Parašė x21
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokį fotoaparatą pirkti?
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąAha, pries menesi nusipirkau 450D, dabar planuoju dar kokius tris-keturis isigyti...
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąkasnors pasakykit is kokios medziagos si vieta pagaminta? nes paturejus 15 min uz cia paemus toks rankos trinimasis atsiranda labai nemalonus..
Šiaip, pašiurkštinta plastmasė, kad iš rankos neišslystu. Nieko panašaus, kaip "nemalonus jausmas", pajusti neteko. Nusiteikimas gal čia tavo .
Manau, esi šališkas, ir tau bet koks fotikas gerai, tik ne canon. Tas daug pasakoPaskutinis taisė Irma; 2008.09.04, 14:11.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąnu 450D sita vieta patiuninta jau biski geriau, bet 400D ji tikrai nemiela... as ne uz saliskuma as uz teisybe*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąkasnors pasakykit is kokios medziagos si vieta pagaminta? nes paturejus 15 min uz cia paemus toks rankos trinimasis atsiranda labai nemalonus..
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąhttp://foto.terpe.lt/inkelti/20080904/eos400d-01.jpg
kasnors pasakykit is kokios medziagos si vieta pagaminta? nes paturejus 15 min uz cia paemus toks rankos trinimasis atsiranda labai nemalonus..
Gal jau baigiam religini kara? Supranu kad Canon nepatinka vien del to kad jis Canon. Mano religija neleido man pirkti SONY... visi kiti (PENTAX, OLYMPUS, NIKON, CANON) buvo lygiaverciai... ir tik del mazu (tik man svarbiu) smulkmenu pas mane laimejo Canon.
As suprantu Nikon turetoju, yra noras atrodyti cRo0ciau... bet ne su Canon lygintis del krutumo reikia... geriau paimkite kokius Panasonicus, Agfas, Kodakus....Paskutinis taisė x21; 2008.09.04, 15:57.
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąo kokios tavo salygos? i arkti varai fotkinti?
pliusas didelis AA yra tas, kad gali nupirkti betkur ir naudoti sekmingai
ir salciu taip nebijo jos
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąBeveik atspejai, daznai bunu toli nuo civilizacijos, t.y. ten kur iki kiosku toli... ir aplamai, kam man tas galvos skausmas su kiosku ieskojimu, jei galiu tureti fotoaparata su normaliu Li-Ion akumu?
Taip. Pliusas jei gali ir didelis minusas jei negali.
A va cia tikrai tik pliusas...
o licio jonu akumu kur ieskosi jei gamtoje pasibaigs?
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąo licio jonu akumu kur ieskosi jei gamtoje pasibaigs?
Siaip tik viena syki prireike krauti akuma kelyje... taip kad cia ne problema.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąĮ gripą galima dėti ir AA tipo baterijas, tad išsekus Li jonų baterijai galėsi kiosko ieškoti. Fotografuoju D80
Comment
-
ok, issiaiskinom kas ir taip aisku. keikvienam savi prioritetai ir i juos yra atitaikyti atitinkami modeliai. as asmeniskai niekada neziurejau i nikona d40, (d60 dar nebuvo isleistas) nes man tiesiog reikia DYDZIO BEI SVORIO. kas vienam yra minusas, kitam yra pliusas. ir uzdetas ant mano d70 dar ir gripas. kas man irgi yra pliusas. rankoje kurkas geriau laikosi plius stabilumas su nemazu objektyvu. kaip jau DTS yra kazkur rases, kad labai didele dalis visu pigiuju dslr'u turetojai niekada daugiau nieko i ji neinvestuos. o kokybe nuotrauku neretai buna tokiapat kaip ir prabangios muilines. neskaitant nakti, zinoma, bei rankiniu nustatymu...
taip kad kiekvienam savo, ir nesigilinkit taip labai i zodzius pasakytus juokais
Comment
-
sveiki, noriu isigyti fotoaparata, bet mano zinios apie juos labai menkos. profesionaliai as nefotografuosiu, reikia tik pasipyskint su draugais kada ne kada. siaip fotografavomes su drages senuku KODAK Z650 ZOOM DIGITAL CAMERA. nuotrauku kokybe tenkina, taciau gal yra ir geresniu variantu.
pagrindiniai reikalavimai fotikui, kad nebutu labai didelis ir sunkus, licio baterija (kodake AA elementai)
Comment
-
kadandi biudzetas nedidelis ir reikalavimai neprofesionalus, be to reikia kompaktisko.... siulau pasidometi NIKON, CANON, PENTAX, OLYMPUS prudukcija... i kitus siulau neziureti...
Pradek nuo sito puslapio: http://dpreview.com/
Issirink mazdaug ko reikia, o paskui ateik cia su savo variantais... gal sulauksi kritikos...
Sekmes.
Comment
Comment