Parašė vytauc
Rodyti pranešimą
Kas liecia mano nuomone apie 350D ir jam antipatija, turi tam tikru pagrindu ir nemanau kad mano nuomone ir pagrindai turi sutapti su tavo nuomone.
Samsung marketologija, as niekur nepaminejau kad butent ji man patinka kazkokioje konkrecioje kategorijoje, pasakiau bendrai o jei bendrai tu vadini kad Samsung neturi marketologijos, tai zinai nera ka daugiau ir pridurti, tai labai panasu kaip su pliku uz plauku tampytis
p.s.
O cia siaip dar vienas pvz apie kas ka renkasi ir kodel. Kaip visi gerai zinome Omnitel ir Bite GSM pradejo beviek vienu metu. Omnis kiek anksciau uz Bite GSM. Ir tai jau kazkiek naturalu kad jie pradzioje turejo daugiau klientu. Bet apie pacia pradzia.
Omnis pirmiau state antetas, veliau jas legalizuodamas, ir mokedamas baudas uz nelegaliai pastatytas antenas, tuo paciu metu rinkosi klientus. (klientas to nezino ir jam nelabai idomu, jas svarbiausiai kad jis turi rysi ir tiek). Tuo paciu metu Bite GSM pirmiau gavo leidimus, veliau pasistate ir tik tada pradejo rinkti klientus. Jau po Omnio aisku. Ir tai naturalu kad jei kam reikejo rysio, jis pasirinko jau veikianti Omni. Toliau eime sukuriame nauja paslauga ( o ju daug, kad ir MMS, GPRS ir t.t.) Omnis paleidzia reklamas ir vos veikiancia savo paslauga. Visi galvoja, o koks Omnis kietas, bet beveik niekas negali pasinaudoti sia paslauga, nes tuo metu tie telefonai su tomis paslaugomis brangus ir pacios paslaugos brangios. Tad tik viskas lieka ore. Kaip ir oras pacios tos paslaugos Omnio, kurios dauguma is ju ir dabar "kreivai" veikia. O Bite GSM tuo metu pirmiau ta paslauga testuojama vakaruose, veliau jau po visu testu perkeliama i Lietuva ir paleidziamas 100 proc gerai veikiantis produktas. Bet kaip tulas lietuvis mato, Bite tipo kopijuoja Omni ir tiek.
Ir taip bego laikas....
Atejo laikas, zmones pradejo pazinti kas yra kas. Ir pradejo paslaugomis naudotis... ir kazkodel pradejo begti is Omnio i Bite Lietuva.
Kaip rodo paskutiniai skaiciai i Bite Lietuva is kitu operatoriu atejo daugiausiai, nei isejo.
Tai gan panasu ir su Canon firma Lietuvoje bei ir su ju modeliu 350D. Kazin kaip bus toliau Nikon vs Canon...
Comment