Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kokį fotoaparatą pirkti?

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nemanau ar verta toliau testi diskusija, nes pilstoma is tuscio i kiaura
    R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“

Comment

Parašė _Bead_ Rodyti pranešimą
      Nemanau ar verta toliau testi diskusija, nes pilstoma is tuscio i kiaura
      Na aš tik įrodžiau, kad viskas yra subjektyvu ir reportažams nėra tele objektyvas visada labiau reikalingas nei koks nors ultra-wide.
      Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
        Na aš tik įrodžiau, kad viskas yra subjektyvu ir reportažams nėra tele objektyvas visada labiau reikalingas nei koks nors ultra-wide.
        Istiesu nieko tu neirodei, nes daug niuansu yra butent nuo vietoves, situacijos, bei kameros specifikacijos. Kiek matau tai pas tave 450d, teigiai, kad fotografavai laiva su 50mm tai jau tampa 80mm. O, as tarkim fotografuociau su full frame ir tuo paciu minetu 70-200mm, tai pas kuri butu siauresnis apzvalgos kampas?

Comment

Istiesu nieko tu neirodei, nes daug niuansu yra butent nuo vietoves, situacijos, bei kameros specifikacijos. Kiek matau tai pas tave 450d, teigiai, kad fotografavai laiva su 50mm tai jau tampa 80mm. O, as tarkim fotografuociau su full frame ir tuo paciu minetu 70-200mm, tai pas kuri butu siauresnis apzvalgos kampas?
          Aš fotografavau su 18mm pagrinde, ir sakau, kad buvo per siaura. O viskas matosi mano nurodytame reportaže. Su 70-200 išeitų nebent žuvėdras ant laivų fotografuoti, o ne pačius laivus. Taip, kad tavo teiginys, kad 70-200 nepraverčiamas reportažuose nėra visiškai teisingas.
          Flickr

Comment

Aš fotografavau su 18mm pagrinde, ir sakau, kad buvo per siaura. O viskas matosi mano nurodytame reportaže. Su 70-200 išeitų nebent žuvėdras ant laivų fotografuoti, o ne pačius laivus. Taip, kad tavo teiginys, kad 70-200 nepraverčiamas reportažuose nėra visiškai teisingas.
            Vel gi neskaitai ka rasau Idomu butu suzinot, ar esi bandes bent viena rimta stikla.
            Paskutinis taisė _Bead_; 2009.11.01, 01:58.

Comment

Vel gi neskaitai ka rasau Idomu butu suzinot, ar esi bandes bent viena rimta stikla.
              O kas yra rimtas stiklas? Daugiau 70mm?
              Flickr

Comment

O kas yra rimtas stiklas? Daugiau 70mm?
                ka as dabar tureciau daryt sypsotis?

Canon EF 50mm f/1.2 USM L
                Canon EF 16-35mm f/2.8 USM L
                Canon EF 24-70mm f/2.8 USM L
                Canon EF 70-200mm f/2.8 USM L IS

Uzteks gal.

Comment

ka as dabar tureciau daryt sypsotis?
                  Esu bandęs rimtų stiklų, bet ką tai keičia tame, ką pasakiau?
                  Flickr

Comment

Esu bandęs rimtų stiklų, bet ką tai keičia tame, ką pasakiau?
                    Tai as ir klausiu kokiu.

Comment

Tai as ir klausiu kokiu.
                      Koks skirtumas ką aš esu bandęs? su 70-200 nepaimsi vis tiek viso laivo
                      p.s. bandžiau 24-70
                      Flickr

Comment

Koks skirtumas ką aš esu bandęs? su 70-200 nepaimsi vis tiek viso laivo
                        p.s. bandžiau 24-70
                        "70-200 nėra savaime geriau už 18-200". Tiesiog sitas man labai uzkliuvo, tai norejau pasmalsaut. O, del paemimo gincytinas dalykas.

Comment

70-200 nėra savaime geriau už 18-200. Tiesiog sitas man labai uzkliuvo, tai norejau pasmalsaut. O, del paemimo gincytinas dalykas.
                          Ginčytinas? Na taip, galima paimti už kokių 500 metrų
                          O visada geriau savaime yra 70-200 2.8 IS už 70-200 4 be IS.
                          Flickr

Comment

Ginčytinas? Na taip, galima paimti už kokių 500 metrų
                            O visada geriau savaime yra 70-200 2.8 IS už 70-200 4 be IS.
                            "Citata:
                            Parašė _Bead_
                            Ka tas tavo savaime reiskia?
                            Nes 18-200 turi vieną didelį privalumą prieš 70-200- yra platesnio diapazono, platesnis kampas, 70-200 privalumas kokybė".

Apsispresk pagaliau, kas tas tavo savaime gana, einu miegot labanakt.

Comment

"Citata:
                              Parašė _Bead_
                              Ka tas tavo savaime reiskia?
                              Nes 18-200 turi vieną didelį privalumą prieš 70-200- yra platesnio diapazono, platesnis kampas, 70-200 privalumas kokybė".

Apsispresk pagaliau, kas tas tavo savaime gana, einu miegot labanakt.
                              Jau parašiau, o tu taip ir neįrodei, kodėl 70-200 nepakeičiamas reportažams.
                              Netikslinga yra lyginti tokius skirtingus objektyvus, tas pats kas lyginti 85mm 1.2 su 70-200, ar 300mm objektyvą su fisheye.
                              Bet kokiu atveju, pasakyk, ar pačiam užtektų tik 70-200 objektyvo?
                              Paskutinis taisė Lettered; 2009.11.01, 12:50.
                              Flickr

Comment

Nu laivas laivui nelygu. Senovinis kurėnas plaukiantis Kuršių mariose - laivas. LISCO keltas plaukiantis į Karlshamną - irgi laivas. Amerikonų "Šatlas" - irgi laivas, tik kosminis. Šiaip aš irgi abejoju, ar fotografuojant laivus bus reikalingas tik tele. Pats vasarą šiek tiek fotografavau laivus Klaipėdoje ir kur kas labiau patiko nuotraukos darytos plačiu kampu, ir ne tik dėl apžvalgos kampo, bet ir dėl perspektyvos. Bet aparatui ir dviem kokybiškiem objektyvam neužteks groundzer minėto biudžeto.
                                Got sun in my face, sleeping rough on the road

Comment

kazkokia kiauroka diskusija cia jusu abu teisus, bet vistiek aiskinasi kuris dar teisesnis
                                  www.tomflagman.com

Comment

Pastaruoju metu susimasčiau apie juostelinį panoraminį fotką. Ką patartumet?
                                    Reikia fotografo?

Comment

Parašė [sp] Rodyti pranešimą
                                      Pastaruoju metu susimasčiau apie juostelinį panoraminį fotką. Ką patartumet?
                                      Idomus zaisliukas:

Linhof dar turi, bet ten jau pro lygis. Is ties smagiai 6x6, shift adapteriai ir desertuj Schneider optika. O, minetas Horizon ebay kainos nuo 200 svaru nauji is rusijos.
                                      Paskutinis taisė _Bead_; 2009.11.08, 14:14.

Comment

Apsimoketu toki senuti jamt "low budget" studentui?

"gero stovio Nikon D70s+blykstė Sigma EF-500 DG ST+obj.Sigma 70-210+atsarginis akuml.Viso=1000 lt"

Comment

Parašė Monteq Rodyti pranešimą
                                          Apsimoketu toki senuti jamt "low budget" studentui?

"gero stovio Nikon D70s+blykstė Sigma EF-500 DG ST+obj.Sigma 70-210+atsarginis akuml.Viso=1000 lt"
                                          su akumuliatorium tai čia geras gaunasi. jau 5 metai su 70s fotkinu, o kad reiktų papildomo akumo dar nėra buvę. principe tai gali reikšti, kad pardavėjęs chaltūrino kokiose vestuvėse, ir jam buvo aktualu turėti paruoštą atsarginį akumą. o iš to sektų išvada, kad fotikas, jau ant limito ribos ir kad gana greitai gali tekti nešti remontuoti užraktą. nežinau kaip objektyvas ir blykstė, tačiau jei jie bent vidutiniški, tai kaina manau gera.

viena pastabėlė: objektyvas tai televykas, patalpoje bus bėdos
                                          Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Working...
                                          X