtumai (kurio akumas talpesnis, kiek kadrų per sekundę ir kiek laiko kadrų akumuliatorius)?
Prieš tai turėjau Canon SX150
Žinoma, planuoju imti ne su standartiniu objektyvu, o atskirai kūnelį (body) ir dairytis objektyvo su didesniu židinio nuotoliu (kad ir 18-135 ar 24-70 mm). Save priskirčiau prie pradedančiojo vartotojo su veidrodine technika.
Tad, profesionalai, ką patartumėte rinktis?Paskutinis taisė ssnaiperis; 2016.07.18, 23:19.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąSveiki.
Noriu pasiteirauti, kokį veidrodinį Canoną imt: 100d ar 700d? Kokie tarp jų ryškesni skirtumai (kurio akumas talpesnis, kiek kadrų per sekundę ir kiek laiko kadrų akumuliatorius)?
Prieš tai turėjau Canon SX150
Žinoma, planuoju imti ne su standartiniu objektyvu, o atskirai kūnelį (body) ir dairytis objektyvo su didesniu židinio nuotoliu (kad ir 18-135 ar 24-70 mm). Save priskirčiau prie pradedančiojo vartotojo su veidrodine technika.
Tad, profesionalai, ką patartumėte rinktis?
Comment
Comment