Tomi, tai tu čia nesupranti šviesos minkšumas ir WB nėra tas pats. WB tai atspalviai, o minkšumas tai kaip krenta šešėliai, kuo jų kontūrai turi didesnį perėjimą, tuo šviesa minkštesnė, jei nematai skirtumo, vadinasi tau tas dar neturi skirtumo...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pasidaryk pats!
Collapse
X
-
Ariella
Parašė aesde Rodyti pranešimądar pora idėjų namudininkams. tiems aišku, kurie nepamiršo rusų kalbos.
Idėjos auksarankiams, kurie išmoko anglų kalbą.
Comment
-
Parašė Tommix Rodyti pranešimąNuotrauka gaunasi tokia pat, kaip fotkinant be blykstes su ilgesniu islaikymu [kalbu apie tamsu paros meta patalpoje, kai yra sviesa ijungta] - grazi geltonesne sviesa kuri sukuria jaukuma... tik siuo atveju naudoji blykste ir islaikymo ilgo nereikia...
Beje, ką manote apie Flash slow synch. režimą? Man jis patinka, o ypač jei dar Flash compensation sumažinus iki minimumo. Manau, puikus režimas fotografuoti objektams, kuriems tik truputį trūksta apšviestumo.
Comment
-
Gal kam yra tekę nusipirkti halogeną, prie kurio nėra laido įkišti į rozetę (išvis nėra laido)? Nusipirkau du halogenus ir laidų nėra. Instrukcijoj rašo, kad reik trigyslių laidų. Tai gal kas galit papasakot kaip pasidaryti laidą, kad galėčiau įkišt jį į rozetę? Atsidariau tą dėžutę prie halogeno ir radau tokią jungtį:
Comment
-
Žinoma yra, blykstės... O su galogenais rimtai ten atsargiau, jei dar prie makroboxo kiši, rimtai dar užsidegs, atsinešk bent gesintuvą iš bagažinės Na galogenų etapą visi praeina... Beje, ką fotografuosi boxe? Jei tai nejudantis daiktas, tai kurių velnių 500W? statai ant trikojo ir išlaikymai neriboti, o švieti, kad ir su stalinėm lempom, prieš tai WB sutvarkęs...
Comment
-
Hunte-r dėkoju už patarimus. Fotografuosiu nejudantį objektą, o paprasta nehalogeninė lempa tiktų, kuri šviečia geltona spalva? O išlaikymas pas mane iki 8s.Paskutinis taisė Gaxas; 2008.10.30, 08:33.
Comment
-
Viskas tinka, bet iš kur toks išlaikymas ilgas? Jei nori gauti daiktą be šešėlių tai 1 lempos tikrai neužteks... Dar nepamiršk įjungti taimetį, kad po 2s ar 10s fotkintų, Kad visiškai išvengtum sudrebėjimo... Balansą nusistatyk kaitrinės lemputės, arba rankiniu būdu pagal baltą lapą, arba fotkink ramiai į RAW ir susitvarkysi viską kompe.
Comment
-
Parašė Gaxas Rodyti pranešimąPas mane nėra RAW. O išlaikymas tai 8-1/1000s. Kiek suprantu 8s didžiausias, o gal klystu ? Be to pas mane ne veidrodinis, o skaitmeninis fotoaparatas. O taimerį tai naudoju, nes kitaip susilieja ir su trikoju.
Tiesiog tokia fakto klaida kuri man labai krenta i akis.Jedi power!
Comment
-
Parašė Gaxas Rodyti pranešimąGal kam yra tekę nusipirkti halogeną, prie kurio nėra laido įkišti į rozetę (išvis nėra laido)? Nusipirkau du halogenus ir laidų nėra. Instrukcijoj rašo, kad reik trigyslių laidų. Tai gal kas galit papasakot kaip pasidaryti laidą, kad galėčiau įkišt jį į rozetę? Atsidariau tą dėžutę prie halogeno ir radau tokią jungtį:
Atvaizdas
Hei
Labai norejau parasyti.
Tau uztektu dvieju laidu,ta prasme dvieju sluoksniu... Jungi tuos is osnu o vidurinis yra zeme,nemanau kad pas tave rozete yra yzeminta tikiuosi dar nepakrate
Comment
Comment