Na štai, difuzorius (bouncer) baigtas
Gamybos etapas:
1. Iš senukų nusipirkau organinio stiklo plokštę, ~5lt.
2. Nusipiešiu pagal trafaretą.
2. Išsipjaunu formą.
3. Karšto oro "pistoletu" pagalba išlanksčiau 3D formą
4. Ir apklijuoju lipnia juostele ~2lt. O tvirtinimo variantų daug, aš naudoju velcro medžiagą.
5. Rezultatai, kaina 7lt. nors iš gautų medžiagų galima pasidaryti visus 2 Pliusai: maža kaina, darbo džiaugsmas. Minusai: Nėra toks patvarus, nesusilanksto.
Tad jei turit noro pabandykit pasidaryti ką nors panašaus, o gal atrasit naujų būdų...
Reziume: Kuo puikiausiai šveičia ir išklaido šviesą, tas patobulinimas O jei trūksta galingumo, labai gerai veikia ir išorinė, atspindėdama dalį šviesos nuo lubų, jei jų nėra - reflektorius (baunceris) O blykstė tiesiai - blogis...
Žinoma akivaizdūs Kas bent kiek tuo domisi... O dėl wb, nieko aš nenustatinėjau, auto, kaitrinės lemputės + medis, taip ir gaunas, kaip matyt per 5min aš ten pratestavau O jei daryt rimtai, tai ir fotografuojamą objektą reiktų keist, geriausia į žmogų... Nežinau kiek bošas kainuoja, tokius dalykus, manau, galima senukuose ir išsinuomoti... P.S. turėjau fotosesiją lauke, tai baunceris puikiai atliko vaidmenį.
blogai supranti
ne, jei iš tikro, tai pagalvojau, kad fainų dalykų galima pasidaryti iš organinio stiklo, turint karšto oro šautuvą, kaip žmonės vadina. Tai ir įdomu, kokia orientacinė ano kaina.
ne neakivaizdus. šiaip, kad skiriasi aš irgi matau, tačiau mano nuomone tai nustatymų skirtumai. fotografuojant automatu, kiekviena karta gaunami skirtingi nustatymai, kurių pats nekontroliuoji, todėl kažką įrodinėti apie skirtumus aš sakyčiau netgi neetiška.
Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
O pats kiek rimtai fotkini? Aš aiškiai matau, nenaudojant jokio difuzoriaus vidurys pašviečiamas stipriau, gaunasi plokštesnis vaizdas, o jį naudojant, šviesa išsklaidoma tolygiai, sumažėja atspindžiai, gražiau išryškėja kontūrai, sušvelnėja šešėliai... Dar mažai skirtumų?
Comment