Kartais buna lyginami visai skirtingu klausiu foto aparatai. Kaip kazkur maciau Nikon D200 lyginamas su Canon 5D.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Canon/VS/Nikon/VS/kiti
Collapse
X
-
Parašė samot Rodyti pranešimąKartais buna lyginami visai skirtingu klausiu foto aparatai. Kaip kazkur maciau Nikon D200 lyginamas su Canon 5D.
Comment
-
Parašė samot Rodyti pranešimąNepradesiu sios beprasmes diskusijos, kam iki ko toli. Ir kuo vienas ar kitas geresnis. Gal tik viena pasakysiu, kad as nekeisciau savo D70s nei i EOS 20D/30D.
Comment
-
sveiki,
Yra man pasiulymas pirkti Canon EOS 400D. Kaip manot ar sis fotikikas geras?Paskutinis taisė zydrunasss; 2007.04.09, 16:30.
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąsveiki,
Yra man pasiulymas pirkti Canon EOS 400D. Kaip manot ar sis fotikikas geras?
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąsveiki,
Yra man pasiulymas pirkti Canon EOS 400D. Kaip manot ar sis fotikikas geras?
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimą350 D mane tenkina, taciau jis ne mano. Yra pasiulymas pirkti butent si modeli. Girdejau, kad sis modelis turi problemu su objektyvu pritaikymu.... keistai skmaba, net ir man paciam
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąaciu kad atsakei, del to ir as suabejojau, taciau manau cia yra iprocio dalykai....
yra sanderis keisti savo Canon G6 i Canon 400d + apie 1000 lt i rankas. Manau kad apsimoka. Kiap manai ,Augi?
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąpvz. automatinis dulkių nuėmimas vibracijos principu nuo sensoriaus, nors nežinau kiek jis praktikoje efektyvus. Bet kokiu atveju jei nuspręsi pirkti, prieš tai darydamas pasibandyk, pažaisk.
del dulkiu nuemimo vibracijos budu yra irodyta, kad tai visiskai neveikia.... tai teigia: http://www.efoto.lt/naujienos/ziauri..._dulkiu_valyma
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimądel dulkiu nuemimo vibracijos budu yra irodyta, kad tai visiskai neveikia.... tai teigia: http://www.efoto.lt/naujienos/ziauri..._dulkiu_valyma
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimązinau, kad rizika gan didoka, taciau tu ar pirktum is ,,kitu ranku be garantijos. Jo kaina butu apie 1800 lt
Comment
-
jis teige, kad yra atveztas is uzsienio (visiskai naujas), sako, kad kadru beveik padaryta apie 50.... net i lauka neisnestas.... kaip kalbejausi su juo, jis irgi fotografuoja, kasdiena, taciau jam nereikia 400 d per brangu. Mane labai sudomino tai, kad ipakavimas yra neoriginalus, kai tai reikstu nezinau, taciau yra visos tvarkykles laidai ir pan....
Comment
Comment