tiktais Nikon d80. nera daugiau ka pirkti uz tokia kaina. canon...kas cia per 'brandas'?...ai cia tie kur plastmasiniai!? zinau!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokį fotoaparatą pirkti?
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
/\ Na ir? Bandei nustebinti? Nepavyko
O daugiau pliusų, minusų? Man irgi įdomu
Laikiau rankose Nikon D80, per sunkus jis man, nenuostabu, kad korpusas tvirtesnis reikalingas
Ekranėlis viršuje tikrai patiko*******
Miestai.net Fb
Comment
-
netinkaamus nikon ziurejai tada. d40 ir d60 isvis nesuprantu kam yra isleisti. nemalonus naudoti net. nekalbant jau apie pamineta trukuma.
Parašė x21 Rodyti pranešimąNikon atkrito kaip kandidatas pirkimui dėl autofokuso mechanizmo nebuvimo.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimątiktais Nikon d80. nera daugiau ka pirkti uz tokia kaina. canon...kas cia per 'brandas'?...ai cia tie kur plastmasiniai!? zinau!
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąAtsiprasau, o D80 korpusas ne plastikinis?
net mano turetas k100D Pentax maloniau rankose gulejo nei 400D
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąNikon atkrito kaip kandidatas pirkimui dėl autofokuso mechanizmo nebuvimo.
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąna plastikas, bet 450D, o tuolabiau 400D barskalas ir i konkurencija jam d60, bet tikrai ne d80.. del ergonomikos, del korpuso, del ieskiklio viskas.
net mano turetas k100D Pentax maloniau rankose gulejo nei 400D
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąnetinkaamus nikon ziurejai tada. d40 ir d60 isvis nesuprantu kam yra isleisti. nemalonus naudoti net. nekalbant jau apie pamineta trukuma.
Kiek suprantu, komercine prasme D40 ir D60 yra labai pavykę modeliai. Canonas irgi paleido kastruotą 1000D. Pirkėjas, perkantis pirmą DSLR juk labai svarbus - nes vėliau jis pirks tos pačios markės geresnį aparatą, optiką, priedus ir t.t.
O man tai atvirksciai. Neisivaizduoju kodel tureciau tampyt papildoma svori vien del to kad tai "kieta". Man svarbiau nuotraukos, imidzas tebunie tiem kas susirupine.
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąNėra ko nesuprasti. D40 ir D60 orientuoti tiems, kas išaugo iš muilinės ir pirks pirmąjį DSLR. Tokiam pirkėjui reikia paprasto aparato, lengvai valdomo, tokiam pirkėjui nėra prasmės brangiau mokėti už superduperprofesionalias funkcijas, kurių jam nereikia ir kurių jis nemokės panaudoti. Toks pirkėjas neturi objektyvų kolekcijos, todėl varikliuko nebuvimas nėra problema.
Jokio "kietumo" - tiesiog sunkesnį aparatą stabiliau laikysi (nedrebės ranka).
Jei packas pernelyg brangus, tai galima prie statyvo lizdo prisisukt svino plokste
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąnetinkaamus nikon ziurejai tada. d40 ir d60 isvis nesuprantu kam yra isleisti...
Koki Nikona as galejau nusipirki uz ta pacia kaina 2439 Lt, kad jis butu geresnis uz mano 450D?Paskutinis taisė x21; 2008.09.04, 13:19.
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąKad visų neklaidinti, reikėtų paminėti "autofokuso mechanizmo nebuvimo kūnelyje".
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimą...net mano turetas k100D Pentax maloniau rankose gulejo nei 400D
Kokia spalva grazesne melyna ar zalia?
o Pentax kaip kandidatas buvo atmestas del svorio ir savo AA batareiku.
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą...Jokio "kietumo" - tiesiog sunkesnį aparatą stabiliau laikysi (nedrebės ranka).
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąNu tai ir neklaidynk zmoniu, jei sakau kad fotoaparatas be autofokuso, reiskia jis be autofokuso. Pas mane yra 3 seni objektyvai... kas man juose fokusa reguluos? gal kit'ini objektyva su skotciu pritaisyti ir nuo jo varikliuko valdyti autofokusa?
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąNu jo dar pradekime cia apie skirtingus skonius gincytis...
Kokia spalva grazesne melyna ar zalia?
o Pentax kaip kandidatas buvo atmestas del svorio ir savo AA batareiku.
Comment
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąTai tu irgi ruošiesi naują pirkti?
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąna AA baterijos sakyciau salyginai turi nemazai pliusu
Comment
Comment