Parašė dts
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokį fotoaparatą pirkti?
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąTai, kad dezute yra dezute, o tiek sonio, pentaxo, canono, oly ar nikon stiklai pies kitaip.
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimą70 % is cia besidominciu dslr'ais tikrai ilgam laikui apsistos ties kitine optikaR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąis zmoniu komentaruR. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąKomentarai ir lieka komentarais, statistika slidus dalykas.
Comment
-
Parašė _Bead_ Rodyti pranešimąKomentarai ir lieka komentarais, statistika slidus dalykas.
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąSveiki.
Noriu pirkti veidrodini fotoaparatą, kurio kaina būtų maždaug 2000-3000lt. Mastau apie Nikon arba Canon.
Ką patartumėt?Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
-
Pavyzdžiui man nuo pat pirmų akimirkų prie rankų tik prilipo Nikon modelis ir nors žinau, kad ir Canon'ai yra labai geri, na bet tiesiog nemėgstu jų... O jau nebešneku apie Olympus ir Pentax'us...xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąO as pries menesi nusipirkau Canon EOS 450D ir jis man jokiu poziciju neprarado... o padaryta jau beveik 2000 fotkiu...
Sumokejau uz ji 2430Lt + 4GB SD korta dovanu...
Comment
-
Kaip tik nesenai teko kalbėti su viena fotografe, tai gyrė canonus, kad spalvos daug labiau patinka. Prieš tai su nikonu fotkino. Už liežuvio tikrai netraukiauPaskutinis taisė Irma; 2008.09.04, 01:01.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąTeko pačiupinėt, paspaudinėt ir nuotraukas pažiūrėt - labai vykęs aparatas. Tokiame kainų diapazone ko gero jį ir imčiau.
mano ankstenio pentax'o batareika max 100 fotkiu atlaikydavo..
Comment
-
/\ Mano 2 metų senumo D50 šiltais orais padaro ir 1000 nuotraukų su 1 pakrovimu O jeigu ankstesnis pentax'as buvo muilinė, stebėtis tikrai neverta. Muilinių sensoriai yra įjungti visą laiką, todėl baterija yra "suėdama" labai greitai. Pafotografuok naudodamas Live view tai ir bet kuris DSLR'as porą šimtų kadrų vargiai ištrauks
Comment
-
nu kad canon prarado pozicijas matyti aiskiai po D3 pasirodymo buvo nemazai pro lygio fotografu perbegimo i nikon puse (del suprantamu priezasciu)
Na o del eos 450d tai jis tokiame kainu lygyje galetu tureti kiek geresni korpusa, pentaprisme vietoje veidrodzio, nustatymu ekraneli korpuso virsuje daugiau pasakyciau atidziau paciupinejes
Comment
Comment