Sakiau Nikon, jei neskaičiuojant pinigų, bet ir tai išeitų pigiau nei oly. O tau tie 3kg parūpo, jei jau reikia žaislinės sistemos į 3kg teplančios tai prašom, turėk oly... Ar žinai kiek fotokorespondentai kilų tamposi vardan kokybės?
bus FF daugiau, pigs ir objektyvai...
ir olympus ir pentax ir samsung ir kt panasus kaip bebutu nesilygiuoja i rimtus aparatus
nebevarkit ieshkant tiesos
visi jie kazkiek fotografuojantys ir tiek
Pavyzdžių gali pasižiūrėti čia. Man asmeniškai gyvenime neprireikė lipti aukščiau ISO 400.
na o man tekdavo ir didesnius iso panaudoti, dar pagalvojus kad oly neturi sviesiu fixu.. tai isviso stebetinas tavo atsakymas. Na nzn, gal tik sauletomis dienomis iseini pafotkinti
ir olympus ir pentax ir samsung ir kt panasus kaip bebutu nesilygiuoja i rimtus aparatus
nebevarkit ieshkant tiesos
visi jie kazkiek fotografuojantys ir tiek
o bolidui atsakymas paprastas. fotografuoja jie ne kazkiek ir su jais galima tikrai geru darbu padaryti, nereikia cia issiauskstinti savo turimos technikos i debesis
na o man tekdavo ir didesnius iso panaudoti, dar pagalvojus kad oly neturi sviesiu fixu.. tai isviso stebetinas tavo atsakymas. Na nzn, gal tik sauletomis dienomis iseini pafotkinti
kas per mada pas jus su Hunteriu nuorodų neskaityti? Daviaugi linką į pavyzdžius - žiūrėk. Normaliai viskas su tais aukštais ISO. Nors jei pastoviai pleškini virš ISO 1000 yra ir geresnių variantų.
Ir yra tų šviesių fiksų:
Leica 25mm f1,4
Sigma 30mm f1,4
Zuiko 50mm f2
Zuiko 150mm f2
Zuiko 300mm f2,8
Nors fiksai nėra Olympus strategija. Jie stato ant kokybiškų šviesių zoom'ų. PVZ 14-35 f2, 35-100 f2, 90-250mm f2,8 čia aišku jau top pro segmentas bet ir vidutiniame lygmeny yra 14-54 f2,8-3,5; 12-60 f2,8-4, 50-200 f2,8-3,5 ir t.t. Be to VISI Oly vidutinės ir aukštesnės grandies objektyvai yra apsaugoti nuo dulkių ir drėgmės.
Kitaip tariant - viskas pas Oly yra normaliai. Ir nesuprantu ko čia užsiputojo Pentaxo brolija - nei peršu aš jums jį, nei varau ant jūsų įrangos.
abejoju as del E3 triuksmo slopinimo nes iso 1600 samplai pasirode daugiau triuksmingi nei k20D topaties iso samplai. O apie d300 nebesneku... + detalumas pas e3 biski pamuilintas, kogero del visiems suprantamu priezasciu
Kad lyginti, turi būti fotografuojamas tas pats vaizdas prie tokio pat apšvietimo, su tais pačiais nustatymais. Tokių palyginimų kropus ir grafikus tau daviau, tuo tarpu iš paties nieko doro nesulaukiu.
kad lyginti tai gerai kad butu taspapts islaikymas, panasi optika ir taspats iso jautrumas. O kad olis naudoja agresyvu triuksmu salinima, matyti..
Neišsisukinėk. Daviau palyginimą prie identiškų nustatymų. Taviškių pavyzdžių skiriasi tiek apšvietimas, tiek išlaikymas, tiek EV nustatymas.
Ko nors rimtesnio dar galima tikėtis iš paties?
o bolidui atsakymas paprastas. fotografuoja jie ne kazkiek ir su jais galima tikrai geru darbu padaryti, nereikia cia issiauskstinti savo turimos technikos i debesis
geru darbu gali ir su muiline padaryt, as sneku apie kokybe ir funkcionaluma
Comment