O jei jau kreivas, tai nuotrauka niekam tikus? Šiaip tokio kaip horizonto šioje nuotraukoje apskritai nėra. Šioks toks posvyris galbūt matosi žiūrint pagal automobilio kabinos stogo liniją, bet čia ne horizontas. Pati mašina kreiva nuo senatvės. Spečialiai netiesinau.
Apskritai, kažkodėl pastaruoju metu pagrindinis nuotraukos vertinimo kriterijus šiame forume pasidarė horizonto tiesumas Žiūrėkit plačiau.
aa, vajezau, tikrai kreivas horizontas!.. tiksliau, neislyginai landsafto pries fotografuodamas.. todel "eik na... su tokiom nuotraukom".. gaila, kad pavėlavai sudalyvaut "krizės" konkurse su šita.. labai simboliška..
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
O jei jau kreivas, tai nuotrauka niekam tikus? Šiaip tokio kaip horizonto šioje nuotraukoje apskritai nėra. Šioks toks posvyris galbūt matosi žiūrint pagal automobilio kabinos stogo liniją, bet čia ne horizontas. Pati mašina kreiva nuo senatvės. Spečialiai netiesinau.
Apskritai, kažkodėl pastaruoju metu pagrindinis nuotraukos vertinimo kriterijus šiame forume pasidarė horizonto tiesumas Žiūrėkit plačiau.
Su tais horizontais tikrai atsibodo, atrodo, kad žmogus neturi ką pasakyti daugiau, ir iš vis, iš kur žinot, koks tas horizontas turi būti? Gal sunkvežimis stovi pakalnėje.
Manau, jog HDR būtų labai gerai šiuo atveju. Nesu profesionalas, bet dangus gerai turėtų atrodyti. Gaila jog j/b. Man keista kaip pats Valiukas galėjo sukurti vertinimo kategoriją su žodžiu na****, dar keisčiau, jog net 6 žmonės pasirinko šią kategoriją.
Dangų čia dirbtinai "pajuodinau", ne visai natūralus jis. Dėl kategorijų - vienas iš tų 6, siunčiančių na**** esu aš pats, kad matyčiau apklausos rezultatus. Gaila, negalima pasižiūrėt kas kiti 5, eičiau gaudyt O numerių retušavimo nuotraukose su automobiliais tai aš nesuprantu. Kam juos retušuot?
/\ privatumo klausimais...nors šiuo atveju žmogui paslaugą padarei...ne tik autopliuse skelbimas dabar tūnos
Tai va, aš to "privatumo klausimo" ir nesuprantu. Juk ne garaže užrakintą ir paslėptą mašiną fotografuoju, bet kas gali prieit, privažiuot, priskrist ir pamatyt tuos numerius Kame čia privatumo pažeidimas? Čia tas pats kaip ir namą fotografuot tuomet. Kuriam nors jo gyventojui gali nepatikt, bet juk nepulsi namo spalvų keist ar langų juodint, kad namas taptų neatpažįstamas.
Comment