Laivas tokio pat ryškumo kaip ir žuvėdra, nors yra toliau už paukšti. Reikėjo truputi palieti laiva tada būtu didesnis įspūdis mano nuomone. Šiaip neblogai žiūrisi
Laivas tokio pat ryškumo kaip ir žuvėdra, nors yra toliau už paukšti. Reikėjo truputi palieti laiva tada būtu didesnis įspūdis mano nuomone. Šiaip neblogai žiūrisi
sutinku. bendrai gerai, bet laivas visai "nestovi" - pamiršta apie spalvinę/toninę perspektyvą.
Na čia galbūt ne kiek perspektyvos (toliau-arčiau), kiek centrinio fokuso klausimas, teoriškai, laivas turėjo būti palietas, bet man būtent jį norėjosi akcentuoti. Bandžiau "nufokusuoti" žuvėdrą, bet kažkaip nesižiūrėjo, tai taip ir gavosi, kad abu objektai fokuse, nepriklausomai nuo atstumo.
kiek geresnis, bet tas laivas turi būti perpus blankesnis negu yra. patikėk, jis išliks gerai matomas, kadangi kadre tik du objektai, visa kita - gana tolygus fonas.
Comment