Galima dar pažiūrėti Nikon D3000 su 18-55 VR objektyvu, visgi VR (vibration reduction). http://www.fotohobis.lt/item.php?id=4,179
Galima ir kitų varijantų paieškoti. Jeigu tau fotoaparato reikia kasdieniam naudojimui (buitiniam) to ir užteks. O jeigu nori daugiau meno gali prie šito pridėti dar pigų bet nepakeičiamą objektyvą 50mm f/1.8. http://www.fotohobis.lt/item.php?id=5,90
Bet gal šitą pridėsi vėliau, kai geriau susipažinsi su kitinio objektyvo savybėmis ir atsiras toks poreikis.
Na ir aišku, galima pirkti pigiau negu siūloma Lietuvoje.
na objektyvo tai man tokio nereikia pirma reik ismokt su fotoparatu tokiu elgtis... o ji naudot tai rosiuosi buiciai ir netik
Sveiki. Noriu pirkti pirmajį DSLR. Pasiskolinau Canon 500d. Pabandžiau, pašaudžiau. Pagal kainą kaip ir tiktų. Tik jis kažkoks lygtai mažas, kažkokia plastmasė įdomi, skyčiau pigi. Turėjau rankose Canon 50d, Nikon D80. Jie aišku visai kitaip rankoje guli. Na aišku ir klasė truputį kita.
Pabandžiau 500d naktį pafotkinti.
Nuotrauka neredaguota.
Kadangi patinka naktinė fotografija, norėjau išgirsti nuomonių apie Canon 500d ir alternatyvius fotoaparatus šioje ar tuputį aukštesnėje klasėje. Kaip tvarkosi su triukšmais ir kt.
Sveiki. Noriu pirkti pirmajį DSLR. Pasiskolinau Canon 500d. Pabandžiau, pašaudžiau. Pagal kainą kaip ir tiktų. Tik jis kažkoks lygtai mažas, kažkokia plastmasė įdomi, skyčiau pigi. Turėjau rankose Canon 50d, Nikon D80. Jie aišku visai kitaip rankoje guli. Na aišku ir klasė truputį kita.
Pabandžiau 500d naktį pafotkinti. Atvaizdas
Nuotrauka neredaguota.
Kadangi patinka naktinė fotografija, norėjau išgirsti nuomonių apie Canon 500d ir alternatyvius fotoaparatus šioje ar tuputį aukštesnėje klasėje. Kaip tvarkosi su triukšmais ir kt.
O kuo korpusas 500d blogas? Aš pats turiu 450d, tai per metus jokio įbrėžimo nepastebėjau, nors ir ant aštrių akmenų tenka padėti fotoaparatą, o mažas dydis yra privalumas
O kuo korpusas 500d blogas? Aš pats turiu 450d, tai per metus jokio įbrėžimo nepastebėjau, nors ir ant aštrių akmenų tenka padėti fotoaparatą, o mažas dydis yra privalumas
Na dėl korpuso, tai gal man taip tik atrodo. Jausmas toks, kad kažkoks netvirtas.
Koks tavo biudzetas?
Kuo blogas tavo dabartinis PowerShot S5 IS?
Dabartinis S5 jau nebetenkina poreikių. Kaip ir sakiau domina naktinė foto. O S5 triukšmauja jau nuo ISO 200 . Lėtas-lyginant su DSLR. Na ir manau, kad jau laikas.
Biudžetas iki 3000 Lt. Pradžiai į objektyvus nenorėčiau kišti pinigų. Kai suprasiu kuo vienas stiklas skiriasi nuo kito tada...
Dabartinis S5 jau nebetenkina poreikių. Kaip ir sakiau domina naktinė foto. O S5 triukšmauja jau nuo ISO 200 . Lėtas-lyginant su DSLR. Na ir manau, kad jau laikas.
Biudžetas iki 3000 Lt. Pradžiai į objektyvus nenorėčiau kišti pinigų. Kai suprasiu kuo vienas stiklas skiriasi nuo kito tada...
Teisingas požiūris, aš irgi pirkau su kitiniu, o dabar jau žinau ko konkrečiai noriu.
Aš tavo vietoje imčiau tą Canon 500d arba Nikon d90, nes Canon ir Nikon didžiausiais objektyvų pasirinkimas, beto ir kiti gamintojai kartais gamina objektyvus tik šių modelių fotoaparatams.
Kas gali pasiūlyt gerą ultra-compact kamerą. Į fotografus nesitaikau , noriu nedidelio dydžio kameros. Labiausiai traukia Sony, bet norisi ir kokybės. Mokėčiau iki ~200 eurų.
Comment