Pavadinimas ne į temą, nes šiaip rūkymas seniai jau tapęs nebe vyriškumo, bet bukumo ženklu O ir rūkančiųjų dabar vyrų mažėja, o moterų daugėja O ta panelė už nugaros sukuria visai kitokį kontekstą... Pati nuotrauka man patinka. Gražus vaikinas ir jo išraiška. Manau buvo galima sumąstyti daug geresnį pavadinimą, jį siejant su vaikino išraiška, žvilgsniu ir jo santykiu su panele, bei panelės pozicija. Bet kuriuo atveju, nuotrauka yra ganėtinai sterili, suprantama, spalvos gražios, yra išbaigtumas. Skiriu aukščiausią įmanomą įvertinimą - 9 (10-ukui moka tik Dievas ).
spalviškai man patinka, tačiau nepatinka komponavimas:
- rankos perdaug arba permažai jei norėta įtraukti ir merginą (jei su mergina apskritai per mažai aplinkos, o jei be jos.... tai norėtusi truputi labiau akcentuotos šviesos.)
- nukirstas pakaušis=perdaug rankos
- mergina yra per daug aktyvus veikėjas verčiantis blaškytis žvilgsnį, per ją reikėjo kirpti, tačiau čia ir vėl .... pakaušis, ranka ir etc.
Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Pavadinimas ne į temą, nes šiaip rūkymas seniai jau tapęs nebe vyriškumo, bet bukumo ženklu O ir rūkančiųjų dabar vyrų mažėja, o moterų daugėja O ta panelė už nugaros sukuria visai kitokį kontekstą... Pati nuotrauka man patinka. Gražus vaikinas ir jo išraiška. Manau buvo galima sumąstyti daug geresnį pavadinimą, jį siejant su vaikino išraiška, žvilgsniu ir jo santykiu su panele, bei panelės pozicija. Bet kuriuo atveju, nuotrauka yra ganėtinai sterili, suprantama, spalvos gražios, yra išbaigtumas. Skiriu aukščiausią įmanomą įvertinimą - 9 (10-ukui moka tik Dievas ).
Dėl pavadinimo - pripažįstu, bet nepoetiškas aš šiandien
nemėgstu rūkančių, todėl negaliu nusiteikti bešališkam nuotraukos vertinimui (5)
Patarčiau arba nemaišyt meno su savo pomėgiais/nemėgimais, arba priešingu atveju pasielgti dar protingiau - negrybaut su vertinimu ir tiesiog susilaikyt Nuotraukoje veikėjas yra ne rūkantysis - jis gi cigaretės burnoje nelaiko, dūmų nematyti, tai gali būti tik vaidyba; ginčytina ir nėra kaip įrodyti tavo teiginio, jog jis rūko.
Per daug plati suvokimo erdvė, kad konkrečiai suprasčiau apie ką kalbama Aš čia turiu omeny Vytautas11 pasakymą, kad suprato ironiją. Čia galima įžvelgti ne vieną ironijos apraišką Iš tiesų nuotraukos atlikimas toks įspūdingas (bent jau man), kad aš nuotraukoje įžvelgiu ne tiek, kad įspūdingą vaizdą, bet plačias suvokimo ribas ir labai didelę įvairiapusės interpretacijos galimybę Taigi čia labiau reiškiasi ne vaizdas, bet pati kompozicija.
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment