man tai isviso paemus belekuria muiline nemokeciau su ja elgtis... jau rankos iprato prie pentaxiuko ant tiek kad nieko kito ir nebenoriu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokį fotoaparatą pirkti?
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąBlmb gaila per vėlai įvairiuose forumuose pamačiau Bolido skelbimą Būčiau susigundęs
O dabar padėkit mano draugui apsispręst dėl fotiko
http://www.fotofabrikas.lt/items/Fuj...-S6500-Fd.html
vs
http://www.fotofabrikas.lt/items/Pan...c-DMC-FZ8.html
vs
Kiti pasiūlymaiI love INNUENDO!
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimągal kas gali pavardinti esminius d50 ir d80 skirtumus apart pixeliu, ekrano dydzio bei panasiu dalyku, kuriuos mato ir neigudusi fotografo akis aciu.
D80 - fokusavimo zonos 11
Comment
-
Parašė Ramunas Rodyti pranešimąKokybes AF tasku skaicius neitakoja, pas mano olympusa 3, ir tai nieko nekeicia, vistiek naudoju tik viena.
Comment
-
Parašė Ramunas Rodyti pranešimąKokybes AF tasku skaicius neitakoja, pas mano olympusa 3, ir tai nieko nekeicia, vistiek naudoju tik viena.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąSveiki, prireike ir man jusu patarimu. Nesu fotografas, del to nemanau jog man reiktu pirkti koki brangu fotoaparata. Gali ateity reiketi pafotografuoti daiktus is arciau. Kaina +/- 1000Lt. Ar Olympus SP-560 UZ vertas demesio? Gal kokiu geresniu variantu yra? Aciu labai
Visgi net ir Point&shoot aparatai Canon (ir žinoma Nikon) geriausi...
Comment
-
Parašė Meier Rodyti pranešimąTaip, yra.
Visgi net ir Point&shoot aparatai Canon (ir žinoma Nikon) geriausi...
atsakant i klausima: Olympus 560 nera tas optimalus variantas siai dienai.
Vertesni demesio butu aparatai butu Panasonic FZ18 ir Fuji S8000. Ju foto kokybe geresne uz konkurentu. Taip pat turi placikampius objektyvus.. Panasonic labai kokybiska optika.
O apie Canon... S5 nevertas demesio aparatas: maza perkista pixeliais matrica, nera plataus kampo, didele kaina.
Comment
-
Parašė GudJer Rodyti pranešimąNu cia tai visiska nesamone pasaskyta..tuo labiau apie Nikon..Gal galima pavyzdziu konkreciu? Kuriam desimtmety dar gyvenam?
atsakant i klausima: Olympus 560 nera tas optimalus variantas siai dienai.
Vertesni demesio butu aparatai butu Panasonic FZ18 ir Fuji S8000. Ju foto kokybe geresne uz konkurentu. Taip pat turi placikampius objektyvus.. Panasonic labai kokybiska optika.
O apie Canon... S5 nevertas demesio aparatas: maza perkista pixeliais matrica, nera plataus kampo, didele kaina.
O šiaip tai... Pamenu kažkada susidūriau su Olympusu... net modelio nežinau, bet nelabai senu. Savininkas sakė "kaip puikiai fotografuoja", aš stebėjausi išvis kad šiais laikais kažkas gali gaminti tokius prastus fotoaparatus.
Bet go ahead, pirkit visokius Sony su Carl Zeiss ar Panasonic su Leica optika. Gi Carl Zeiss negali fotografuoti blogai, ar ne?
Comment
-
Ai nepradekim, perskaityk ka parasei-visiskai nieko konkretaus: "kazkada kazka turejau, kazka maciau, kazka girdejau". Kaip matau tiksliu duomenu ir irodymu negali pateikti.
Vadovaujiesi tik gamintoju pavadinimais, Leica, Zeiss, Sony, Olympus ir t.t. O as kalbu apie SIOS DIENOS MODELIUS..
Panasonic optika gera ne del to kad yra uzrasas Leica, o todel kad ji is tikro gera: galima nesunkiai rasti testiniu nuotrauku taip pat kaip ir kitu fotiku.
Galiu drasiai teigti kad ultrazoomuose siandien Canon (S5) gauna i skudurus nuo Fuji ir Panasonic analogu tiek kokybe, tiek funkcionalumu.
Taip pat daugelis kitu klasiu Panasonic modeliu kad ir nusileidzia kokybe Canon analogam, bet Panasonicai turi naudingesniu charakteristiku eiliniam vartotojui: platus kampas, stabilizacija mazame, nebrangiame, kiseniniame aparate ir t.t.
Dar siandien nei Canon nei Nikon nepagamino nieko panasaus i buvusius Fuji F20, F30, F31 ir tuo labiau S6500 fotikus zvelgiant i nuotrauku kokybe prastame apsvietime
apie Nikon isvis tylu, nes jie visiskai neturi ka optimalaus pasiulyti is muiliniu..visiskai..
Comment
-
Naaa... Aš vertinu ne pagal semplus, o pagal gyvus įspūdžius. Skaitau tai yra svarbiausia. Panasonicai dėl savo konstrukcijos nelabai patiko, tokie nepatvarūs (konkrečiai FZ2, FZ3). Dažnai semplai rodo vieną, realybė visai kitą, pvz jei fotoaparatas prastai sufokusuoja, tai semplas gali atrodyti kuo puikiausiai, o gyvenime nepavyks nė vienos nuotraukos buitinėmis sąlygomis padaryti ryškios (šiek tiek hiperbolizuoju...). Manau pilnas internetas visokių apžvalgų, bet sunkiausia būna jas visas perskaičius ir prisiskaičius apie "labai geros kokybės" bene visus aparatus išsirinkti tą vieną, kurį teks kelerius metus nešiotis. Ir būtent šio sprendimo vietoje aš siūlau rinktis Canon. Nes laiko patikrintas, geras daiktas, visuomet savo klasėje atidirbantis už pinigus.
Aišku galima įmesti disclaimerį, jog visa tai ką parašiau yra subjektyvi mano nuomonė ir ji nepretenduoja į visišką tiesą (o kas yra tiesa apskritai?), bet maniau tai ir taip akivaizdu...
Comment
Comment