Bandžiau fotkint pats save, specialiai šio mėnesio konkursui - Laisvalaikis.
Meškerės neturėjau - lazdyno kotą naudojau.
Neturėjau nei stovo - naudojau sulankstomą kėdutę ir pupų maišelį.
Tikrai sušilau bepozuodamas....
Laukiam sulaikę kvėpavimą įdomių nuotraukų.
O dėl mobilka darytų - irgi rodyk. Yra tam atskira net tema. Ir būtinai aprašyk procesą. Įdomu išties.
Kai sulauksi ,butinai parasyk kas nepatiko..man visada idomu. O kad mobiliaku darytu fotu tema yra tai gerai. Tik jei pas mane vien š.... nuotraukos, tai det man paciam neidomu. Ir del proceso..nuotrauka yra padaryta su mobiliakiu po vandeniu) Procesas idomus, bet rezultatas zalias fonas..Kam deti? Bet siaip dekit tas fotas man negaila (berods atsiprasiau jau)
Beje tu turi man idomiu foto, bet ne sita. Atleisk
Apie sveplavima....paskaityk savo nika...
Bet siaip pagirtina, kad rupiniesi lietuviu kalba. Ypac grazus lietuviskas zodis "Nevermind"
Neapsimesk, kad nesupranti apie ką eina kalba.
L.Tolstojau turbut nieks nekaltino rusų kalbos darkymu, bet kokie 5 proc. Karas ir taika parašyta prancūziškai. Un tas ir viss. Arivedeci, Amigo. Šypt.
L.Tolstojau turbut nieks nekaltino rusų kalbos darkymu, bet kokie 5 proc. Karas ir taika parašyta prancūziškai. Un tas ir viss. Arivedeci, Amigo. Šypt.
1. Skirk grozine literatura nuo internetines rasliavos.Tolstojaus nekaltino,o tave tikrai Aldonas Pupkis nubaustu pagal visas lingvistikos taisykles Neteko girdet, kad lituanistai kovoja pries per dazna svetimu kalbu zodeliu vartojima snekamojoje kalboje?
2. Jei jau pries darkyma, tai kabutes sudek kur reikia ir nekapok galuniu.
3. Pats susveplavai ....pasiskaityk paskutini savo komentara.
4.Apie zmoniu stengimasi nesvepluoti siame forume pasiskaityk komentarus: http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=8020
Kazkur 50/50.
5. Baigiam tema...man nuobodu darosi.
6.Laukiam nauju tavo darbu.
1. Skirk grozine literatura nuo internetines rasliavos.Tolstojaus nekaltino,o tave tikrai Aldonas Pupkis nubaustu pagal visas lingvistikos taisykles Neteko girdet, kad lituanistai kovoja pries per dazna svetimu kalbu zodeliu vartojima snekamojoje kalboje?
2. Jei jau pries darkyma, tai kabutes sudek kur reikia ir nekapok galuniu.
3. Pats susveplavai ....pasiskaityk paskutini savo komentara.
4.Apie zmoniu stengimasi nesvepluoti siame forume pasiskaityk komentarus: http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=8020
Kazkur 50/50.
5. Baigiam tema...man nuobodu darosi.
6.Laukiam nauju tavo darbu.
Gerai baigiam. Tik tu bandai įtikint, kad mano aky rąstas. Aš bent jau stengiuos, ir niekur nesakiau, kad lygiuotumeis į mane.
Comment