Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Kokį fotoaparatą pirkti?

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na nera jau tokie pigus nauji, bet uztat tikrai geri

Comment

tai manau apsisprendžiau. imsiu pentax K10D su kitiniu pradžiai. Bet jei atsiras kokių argumentų prieš visada mielai išklausysiu

Comment

Kaip nėra Palygink topio pat lygio naujų kainas su Canon, o su Nikon tai iš vis

Comment

Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
          Žinoma pigesni, tik nėra second hands rinkos.
          Mūsų kraštuose tai vadinama antrine rinka
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Canon EOS-400D, Olympus E-510 ar Nikon D40X?
            Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Canon 40d O jei iš šių tai tik ne Nikon, prasikeiksi, nes netinka visi objektyvai, tik specialūs su varikliuku savyje, tad atmesk šį variantą, apie olympus nieko negaliu pasakyt, sako lyg ir susitvarkė su triukšmais, bet iš šių aš imčiau canon, kad ir koks pigus plastmasės gabalas atrodytų, viduje jis geriausias O kadangi dar esu ir subjektyvus, tai turiu pasliūlyti pasižiūrėti Pentax k10d modelį Pliusų vardint nepradėsiu, nes užmėtys mane akmenim kanonistai ir nikonistai... Tai tiek...

Comment

As irgi esu visiskai priklausomas canonu stovyklai, greicisauiai amziams....
                neuzilgo ir as pirksiu canon 40d.

Comment

Cia reikia ne tiek pacius modelius lyginti o visa linija, Olympus pats modelis yra pranasesnis, turi IS, bei dulkiu nukratyma, o ir su triuksmais ne ka blogiau nei 400d tvarkosi, taciau Oly objektyvai brangesni, tiesa ir kokybe atitinkama. Canon daugiau priedu rasi, ir ju kainos mazesnes, bet jei nori kokybisku stiklu kainos is esmes tokios pat dideles.

Siulyciau tiesiog nueiti i parduotuve ir abu modelius palaikyti rankose ir paziureti kaip paciam atrodo, kuris labiau patinka, ta ir imti, nei su vienu nei su kitu neprasausi.
                  Jedi power!

Comment

Čia objektyvaus atsakymo negausi - kiekvienas savo sistemą girs Ir ne tik čia, o visur.
                    Todėl neslėpdamas, kad esu šališkas, ramiai rekomenduoju Oly:
                    1. Triukšmų problemos nebėra;
                    2. Kitiniai objektyvai tikrai geros kokybės;
                    3. Vienintelis iš visų gamintojų efektyvus dulkių filtras - turiu 4 objektyvus ir kaitaliu juos dažnai ir visur, net dykumoj. Nežinau kas yra matricos valymas.
                    4. Vaizdo stabilizatorius kūnelyje - visi tavo objektyvai, net kitiniai bus stabilizuoti.
                    5. Live view - gali kaip kokioj muilinėj stebėti vaizdą per LCD, fotografuojant macro, ar nuo trikojo - labai patogu.
                    6. Puiki medžiagų ir surinkimo kokybė.

Ir paantrindamas Ramūnui - eik ir pačiupinėk visus iš eilės. Vaizdo kokybę visi šie fotikai tau duos gera - viskas susiveda į tai, kaip konkretus aparatas "sėdi" tavo rankoje.
                    Paskutinis taisė vytauc; 2007.12.16, 16:56.
                    Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

jei is siu tai oly 510, canon 400D plastmasinis kazkoks

Comment

Visi jie geri siais laikais, kuris limpa prie rankos, ta ir emi.

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                          Canon EOS-400D, Olympus E-510 ar Nikon D40X?
                          kaip tik gera akcija: http://olympus.server.lt/
                          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

turiu pora atliekamu, gal kam reikia?
                            Studija8...

Comment

Gal kaip kaledu dovana atiduosi?
                              Jedi power!

Comment

Urmu užsipirkai? Tu man paaiškink kodėl JAV daugelio prekių pavadinimai skiriasi nuo kitų žemynų? Gal jų nedomina toks pavadinimas kaip 400d, REBEL XT bukiems amerikonams labiau patinka

Comment

tai manau cia japonai kalti
                                  Studija8...

Comment

Tai kad nevienetinis atvejis čia, kai USA pavadinimas skiriasi, taip dažnai ir su automobiliais būna, na tuos dar suprantu, gal galingesni varikliai eina, bet fotikas... Bereikalinga makliava... Ir nieks man nepaaiškina kame kampas, juk ne šiaip sau taip yra...

Comment

automobiliu irgi tik japonishku pavadinimai skiriasi.
                                      o kiek lietuvoj galima gaut uz tuos fotikus?
                                      Studija8...

Comment

Net neįsivaizduoju, jei įtikinsi kad tai tikrai tas pats daiktas, tai gal gausi, manau gal daugiau nei ten.

Comment

daiktas tai tikrai tas pats, tik perejimo reikia pakrovejui i 220v
                                          Studija8...

Comment

Working...
                                          X