Fotomanipuliacija
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sutemų pirkliai
Collapse
X
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąIs it for real? ta prasme, čia ne montažas ar muliažas? Jei ne, tai -Paskutinis taisė Monteq; 2009.12.01, 19:41.
Comment
-
Laivas tokio pat ryškumo kaip ir žuvėdra, nors yra toliau už paukšti. Reikėjo truputi palieti laiva tada būtu didesnis įspūdis mano nuomone. Šiaip neblogai žiūrisi
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąLaivas tokio pat ryškumo kaip ir žuvėdra, nors yra toliau už paukšti. Reikėjo truputi palieti laiva tada būtu didesnis įspūdis mano nuomone. Šiaip neblogai žiūrisi
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąLaivas tokio pat ryškumo kaip ir žuvėdra, nors yra toliau už paukšti. Reikėjo truputi palieti laiva tada būtu didesnis įspūdis mano nuomone. Šiaip neblogai žiūrisi
Comment
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimągal pasidomėk kas yra spalvinė perspekryva, čia visgi su ja problema, ne su fokusavimu. teoriškai viskas gali būti fokuse (kai diafragma kokių f/64 )
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąDžiugu, kad patikoI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment