Nedaužtas, originali rida, vieno savininko, parduodu, nes išvažiuoju į užsienį. Kaip?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
1200 Lt.
Collapse
X
-
Patinka. Tamsus debesys senam automobiliui nieko gero nezada.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
o horizontas nekreivas?...
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąPatinka. Tamsus debesys senam automobiliui nieko gero nezada.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąo horizontas nekreivas?...
Apskritai, kažkodėl pastaruoju metu pagrindinis nuotraukos vertinimo kriterijus šiame forume pasidarė horizonto tiesumas Žiūrėkit plačiau.
Comment
-
Kreivas horizontas - technine klaida, aisku jei to nereikalauja siuzetas. Pasukti savo nuotraka daug proto/resursu nereikia.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
aa, vajezau, tikrai kreivas horizontas!.. tiksliau, neislyginai landsafto pries fotografuodamas.. todel "eik na... su tokiom nuotraukom".. gaila, kad pavėlavai sudalyvaut "krizės" konkurse su šita.. labai simboliška..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
mano komentaras, tiksliau ironija, buvo skirta ne tau
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąO jei jau kreivas, tai nuotrauka niekam tikus? Šiaip tokio kaip horizonto šioje nuotraukoje apskritai nėra. Šioks toks posvyris galbūt matosi žiūrint pagal automobilio kabinos stogo liniją, bet čia ne horizontas. Pati mašina kreiva nuo senatvės. Spečialiai netiesinau.
Apskritai, kažkodėl pastaruoju metu pagrindinis nuotraukos vertinimo kriterijus šiame forume pasidarė horizonto tiesumas Žiūrėkit plačiau.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąmano komentaras, tiksliau ironija, buvo skirta ne tau
Comment
-
Manau, jog HDR būtų labai gerai šiuo atveju. Nesu profesionalas, bet dangus gerai turėtų atrodyti. Gaila jog j/b. Man keista kaip pats Valiukas galėjo sukurti vertinimo kategoriją su žodžiu na****, dar keisčiau, jog net 6 žmonės pasirinko šią kategoriją.
Beje, numerius gražiai retušuoti galėjai
Comment
-
Dangų čia dirbtinai "pajuodinau", ne visai natūralus jis. Dėl kategorijų - vienas iš tų 6, siunčiančių na**** esu aš pats, kad matyčiau apklausos rezultatus. Gaila, negalima pasižiūrėt kas kiti 5, eičiau gaudyt O numerių retušavimo nuotraukose su automobiliais tai aš nesuprantu. Kam juos retušuot?
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimą/\ privatumo klausimais...nors šiuo atveju žmogui paslaugą padarei...ne tik autopliuse skelbimas dabar tūnos
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąVos susilaikiau, nepaspaudes ant "eik tu na... su tokiom nuotraukom" O siaip labai patiko
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąGaila, negalima pasižiūrėt kas kiti 5, eičiau gaudyt
Comment
Comment