Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reikia patarimo
Collapse
X
-
Parašė Giedra70 Rodyti pranešimąLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Yra.
http://www.fotofabrikas.lt/items/Nik...objektyvo.html
Mano senas D50 vis dar gyvas, ir sėkmingai naudojamas mano brolio
Comment
-
Pas mane kita problema, uztamseje nuotraukos kampai:
Fotoaparatas - Sony nex 5n, pries koki menesi buvau ji paskolines i kelione ir kiek pasakojo fotoaparatui teko issimaudyti, t.y. pilnai pabuti po vandeniu. Aisku jis buvo dekle ir lyg ir nelabai suslapo, po to kuri laika nebuvo jokiu problemu (bent nepastebejau) iki dabar. Gal tai ir nesusije su tuo skendimu. Ka patarsit? Kazin matricos valymas padetu?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąPas mane kita problema, uztamseje nuotraukos kampai:
Atvaizdas
Fotoaparatas - Sony nex 5n, pries koki menesi buvau ji paskolines i kelione ir kiek pasakojo fotoaparatui teko issimaudyti, t.y. pilnai pabuti po vandeniu. Aisku jis buvo dekle ir lyg ir nelabai suslapo, po to kuri laika nebuvo jokiu problemu (bent nepastebejau) iki dabar. Gal tai ir nesusije su tuo skendimu. Ka patarsit? Kazin matricos valymas padetu?Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Sveiki, kažkokiu būdu prieš daug metų šiaip sau gavau fotoaparatą, pragulėjo, dabar pasidomėjau kas ten do daiktas - juostinis, rusiškas. Pavadinimas "SMENA SYMBOL", gamintojas "LOMO". Ką daryt su šiuo fotoaparatu? Juostelių neturiu, fotoateljė šitam užkampy nėra, nebuvo galimybės išbandyt. Dar turiu klausimą dėl objektyvo judančios dalies. Ten juda trys dalys, dvi suprantu - skylės didumas iš išlaikymas, o trečio - didžiausios judančios dalies nesupratau Užrašai yra tokie: "ft 3,5 4 5 7 10 15 30" žemiau "m 1 1,2 1,5 2 3 5 10"... kam jis skirtas?kk3
Comment
-
/\ Cia patobulintas "SMENA-8M", skirtas pradiniam fotografavimui/for beginners. Uzraktas centrinis metalinis (viena is judanciu daliu objektyve), diafragma/aperture (kita judanti dalis). Trecios ten neturetu buti.
Uzrasai, fokusavimo nuotoliai pedom ir metrais.
Dabar tinka i muzeju, arba parduoti kolekcininkams. Naudoti pagal paskirti nebent LOMOgrafijai
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąCia patobulintas "SMENA-8M", skirtas pradiniam fotografavimui/for beginners. Uzraktas centrinis metalinis (viena is judanciu daliu objektyve), diafragma/aperture (kita judanti dalis). Trecios ten neturetu buti.
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimą/\ Cia patobulintas "SMENA-8M", skirtas pradiniam fotografavimui/for beginners. Uzraktas centrinis metalinis (viena is judanciu daliu objektyve), diafragma/aperture (kita judanti dalis). Trecios ten neturetu buti.
Uzrasai, fokusavimo nuotoliai pedom ir metrais.
Dabar tinka i muzeju, arba parduoti kolekcininkams. Naudoti pagal paskirti nebent LOMOgrafijai
Išlaikymo parametrai: 250, 125, 60, 30, 15, B.
Mažiausia diafragmos reikšmė - 4.
Užraktas, nežinau ar metalinis, pilkai juodos spalvos, iš 5 lapelių.
Tai vadinasi ten fokusavimo nuotoliai.. nuo 1 metro iki 10, ir begalybės.Paskutinis taisė Haski; 2015.10.17, 21:39.kk3
Comment
Comment