Parašė samot
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Canon/VS/Nikon/VS/kiti
Collapse
X
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
Įdomu, ar ši "konstruktyvi diskusija" kada nors baigsis Akivaizdu, kad niekas niekam neįrodys, kad vienas ar kitas aparatas yra geresnis. Canono gerbėjams svarbūs 8mpx ir 2,9 fps, Nikonistams patinka patogus grip'as, gera korpuso kokybė, taškinis matavimas ir t.t. Kiekvienam savo
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSamot, man atrodo, kad tu pats kazko labai supykai, kai as juokais parasiau, kad Nikon yra "sux", nes kazko labai jau karstai emei ta tema "diskutuoti". Nors manau, kad jau pakankamai pasiguodei save, todel gali baigti.
O beto apie gaidzus ne as pradejau, matomai pas pati labai jau trumpa atmintis, as tik prisitaikiau prie tamstai labiau suprantamo leksikono ir jei tai jau pasimirso, galiu priminti:
Parašė John Rodyti pranešimąO ka manai apie D400? Tai visiskas gaidys ar tik siaip shudu shudas? Kaip manai, experte?
Parašė John Rodyti pranešimąAciu uz patarima. O ka rekomenduotum uzpakalio prieziurai? Ka nors, kas per daug negrauzia gal, jeigu galima. Thanx.
Tad ateiciai, jei bijai ar nemoki priimti kritikos ar pasaipu, geriau tokiu atveju is vis viesai nesirodyti. Bet ka cia as kalbu, toks jausmas kad esi nesusipratelis ir nelabai supranti kas tau is viso yra sakoma.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPagal mane Samot lygina 350D su Nikon D70, kas yra ne tos kategorijos aparatai. palyginus tuos 2 ir gaunasi jo minimi epitetai. Lyginant 350D su D50 jie lygiaverčiai nevertinant ergonomikos.
Nors ir D70s is esmes yra panasus produktas tiek specifikaciju, tiek kainos prasme. Akivaizdesni skirtumai matosi nebent kokiam D200 (aisku ir kainoje, ne vien parametruose)...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPagal mane Samot lygina 350D su Nikon D70, kas yra ne tos kategorijos aparatai. palyginus tuos 2 ir gaunasi jo minimi epitetai. Lyginant 350D su D50 jie lygiaverčiai nevertinant ergonomikos.
Nea, as nelyginu su D70. Nes tai visai skirtingos kategorijos.
350D palyginau su Nikon D50, beje kaip ir pries tai matome nuorodoje kuria pateike Mantaz.
O kas liecia pamineta palyginima 350D su D50, reikia lyginti viska, ne tik tai kas tipo panasu. Ergonomika foto aparate vaidina galbut didesni vaidemeni nei 8 ar 6 Mpix.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNors ir D70s is esmes yra panasus produktas tiek specifikaciju, tiek kainos prasme. Akivaizdesni skirtumai matosi nebent kokiam D200 (aisku ir kainoje, ne vien parametruose)...
Vel tu kalbi kazkokias nesamones, neturedamas zalio supratimo ir net internetu nepalygines ju parametru, funkciju ir galimybiu.
Su tavimi kuo toliau tuo labiau darosi visiska ir beprasmiska diskusija.
Comment
-
Parašė samot Rodyti pranešimąNes turejai jau seniai suprasti, kad as jokiu pagrindu net nesiruosiu teikti ar irodineti. Pasakiau savo nuomone, kad 350D gaidys ir tiek. Kad tu nusipirkai gaidy mano nuomone.
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
Įdomu, ar ši "konstruktyvi diskusija" kada nors baigsis Akivaizdu, kad niekas niekam neįrodys, kad vienas ar kitas aparatas yra geresnis. Canono gerbėjams svarbūs 8mpx ir 2,9 fps, Nikonistams patinka patogus grip'as, gera korpuso kokybė, taškinis matavimas ir t.t. Kiekvienam savo
Sutinku.
Kas turi Canona tas ir bus uz Canona.Kas turi Nikon bus uz Nikon.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąSutinku.
Kas turi Canona tas ir bus uz Canona.Kas turi Nikon bus uz Nikon.
Comment
-
dar čia samot savo nepagrystas tiesas toliau dėsto, o aš išsirinkau nei Canon nei Nikon o Pentax K100D, Nemanau kad blogesnis už šiuos, aš jame daugiausiai pliusų radau: 4 AA akumai, SD kortelės, kokią jau turiu, vaizdo stabilizatorius 2,5 LCD, paprastas meniu, lengvo lydinio korpusas, pigesni stiklai, šviesesnis ir didesnis vaizdo ieškiklis ir t.t. manau neblogai... Va kad samot bent taip pagrystų Nikon pranašumą prieš Canon tai gal kas ir patikėtų...
Comment
-
Pagaliau prisiruošiau nusipirkti skaitmeninį.
Dėkoju visiems už diskusijas bei nuorodas šia tema. Labai pravertė pasirenkant.
Ypač gerbiu Tomo (Samot) ir Jono (John) nuomones. Labai patinka abiejų nuotraukos (ir ne man vienam).
Balsavau savo pinigais už Canon.
Bazinė Nikono optika žymiai geresnė. Pačiupinėjau Nikon D70 ir D80. pastarasis labiau patiko, bet sustabdė kaina.
Pasikeičiau Canono objektyvą į geresnį - 17/85 mm (skaičiuojant juostinio analogu būtų 27/ 135 mm) su stabilizatoriumi.
Canon pasirodė lengvesnis ir patogesnis (tiksliau, valdymas panašesnis į senojo Pentax'o).
Iš kitų nuotraukų susidarė įspūdis, kad Canon geriau veikia esant blogesniam apšvietimui.
O ir šiaip - tiesiog labiau patiko. Nuotraukos bus netrukusPaskutinis taisė Romas; 2006.10.13, 20:23.
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą/\ Sveikinu! Lauksiu gražių kadrųParašė El_Greco Rodyti pranešimąAs tai lauksiu negraziu
Bus visokių
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimądar čia samot savo nepagrystas tiesas toliau dėsto, o aš išsirinkau nei Canon nei Nikon o Pentax K100D, Nemanau kad blogesnis už šiuos, aš jame daugiausiai pliusų radau: 4 AA akumai, SD kortelės, kokią jau turiu, vaizdo stabilizatorius 2,5 LCD, paprastas meniu, lengvo lydinio korpusas, pigesni stiklai, šviesesnis ir didesnis vaizdo ieškiklis ir t.t. manau neblogai... Va kad samot bent taip pagrystų Nikon pranašumą prieš Canon tai gal kas ir patikėtų...
O kas liecia tavo pasirinkima, sveikinu zinoma. Bet trumpai apie tavo paminetus plius, kaip jau ir ne karta esu sakes. Pvz man:
1.AA akumai, greiciau minusas, nei pliusas. Nors tenka tureti reikalu savo Nikon SB-800 blyksteje, su AA baterijomis.
2.SD korteles taip pat nepavadinciau privalumu, bet cia vel kaip kam, kas turejo is anksciau, tai tiem zinoma privalumas.
3.Vaizdo stabilizatorius, siaip jau kad ir NIkon'e yra ant objektyvo. Jei ka atkreipk demesi tokios dvi raudonos raides VR.
4.Displejus gan standartinis o beje veidrodyje jis ir didesnio vaidmens neveidina, gi visas darbas eina per vaizdo ieskikli.
5.Meniu skonio reikalas.
6.Korpusas.... (tiek to)
7.Pigesne optika, cia dar klausimas, su kuo ta piguma lygini.
8.Vaizdo ieskiklis, didesnis ir sviesesnis, tai tikrai privalumas.
O jei toliau analizuojant, tavo komentara, isikalk sau i galva galu gale, samot cia ne mokytojas ar patarejas, kad kazka kazkam irodinetu. Jei reikia kazkokiu irodymu, tavo draugas kad ir prekybos konsultatas salone, jam uz tai moka pinigus, jei jis kazka tau ir irodineja. O jei tai netinka, yra ir kiti variantai pvz www.google.lt
Sekmes.
Comment
-
Beje Bitej plius prajuokino mane vienas komentaras apie 350D:
Na jei jau apie ergonomika, tai buvau paemes i rankas 350D + sigma 70-300, taip ir nesupratau kaip paimt, kad patogu butu Reiktu man pirstus per puse rezt kad bent kiek situacija pageretu.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąPagaliau prisiruošiau nusipirkti skaitmeninį.
Dėkoju visiems už diskusijas bei nuorodas šia tema. Labai pravertė pasirenkant.
Ypač gerbiu Tomo (Samot) ir Jono (John) nuomones. Labai patinka abiejų nuotraukos (ir ne man vienam).
Balsavau savo pinigais už Canon.
Bazinė Nikono optika žymiai geresnė. Pačiupinėjau Nikon D70 ir D80. pastarasis labiau patiko, bet sustabdė kaina.
Pasikeičiau Canono objektyvą į geresnį - 17/85 mm (skaičiuojant juostinio analogu būtų 27/ 135 mm) su stabilizatoriumi.
Canon pasirodė lengvesnis ir patogesnis (tiksliau, valdymas panašesnis į senojo Pentax'o).
Iš kitų nuotraukų susidarė įspūdis, kad Canon geriau veikia esant blogesniam apšvietimui.
O ir šiaip - tiesiog labiau patiko. Nuotraukos bus netrukus
Saunuolis, seniai taip reikejo
Comment
Comment