Sveiki, kaip profesionalai fotografuoja per lietų? Su kokiais fotoaparatais, technika?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokį fotoaparatą pirkti?
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė Haski Rodyti pranešimąSveiki, kaip profesionalai fotografuoja per lietų? Su kokiais fotoaparatais, technika?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąSvarbu ant objektyvo blendę (hood) užsidėti, kad lašai nekristų ant priekinio lęšio, o visi geresni fotoaparatai ir objektyvai turi vandens apsaugą ir net stiprus lietus jiems tikrai nebaisus.kk3
Comment
-
Parašė Haski Rodyti pranešimąAčiū už išsamų atsakymą . Nes nepatikėčiau, kad visi po skėčiais lindi, kai lietus netikėtai užklumpa.
Parašė andyour Rodyti pranešimąAr patartumėt, kokio fotoaparato pakaktų, jei mane domina tik realus vaizdas, be spec efektų? Taip kaip tu matai savo akimis, tokio kontrasto, spalvingumo, tamsumo, be jokių fantazijų, o tik realybė?Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąGal koks vidutinio formato Hasselblad už keliasdešimt tūkstančių ir būtų arti to, ale šiaip manau, kad dar nesukurtas toks fotikas, kuris viską perteikt sugebėtų.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą...Taip kaip tu matai savo akimis, tokio kontrasto, spalvingumo, tamsumo, be jokių fantazijų, o tik realybė?
Comment
-
Pasiimk telefoną su įmontuotu fotoaparatu, nufotografuok ką nors saulėtą dieną ir pasižiūrėk. Maždaug tokį vaizdą, tik daug daug geresnės kokybės. Fotoaparatas prideda tokį dalyką kaip baltos spalvos balansą, jį gali reguliuot fotoaparate, arba kompiuteryje per photoshopą (taip, vėl PS...)kk3
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ Žinau, kad nuotraukas su fotoshopu apdirba, bet o ką pats fotoaparatas prideda? Tiesiog įdomu, kiek realias mes matome nuotraukas.
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ Žinau, kad nuotraukas su fotoshopu apdirba, bet o ką pats fotoaparatas prideda? Tiesiog įdomu, kiek realias mes matome nuotraukas.kk3
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąNeprofesionalas nori padaryti "profesionalias" nuotraukas, stai kur pardavimo/mulkinimo esme.
Comment
-
Pas mane pirmas, patenkinta labai, bet pas mane ir fotikas Canon. Nieko blogo apie antra nepasakysiu, bet mano nuomone Canon su Canon geriau, nei su svetimu adaptuotu stiklu. Apskritai Sigmos stiklai geri, brokas pasitaiko ne taip daznai. Jei pirksi Sigma, pasidomek pardavejo/gamintojo garantijom.
Comment
-
Šiaip kalbant apie Sigmą, kiek tenka skaityti review, naujoji Sigmos ART linija išsiskiria tiesiog nepriekaištinga kokybe ir iki šiol neregėtais techniniais parametrais (pvz., 18-35mm f/1.8 zoom'u), tačiau 50mm ART'as kainuoja beveik dvigubai brangiau, o šis 50mm yra iš jų senesnės EX linijos, taigi, ko gero, rinkčiausi Canon variantą.
Comment
Comment