Pastabos, pasiūlymai, nuomonė
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Vyriški" žaidimai
Collapse
X
-
Pavadinimas ne į temą, nes šiaip rūkymas seniai jau tapęs nebe vyriškumo, bet bukumo ženklu O ir rūkančiųjų dabar vyrų mažėja, o moterų daugėja O ta panelė už nugaros sukuria visai kitokį kontekstą... Pati nuotrauka man patinka. Gražus vaikinas ir jo išraiška. Manau buvo galima sumąstyti daug geresnį pavadinimą, jį siejant su vaikino išraiška, žvilgsniu ir jo santykiu su panele, bei panelės pozicija. Bet kuriuo atveju, nuotrauka yra ganėtinai sterili, suprantama, spalvos gražios, yra išbaigtumas. Skiriu aukščiausią įmanomą įvertinimą - 9 (10-ukui moka tik Dievas ).Paskutinis taisė Ametistas; 2009.11.01, 18:08.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
spalviškai man patinka, tačiau nepatinka komponavimas:
- rankos perdaug arba permažai jei norėta įtraukti ir merginą (jei su mergina apskritai per mažai aplinkos, o jei be jos.... tai norėtusi truputi labiau akcentuotos šviesos.)
- nukirstas pakaušis=perdaug rankos
- mergina yra per daug aktyvus veikėjas verčiantis blaškytis žvilgsnį, per ją reikėjo kirpti, tačiau čia ir vėl .... pakaušis, ranka ir etc.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPavadinimas ne į temą, nes šiaip rūkymas seniai jau tapęs nebe vyriškumo, bet bukumo ženklu O ir rūkančiųjų dabar vyrų mažėja, o moterų daugėja O ta panelė už nugaros sukuria visai kitokį kontekstą... Pati nuotrauka man patinka. Gražus vaikinas ir jo išraiška. Manau buvo galima sumąstyti daug geresnį pavadinimą, jį siejant su vaikino išraiška, žvilgsniu ir jo santykiu su panele, bei panelės pozicija. Bet kuriuo atveju, nuotrauka yra ganėtinai sterili, suprantama, spalvos gražios, yra išbaigtumas. Skiriu aukščiausią įmanomą įvertinimą - 9 (10-ukui moka tik Dievas ).
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąDėl pavadinimo - pripažįstu, bet nepoetiškas aš šiandienwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąnemėgstu rūkančių, todėl negaliu nusiteikti bešališkam nuotraukos vertinimui (5)______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąnemėgstu rūkančių, todėl negaliu nusiteikti bešališkam nuotraukos vertinimui (5)Parašė enigma Rodyti pranešimąĮdomus vertinimo kriterijus O man nepatinka vyrai, tai irgi reiks vertinti žemu baluwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąnemėgstu rūkančių, todėl negaliu nusiteikti bešališkam nuotraukos vertinimui (5)
Comment
-
Parašė Vytautas11 Rodyti pranešimąlabai gerai, viskas patiko perskaičiau pavadinimą - suintrigavo, pažiūrejau nuotrauka ir pajutau ironija. Labai puiku 10!www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąAtkreipk dėmesį, kad VYRIŠKI kabutėsewww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment