Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Laisvę rudeniui!!!
Collapse
X
-
Laisvę rudeniui!!!
16106,25%196,25%186,25%176,25%1625,00%4537,50%646,25%130,00%020,00%010,00%006,25%1Paskutinis taisė Wycka; 2009.12.09, 02:27.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubuiŽymos: Joks
-
Gal 'fotospecai' žinos kas čia yra... Mano Darbalaukyje ši nuotrauka labai gražiai atrodo, ryškios spalvos ir daug mažiau liejasi, bet... įkėlus į internetą — patys matote. Ar taip visada būna keliant nuotraukas į internetą ar čia aš kažką ne taip padariau?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąGal 'fotospecai' žinos kas čia yra... Mano Darbalaukyje ši nuotrauka labai gražiai atrodo, ryškios spalvos ir daug mažiau liejasi, bet... įkėlus į internetą — patys matote. Ar taip visada būna keliant nuotraukas į internetą ar čia aš kažką ne taip padariau?Paskutinis taisė Mjso; 2009.12.10, 22:12.
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąNesižiūri man, kažkodėl, ši nuotrauka, nors tu ka.
Dabar norėčiau ištrinti visą šią temą, bet man leidžiama tik užrakinti
Parašė Mjso Rodyti pranešimąSumažinta ar originalas gražiai atrodo? Šiaip tokios foto redaguoti prašosi, ir pabodęs kampas fotografavimo.
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąsRGB spalvomis issaugota foto?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
O gal taip bus geriau?
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment