Parašė 99
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokį fotoaparatą pirkti?
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŽinau, kad šiuo klausimu jau kalbėta, na tiksliau konkrečiai apie šį modelį, bet visvien norėčiau dar kartą išgirsti iš už mane daugiau žinių fotgrafijoje turinčių asmenų Kolkas esu apsisprendęs kitą savaitę pirkti S6500. Ar vertas jis tų 1200Lt, ar yra už jį "pajėgesnis" aparatas šiame kainų intervale? mano poreikių prioritetai būtų daugmaž tokie:
1. Spalvų ryškumas
2. Triukšmai
2. Priartinimas
3. Macro
4. Išlaikymas
5. Filmavimas
Na ir t.t.
Ačiū
Stengiausi išsirinkti geriausią fotoaparatą už tokią kainą. Perskaičiau daugybę review'sų, apžvalgų ir pan. ir kažkaip nebeliko abejonių imti šitą Fuji. Blogai, aišku, kad jis neturi OIS, bet visa kita, manau yra tikrai puiku.
Šiaip visai neturėjau laiko gilintis ir išbandyt visų funkcijų, tai negaliu apibendrinti dabar. Bet kiek dariau bandymų - likau patenkintas. Po Canono, labai painus ir nelogiškas meniu - gan sunku gaudytis. Visa kita atrodo neblogai. Laukiu nesulaukiu atostogų - bus galima pažaist
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąAš šiandien jį gavau. (Beje, už 1115 Lt su pristatymu į namus). Pirma mintis - labai didelis. Antra mintis - labai sunkus. Trečia mintis - bet visgi neblogas
Stengiausi išsirinkti geriausią fotoaparatą už tokią kainą. Perskaičiau daugybę review'sų, apžvalgų ir pan. ir kažkaip nebeliko abejonių imti šitą Fuji. Blogai, aišku, kad jis neturi OIS, bet visa kita, manau yra tikrai puiku.
Šiaip visai neturėjau laiko gilintis ir išbandyt visų funkcijų, tai negaliu apibendrinti dabar. Bet kiek dariau bandymų - likau patenkintas. Po Canono, labai painus ir nelogiškas meniu - gan sunku gaudytis. Visa kita atrodo neblogai. Laukiu nesulaukiu atostogų - bus galima pažaist
P.S. kas yra OIS? Vaizdo stabilizavimas? Ir iš kur pirkai? Kolkas berods internete Pixus ar kažkokiam panašiam puslapy mačiau pigiausiai. Pats planuoju iš ICGMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Neblogas daikčiukas,jei nesiruoši kokia nors menine/profesionalia fotografija užsiimt.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė #23 Rodyti pranešimąApsisprendziau pradeti fotografuoti. Issirinkau Canon powershot s3 is. Kaip jis jums ar vertas savo kainos?
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąNežinau, gal imk S6500. Ir pigesnis, ir galingesnis. Bet tai tik mano nuomonė, nepykit, jei neteisinga.
Comment
-
Fuji F30 ar F31 kazkoks, jei tik iseina, turetum gaut pagal skelbimus... O gal net nauja F30 nes jis nenaujas, atrodo baisiai, tikras grabas, bet geras grabas... www.skelbiu.lt pasiziurek...
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąFuji F30 ar F31 kazkoks, jei tik iseina, turetum gaut pagal skelbimus... O gal net nauja F30 nes jis nenaujas, atrodo baisiai, tikras grabas, bet geras grabas... www.skelbiu.lt pasiziurek...Parašas :)
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąka manote apie pentax k100D ?
http://www.efoto.lt/fotoaparatas/pentax_k100d
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąka manote apie pentax k100D ?
Comment
Comment