Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kokį fotoaparatą pirkti?

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė x21 Rodyti pranešimą
    Butent salyginai. Mano salygom AA yra minusas!
    o kokios tavo salygos? i arkti varai fotkinti? pliusas didelis AA yra tas, kad gali nupirkti betkur ir naudoti sekmingai ir salciu taip nebijo jos

Comment

Aha, pries menesi nusipirkau 450D, dabar planuoju dar kokius tris-keturis isigyti...
      Reikės papildomai dar tris keturias plytas nešioti.

IT. Sicilija
      PT. 11 dienų Portugalijos keliais
      LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
        kasnors pasakykit is kokios medziagos si vieta pagaminta? nes paturejus 15 min uz cia paemus toks rankos trinimasis atsiranda labai nemalonus..
        čia dantims įsikąsti, kai nervas ima

Šiaip, pašiurkštinta plastmasė, kad iš rankos neišslystu. Nieko panašaus, kaip "nemalonus jausmas", pajusti neteko. Nusiteikimas gal čia tavo .
        Manau, esi šališkas, ir tau bet koks fotikas gerai, tik ne canon. Tas daug pasako
        Paskutinis taisė Irma; 2008.09.04, 14:11.
        Miestai.net Fb

Comment

nu 450D sita vieta patiuninta jau biski geriau, bet 400D ji tikrai nemiela... as ne uz saliskuma as uz teisybe

Comment

nu 450D sita vieta patiuninta jau biski geriau, bet 400D ji tikrai nemiela... as ne uz saliskuma as uz teisybe
            Man kitaip atrodo (progų įsitikinti buvo) Gal ir rankyčių tokių švelnių neturiu, velnias ...
            Miestai.net Fb

Comment

kasnors pasakykit is kokios medziagos si vieta pagaminta? nes paturejus 15 min uz cia paemus toks rankos trinimasis atsiranda labai nemalonus..
              Is daugiau ar maziau i guma panasaus plastiko, kaip ir pas visus kitus. Bent jau man jis malonus paciupinet, jokiu neigiamu pojuciu nekelia.

Comment

http://foto.terpe.lt/inkelti/20080904/eos400d-01.jpg

Panasu kad kazkas is minkstos plastmases, bet ne polietileno/polipropileno nes neslysta. Sakyciau labai geras padengimas.
                Gal jau baigiam religini kara? Supranu kad Canon nepatinka vien del to kad jis Canon. Mano religija neleido man pirkti SONY... visi kiti (PENTAX, OLYMPUS, NIKON, CANON) buvo lygiaverciai... ir tik del mazu (tik man svarbiu) smulkmenu pas mane laimejo Canon.
                As suprantu Nikon turetoju, yra noras atrodyti cRo0ciau... bet ne su Canon lygintis del krutumo reikia... geriau paimkite kokius Panasonicus, Agfas, Kodakus....
                Paskutinis taisė x21; 2008.09.04, 15:57.

Comment

o kokios tavo salygos? i arkti varai fotkinti?
                  Beveik atspejai, daznai bunu toli nuo civilizacijos, t.y. ten kur iki kiosku toli... ir aplamai, kam man tas galvos skausmas su kiosku ieskojimu, jei galiu tureti fotoaparata su normaliu Li-Ion akumu?

pliusas didelis AA yra tas, kad gali nupirkti betkur ir naudoti sekmingai
                  Taip. Pliusas jei gali ir didelis minusas jei negali.

ir salciu taip nebijo jos
                  A va cia tikrai tik pliusas...

Comment

Beveik atspejai, daznai bunu toli nuo civilizacijos, t.y. ten kur iki kiosku toli... ir aplamai, kam man tas galvos skausmas su kiosku ieskojimu, jei galiu tureti fotoaparata su normaliu Li-Ion akumu?

Taip. Pliusas jei gali ir didelis minusas jei negali.

A va cia tikrai tik pliusas...

o licio jonu akumu kur ieskosi jei gamtoje pasibaigs?

Comment

Į gripą galima dėti ir AA tipo baterijas, tad išsekus Li jonų baterijai galėsi kiosko ieškoti. Fotografuoju D80
                      N N N

Comment

o licio jonu akumu kur ieskosi jei gamtoje pasibaigs?
                        I gamta dazniausiai vaziuoju savo automobiliu... o jis turi prikurke... o i prikurke lenda akumo pakrovejio kistukas...
                        Siaip tik viena syki prireike krauti akuma kelyje... taip kad cia ne problema.

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
                          Į gripą galima dėti ir AA tipo baterijas, tad išsekus Li jonų baterijai galėsi kiosko ieškoti. Fotografuoju D80
                          Tas gripas gal ir reikalingas dalykas kai reika daug energijos turetu su savimi... man kolkas tokio porekio nerekejo... jei prireks isigysiu...

Comment

ok, issiaiskinom kas ir taip aisku. keikvienam savi prioritetai ir i juos yra atitaikyti atitinkami modeliai. as asmeniskai niekada neziurejau i nikona d40, (d60 dar nebuvo isleistas) nes man tiesiog reikia DYDZIO BEI SVORIO. kas vienam yra minusas, kitam yra pliusas. ir uzdetas ant mano d70 dar ir gripas. kas man irgi yra pliusas. rankoje kurkas geriau laikosi plius stabilumas su nemazu objektyvu. kaip jau DTS yra kazkur rases, kad labai didele dalis visu pigiuju dslr'u turetojai niekada daugiau nieko i ji neinvestuos. o kokybe nuotrauku neretai buna tokiapat kaip ir prabangios muilines. neskaitant nakti, zinoma, bei rankiniu nustatymu...
                            taip kad kiekvienam savo, ir nesigilinkit taip labai i zodzius pasakytus juokais
                            www.tomflagman.com

Comment

viskas Peace geriau dekim nuo daugiau geru darbu ir tikekimes sulaukti objektyvios kritikos

Comment

Peace!

... o karas prasidejo nuo sito pasisakymo:
                                - Ką patartumėt?
                                - Nikon. Canon prarado pozicijas kol kas.

Cia kaip Gruzija su Rusija:
                                - kas pirmas sove?
                                - jie.

Comment

Nu ir teisingai zmogus pasake canon prarado pozicijas pro lygyje.

viskas einam fotkint

Comment

sveiki, noriu isigyti fotoaparata, bet mano zinios apie juos labai menkos. profesionaliai as nefotografuosiu, reikia tik pasipyskint su draugais kada ne kada. siaip fotografavomes su drages senuku KODAK Z650 ZOOM DIGITAL CAMERA. nuotrauku kokybe tenkina, taciau gal yra ir geresniu variantu.
                                    pagrindiniai reikalavimai fotikui, kad nebutu labai didelis ir sunkus, licio baterija (kodake AA elementai)

Comment

kiek pinigu nori/gali skirti?

Comment

iki 1500. siaip tai fotika parves is USA, todel kainos nelb zinau

Comment

kadandi biudzetas nedidelis ir reikalavimai neprofesionalus, be to reikia kompaktisko.... siulau pasidometi NIKON, CANON, PENTAX, OLYMPUS prudukcija... i kitus siulau neziureti...
                                          Pradek nuo sito puslapio: http://dpreview.com/
                                          Issirink mazdaug ko reikia, o paskui ateik cia su savo variantais... gal sulauksi kritikos...
                                          Sekmes.

Comment

Working...
                                          X