Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kokį fotoaparatą pirkti?

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

tiktais Nikon d80. nera daugiau ka pirkti uz tokia kaina. canon...kas cia per 'brandas'?...ai cia tie kur plastmasiniai!? zinau!
    www.tomflagman.com

Comment

/\ Na ir? Bandei nustebinti? Nepavyko

O daugiau pliusų, minusų? Man irgi įdomu

Laikiau rankose Nikon D80, per sunkus jis man, nenuostabu, kad korpusas tvirtesnis reikalingas
      Ekranėlis viršuje tikrai patiko
      Miestai.net Fb

Comment

[QUOTE=Irmux;281997Laikiau rankose Nikon D80, per sunkus jis man, nenuostabu, kad korpusas tvirtesnis reikalingas
        [/QUOTE]

Dabar pirkti D80 turėtų būt palankus metas - jau ateina D90, tad D80 turėtų būt išparduodamas su nuolaidomis, kaip atseit pasenęs modelis.

Comment

Nikon atkrito kaip kandidatas pirkimui dėl autofokuso mechanizmo nebuvimo.

Comment

netinkaamus nikon ziurejai tada. d40 ir d60 isvis nesuprantu kam yra isleisti. nemalonus naudoti net. nekalbant jau apie pamineta trukuma.

Parašė x21 Rodyti pranešimą
            www.tomflagman.com

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
              tiktais Nikon d80. nera daugiau ka pirkti uz tokia kaina. canon...kas cia per 'brandas'?...ai cia tie kur plastmasiniai!? zinau!
              Atsiprasau, o D80 korpusas ne plastikinis?

Comment

Parašė a_p Rodyti pranešimą
                Atsiprasau, o D80 korpusas ne plastikinis?
                na plastikas, bet 450D, o tuolabiau 400D barskalas ir i konkurencija jam d60, bet tikrai ne d80.. del ergonomikos, del korpuso, del ieskiklio viskas.

net mano turetas k100D Pentax maloniau rankose gulejo nei 400D

Comment

Kad visų neklaidinti, reikėtų paminėti "autofokuso mechanizmo nebuvimo kūnelyje".

IT. Sicilija
                  PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                  LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
                    na plastikas, bet 450D, o tuolabiau 400D barskalas ir i konkurencija jam d60, bet tikrai ne d80.. del ergonomikos, del korpuso, del ieskiklio viskas.
                    Tai kad niekas jame nebarska.

net mano turetas k100D Pentax maloniau rankose gulejo nei 400D
                    O man tai atvirksciai. Neisivaizduoju kodel tureciau tampyt papildoma svori vien del to kad tai "kieta". Man svarbiau nuotraukos, imidzas tebunie tiem kas susirupine.

Comment

netinkaamus nikon ziurejai tada. d40 ir d60 isvis nesuprantu kam yra isleisti. nemalonus naudoti net. nekalbant jau apie pamineta trukuma.
                      Nėra ko nesuprasti. D40 ir D60 orientuoti tiems, kas išaugo iš muilinės ir pirks pirmąjį DSLR. Tokiam pirkėjui reikia paprasto aparato, lengvai valdomo, tokiam pirkėjui nėra prasmės brangiau mokėti už superduperprofesionalias funkcijas, kurių jam nereikia ir kurių jis nemokės panaudoti. Toks pirkėjas neturi objektyvų kolekcijos, todėl varikliuko nebuvimas nėra problema. Aparato lengvumas ir mažumas tokiam pirkėjui yra privalumas, o ne trūkumas.

Kiek suprantu, komercine prasme D40 ir D60 yra labai pavykę modeliai. Canonas irgi paleido kastruotą 1000D. Pirkėjas, perkantis pirmą DSLR juk labai svarbus - nes vėliau jis pirks tos pačios markės geresnį aparatą, optiką, priedus ir t.t.

O man tai atvirksciai. Neisivaizduoju kodel tureciau tampyt papildoma svori vien del to kad tai "kieta". Man svarbiau nuotraukos, imidzas tebunie tiem kas susirupine.
                      Jokio "kietumo" - tiesiog sunkesnį aparatą stabiliau laikysi (nedrebės ranka).

Comment

Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą
                        Nėra ko nesuprasti. D40 ir D60 orientuoti tiems, kas išaugo iš muilinės ir pirks pirmąjį DSLR. Tokiam pirkėjui reikia paprasto aparato, lengvai valdomo, tokiam pirkėjui nėra prasmės brangiau mokėti už superduperprofesionalias funkcijas, kurių jam nereikia ir kurių jis nemokės panaudoti. Toks pirkėjas neturi objektyvų kolekcijos, todėl varikliuko nebuvimas nėra problema.
                        Diskutuotinas atvejis.

Jokio "kietumo" - tiesiog sunkesnį aparatą stabiliau laikysi (nedrebės ranka).
                        Arba atvirksciai - ranka greiciau pavargs ir del to ims labiau drebeti. Jei jau kam labai reik, tai svorio problema issisprendzia prisukus battery pack'a. Papildomas privalumas - panorejes gali ir nesukt

Jei packas pernelyg brangus, tai galima prie statyvo lizdo prisisukt svino plokste

Comment

netinkaamus nikon ziurejai tada. d40 ir d60 isvis nesuprantu kam yra isleisti...
                          O į kokius reikejo ziureti..? kurie kainuoja desimt kilolitu?
                          Koki Nikona as galejau nusipirki uz ta pacia kaina 2439 Lt, kad jis butu geresnis uz mano 450D?
                          Paskutinis taisė x21; 2008.09.04, 13:19.

Comment

Parašė Giedra70 Rodyti pranešimą
                            Kad visų neklaidinti, reikėtų paminėti "autofokuso mechanizmo nebuvimo kūnelyje".
                            Nu tai ir neklaidynk zmoniu, jei sakau kad fotoaparatas be autofokuso, reiskia jis be autofokuso. Pas mane yra 3 seni objektyvai... kas man juose fokusa reguluos? gal kit'ini objektyva su skotciu pritaisyti ir nuo jo varikliuko valdyti autofokusa?

Comment

...net mano turetas k100D Pentax maloniau rankose gulejo nei 400D
                              Nu jo dar pradekime cia apie skirtingus skonius gincytis...
                              Kokia spalva grazesne melyna ar zalia?
                              o Pentax kaip kandidatas buvo atmestas del svorio ir savo AA batareiku.

Comment

Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą
                                ...Jokio "kietumo" - tiesiog sunkesnį aparatą stabiliau laikysi (nedrebės ranka).
                                O man kiekvienas papildomas gramas yra kaip pelis i nugara... Aparatas buvo pirktas kaip turistinis... o nesioti daug sverianti plyta malonumas menkas...

Comment

Nu tai ir neklaidynk zmoniu, jei sakau kad fotoaparatas be autofokuso, reiskia jis be autofokuso. Pas mane yra 3 seni objektyvai... kas man juose fokusa reguluos? gal kit'ini objektyva su skotciu pritaisyti ir nuo jo varikliuko valdyti autofokusa?
                                  Tai tu irgi ruošiesi naują pirkti?

IT. Sicilija
                                  PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                                  LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Nu jo dar pradekime cia apie skirtingus skonius gincytis...
                                    Kokia spalva grazesne melyna ar zalia?
                                    o Pentax kaip kandidatas buvo atmestas del svorio ir savo AA batareiku.
                                    na AA baterijos sakyciau salyginai turi nemazai pliusu

Comment

Parašė Giedra70 Rodyti pranešimą
                                      Tai tu irgi ruošiesi naują pirkti?
                                      Aha, pries menesi nusipirkau 450D, dabar planuoju dar kokius tris-keturis isigyti...

Comment

na AA baterijos sakyciau salyginai turi nemazai pliusu
                                        Butent salyginai. Mano salygom AA yra minusas!

Comment

kasnors pasakykit is kokios medziagos si vieta pagaminta? nes paturejus 15 min uz cia paemus toks rankos trinimasis atsiranda labai nemalonus..

Comment

Working...
                                          X