Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rudens liūdesys

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Rudens liūdesys

26
    5
    65,38%
    17
    4
    26,92%
    7
    3
    3,85%
    1
    2
    0,00%
    0
    1
    3,85%
    1

Idealu... Tarsi paveikslas, tapytas kokio nežinomo XIX a. pabaigos dailininko...

Comment

neidealu, bet visai miela
      Reikia fotografo?

Comment

Parašė [sp] Rodyti pranešimą
        neidealu, bet visai miela
        Gal galima pakomentuoti ką čia galima būtų pataisyti. Ne tai kad aš nesutinku , tiesiog norėtusi žinoti ką dar galima tobulinti

Comment

Parašė Balboo Rodyti pranešimą
          Gal galima pakomentuoti ką čia galima būtų pataisyti. Ne tai kad aš nesutinku , tiesiog norėtusi žinoti ką dar galima tobulinti
          Man asmeniškai vinjetavimas nepatinka + ryškumo ir spalvų trūksta ir dar tos šakos nelabai jau vietoj

Comment

Parašė Monteq Rodyti pranešimą
            Man asmeniškai vinjetavimas nepatinka + ryškumo ir spalvų trūksta ir dar tos šakos nelabai jau vietoj
            sutinku, dar detalizacija geresnė galėtų būti , o šakos jeigu jau yra galėtų būti labiau paryškintos. formatas dar siauresnis galėtų būti, dangus vis tiek ne akcentuojamas. na čia tik pamastymai, konkrečių taisyklių gi nėra

P.S. ai, dar horizontą reikėtų patiesint
            Paskutinis taisė [sp]; 2009.12.03, 23:41.
            Reikia fotografo?

Comment

spalvos kaip tik čia tinka tokios kokios yra - suteikia tos rudeninės paslaptingos nuotaikos ir senoviškumo įspūdį.

Comment

Žiūrint ko siekiama šia nuotrauka. Man asmeniškai norisi ją "cropinti". Pjauti šiek tiek apačią ir viršų ir dešinę taip ištraukiant irkluotoją, kiek "šharpo" pridėčiau. Bet čia tik šiaip, kaip [sp] rašo taisyklių nėra Pati nuotrauka su idėja, puikiai atspindi mintį.
                Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com

Comment

Working...
                X